d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozós Történetek Topic
Prev1337338339340341532Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
May 17 2017 01:01pm
Quote (anyd @ 17 May 2017 20:55)
talán olyan kérdéseket tegyél fel amire kifejtendő választ kell adni, keress valami közös témát

relative mind1 milyen kerdest teszek fel, mert nem viszi tovabb a fonalat, nem kerdez vissza semmit.
majd lesz ami lesz, ha ossze tudok vele futni vhogy
Member
Gold: 80.00
May 17 2017 01:10pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 17 May 2017 21:01)
relative mind1 milyen kerdest teszek fel, mert nem viszi tovabb a fonalat, nem kerdez vissza semmit.

ha nincs semmi amirol beszelgethetnetek fb-n akkor ne eroltesd mert kurva cringy
hivd el RANDIZNI, aztan cas
Member
Gold: 122.92
May 17 2017 01:13pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ May 17 2017 09:01pm)

egyrészt elég sok már a tanács és kevés a kép, ezt azért tőled nem vártam
másodszor meg simán van aki kurvávra után facebookon beszélni, pld én is és mindent megtesz azért h lerázza a másikat aki pofázni szeretne, mert zavarja abban amit épp csinál
én is mind a 6-10 órában amit gépezek fent vagyok facebookon, hogy ha valaki egyeztetni akar valamit vagy információt közölni megtehesse, de egy milyen a napom meg mit csinálokra a semmilyen meg a semmit a válasz kb mindig
és asszonnyal sokaig elbasztuk, folyton mentek oda vissza ezek a mit csinálsz stb dolgok és csak felbasztuk egymást a "semmikkel" miközben másnap amikor találkoztunk érdekes módon volt 5 különböző dolog az előző naprol amit el lehetett mesélni, csak a fasz se fog irni, meg ugy kommunikálni h nem látod a másik reakcióját elég fos + ha ne adj isten hozzászólna a dologból fb-n az lesz hogy elveszik a sztori meg elviszi abba az irányba (már csak az irás-olvasás-várás -ba eltelt idő miatt) miközben irl 3 sec alatt válaszolsz és vissza lehet kanyarodni

tldr ezt a facebookot felejtsd el de nagyon
Member
May 17 2017 01:28pm
k, nem cseszegetem fbn akkor
Member
Gold: 25,700.31
May 17 2017 01:32pm
Lehet kibaszott osdi vagyok de miert csak fb letezik a vilagon?
Ha csak hetvegen er ra hivd fel beszeljetek. Nem latod ott se a reakciokat, de azert kihallani a kellemetlen csondeket vagy a szobeli azonnali reakciokat. Szerintem ha valami alakul mindket oldalrol vagy csak alakulgat akkor siman el tudtok beszelgetni fel ora-orakat. Es megse szarjatok le egymast hetvegeig
Member
May 17 2017 01:36pm
Quote (vtibor @ 17 May 2017 21:32)
Lehet kibaszott osdi vagyok de miert csak fb letezik a vilagon?
Ha csak hetvegen er ra hivd fel beszeljetek. Nem latod ott se a reakciokat, de azert kihallani a kellemetlen csondeket vagy a szobeli azonnali reakciokat. Szerintem ha valami alakul mindket oldalrol vagy csak alakulgat akkor siman el tudtok beszelgetni fel ora-orakat. Es megse szarjatok le egymast hetvegeig

kibaszott hosszu a dolog (jo, annyira nem, csak lusta vagyok leirni), eleg cba leirni az elejetol a vegeig + ugyis mki kirohogne csak

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on May 17 2017 01:37pm
Member
Gold: 25,700.31
May 17 2017 01:59pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 17 May 2017 21:36)
kibaszott hosszu a dolog (jo, annyira nem, csak lusta vagyok leirni), eleg cba leirni az elejetol a vegeig + ugyis mki kirohogne csak

Ja, nem akartam kellemetlen dologra kerdezni, csak az ilyen ingyenes levelezok szerintem rohadtul szemelytelenek.
Azert gondoltam legalabb a telefon/fb/viber/faszomtudjamivanmeg appokban is van mar hivas funkcio. De ha ez kizarva akkor nincs jobb otlet. Akkor varni a talalkozoig es ott jol alakitani
Member
Gold: 1,630.69
May 17 2017 02:41pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ May 17 2017 07:17pm)
ossze akarok szedni, 1 csajt de fbn annyi a beszelgetes hogy
(en) szia, hogy vagy? jol
(en) mit csinalsz? vacsizok
(en) jo volt a napod? igen
eloben tok erdeklodo, visszakerdez meg minden, akar azt is hihetem, hogy erdeklem, de agyrakot fogok kapni.
talalkozni se egyszeru vele, mert eleg elfoglalt
puak pls halp

(Te) Mi a palya, raja? B)
(Grill) semmi küli
(Te) Ismerek egy jo netkavezot/buzibart/szexmozit/akarmit a közelben, nincs kedved vasarnap elnezni oda?
(Grill) de van
(Te) Rendben, negykor ott talalkozunk.
*benedvesedik a csaj a magabiztossagodtol*

Aznap amikor talalkozol vele irj ra hogy uton van-e nehogy felültessen, de ennel többet nem kell irni neki.
Member
Gold: 1,080.60
May 18 2017 01:26am
protip: minél kevesebbet csevegsz 1 lánnyal online (még teljesen ismeretlennel is - online dating), annál jobb. a csajok máshogy működnek, már az első pillanatban eldöntik, hogy akarnak-e tőled valamit, utána csak azt screenelik, hogy MIÉRT NEM lenne ez jó ötlet. minél kevesebbet beszélsz, annál kisebb az esélye, hogy valami stupid shitet mondj amitől elmegy a kedve. meg amit mesh is írt, hogy busy guynak tűnsz, akinek alig van ideje a sok cool stuff mellett
ez az első randira is igaz, az a legjobb ha 80%-ban a csaj beszél (aka sokat kérdezel tőle). ofc közben te is megmutatod az elbűvölő személyiséged

randira elhívással se érdemes várni, ha bármi nem negatívat visszaírt az openeredre akkor tuti akarja a péniszed
3 random példa:

az openerek 0.1 btc-ért megvásárolhatóak tőlem /zsidó
Member
Gold: 1,630.69
May 18 2017 01:37am
Quote (farki @ May 18 2017 08:26am)
protip: minél kevesebbet csevegsz 1 lánnyal online (még teljesen ismeretlennel is - online dating), annál jobb. a csajok máshogy működnek, már az első pillanatban eldöntik, hogy akarnak-e tőled valamit, utána csak azt screenelik, hogy MIÉRT NEM lenne ez jó ötlet. minél kevesebbet beszélsz, annál kisebb az esélye, hogy valami stupid shitet mondj amitől elmegy a kedve. meg amit mesh is írt, hogy busy guynak tűnsz, akinek alig van ideje a sok cool stuff mellett
ez az első randira is igaz, az a legjobb ha 80%-ban a csaj beszél (aka sokat kérdezel tőle). ofc közben te is megmutatod az elbűvölő személyiséged

randira elhívással se érdemes várni, ha bármi nem negatívat visszaírt az openeredre akkor tuti akarja a péniszed
3 random példa:
http://i.imgur.com/o3h1yN2.png

http://i.imgur.com/gT65qwp.png

http://i.imgur.com/bIuLR9n.png

az openerek 0.1 btc-ért megvásárolhatóak tőlem /zsidó

Spoiler: a profilkeped fontosabb mint az opener
Go Back To Magyar Topic List
Prev1337338339340341532Next
Add Reply New Topic New Poll