Quote (bazdmegmarnemtudom @ May 17 2017 09:01pm)
relative mind1 milyen kerdest teszek fel, mert nem viszi tovabb a fonalat, nem kerdez vissza semmit.
majd lesz ami lesz, ha ossze tudok vele futni vhogy
egyrészt elég sok már a tanács és kevés a kép, ezt azért tőled nem vártam
másodszor meg simán van aki kurvávra után facebookon beszélni, pld én is és mindent megtesz azért h lerázza a másikat aki pofázni szeretne, mert zavarja abban amit épp csinál
én is mind a 6-10 órában amit gépezek fent vagyok facebookon, hogy ha valaki egyeztetni akar valamit vagy információt közölni megtehesse, de egy milyen a napom meg mit csinálokra a semmilyen meg a semmit a válasz kb mindig
és asszonnyal sokaig elbasztuk, folyton mentek oda vissza ezek a mit csinálsz stb dolgok és csak felbasztuk egymást a "semmikkel" miközben másnap amikor találkoztunk érdekes módon volt 5 különböző dolog az előző naprol amit el lehetett mesélni, csak a fasz se fog irni, meg ugy kommunikálni h nem látod a másik reakcióját elég fos + ha ne adj isten hozzászólna a dologból fb-n az lesz hogy elveszik a sztori meg elviszi abba az irányba (már csak az irás-olvasás-várás -ba eltelt idő miatt) miközben irl 3 sec alatt válaszolsz és vissza lehet kanyarodni
tldr ezt a facebookot felejtsd el de nagyon