d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev13373383393403411141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 411.00
Mar 19 2013 08:01am
Quote (szabika @ 19 Mar 2013 14:57)
az első kettő nagyon túlerőltetett, nn
a másik kettőre rálesek

meg régebben volt valami marketing céges sorozat amiből láttam 1-2 részt és bejött. Az mi volt?

mad men? :wacko:
bar az nem sitcom
Member
Gold: 6,520.00
Mar 19 2013 08:10am
Quote (SummertimeClothes @ Mar 19 2013 03:01pm)
mad men? :wacko:
bar az nem sitcom

aham ez lesz az
nem sitcom de rémlik hogy bejött
Member
Gold: 0.00
Mar 19 2013 11:18am
Quote (lacketto @ Mar 19 2013 01:22pm)
tbbt
himym
rules of engagement
modern family
etc

war at home meg kurva jo, csak rovid ;(
Member
Gold: 2,366.74
Mar 19 2013 02:53pm
Quote (ecneB @ 19 Mar 2013 13:27)
arrow

kibaszott igenytelen, tele mindfuck dolgokkal
elso ket reszt vegigfikaztuk bnovel de sajnos mind a ketten rakaptunk
explain pls

hát nekem tökre bejön :D

néha birom az ilyen bugyuta sorozatokat már rég végig toltam

most meg várhatom a köv részt

igy vagyok az amerikai Sherlockal is
Member
Gold: 280.00
Mar 19 2013 03:03pm
dögöljön már meg a kormányzo
Member
Gold: 244.47
Mar 19 2013 03:15pm
Quote (anyd @ 19 Mar 2013 22:03)
dögöljön már meg a kormányzo

:D this.
Member
Gold: 279.00
Mar 19 2013 07:21pm
Quote (Inakwo @ 19 Mar 2013 22:53)
hát nekem tökre bejön :D

néha birom az ilyen bugyuta sorozatokat már rég végig toltam

most meg várhatom a köv részt

igy vagyok az amerikai Sherlockal is

ez most nekem is kra bejon
egyszeru es kikapcsol
Member
Gold: 4,247.73
Mar 20 2013 03:41am
Én a csillgkaput nézem, megint... hihetetlen, hogy már 3x végigpörgettem, és most is annyira magával ragad, hogy képes vagyok felmásolni a tabletemre (inb4 fahri) ha utazok valahov ah nézhessem a metron..
Member
Gold: 4,673.69
Mar 20 2013 12:30pm
Quote (Vismajor @ 20 Mar 2013 11:41)
Én a csillgkaput nézem, megint... hihetetlen, hogy már 3x végigpörgettem, és most is annyira magával ragad, hogy képes vagyok felmásolni a tabletemre (inb4 fahri) ha utazok valahov ah nézhessem a metron..

A Csillagkapu örök favorit! Akárhányszor újra lehet nézni! Vannak akik szerint az SG-1 volt a legjobb és úgy ment lejjebb Atlantis>Univerzum felé mert az SG-1nek meg volt a varázsa hogy mostani technológiával mit kezdenénk egy fejlettebb és létszámfölényben lévő ellenséggel, az Atlantiszban főleg (az Univerzumban meg már kizárólag) idegen technológiával koppintottunk az ellenségek orrára. Viszont szerintem pont hogy egyre jobb lett a sorozat az idő előre haladtával. Szépen lassan kinőtték az új sorozatok hibáit, a forgatási bakikat, és az ellentmondásokat. A karakterek is és a karakter fejlődés is egyre jobbak lettek. Az SG-1ben 10 évad alatt sem nagyon változtak meg a karakterek, az Atlantiszban McKay-nek 3 évad kellett mire tisztességesen megtanulta használni a fegyvereket, viszont az Univerzumban egy rész alatt is tudnak akkorát fordulni a karakterek hogy csak pislogunk :)

Amiket most nézek:
SuperNatural: Egy kicsit laposabb most mint a Démonos, Sátános évadok, ott el lettünk kényeztetve hogy minden részben haladt előre kevesebbet vagy épp többet a sztori, de még mindig elég jó!
The Mentalist:Mindig kell lennie egy "taplós" sorozatnak is a repertoárban, amin szénné röhögheti magát az ember ahogy a főhős a többieket oltja, pl: Dr [H]ouse, Lie to me. Sajnos ezeket már elkaszálták úgyhogy remélem a Mentalistát nem tervezik leállítani amíg méltó utódját nem találok.
Misfits: Angol, ZS kategóriás sorozat aminek Heroes 2 is lehetne a címe, azzal a különbséggel hogy itt nem próbálják meg megmenteni vagy leigázni a világot az erejükkel, inkább csak úgy elvannak. Az eredmény egy kissé morbid de ütős vígjáték.
Big Band Theory: Nem részletezem, bár az utóbbi pár évadban eléggé átment Fantasyba hogy mindnek nője meg felesége lett. Nem csodálkoznék rajta hogy ha valamelyik részben egy Dallasos húzással valamelyik felébredne hogy csak álmodta a sorozat utolsó pár évadát :D
Walking Dead: ... ILYEN UNALMAS, VONTATOTT, LOGIKÁTLAN, ELLENTMONDÁSOS (stb) párbeszédhalmazt még nem láttam... Az oké hogy nem lehet minden részben hatalmas zombi hentelős partikat csapni, az is oké hogy az ember nem feltétlenül megy ki az éhes hullák közé hogyha nem muszáj, az viszont nem oké hogy tényleg NEM CSINÁLNAK SEMMIT! Az első öt percben lerendezik valami ostoba és/vagy nyilvánvaló módon az előző rész cliffhangerjét, dumálnak 35 percig, de még azt is a semmiről, aztán az utolsó 5 percben történik valami amit ugye félbe hagynak, és csak a következő részben oldják meg valami ostoba és/vagy nyilvánvaló módon. Nem is értem miért nézem, egymás után adom az esélyeket a sorozatnak hogy "na majd innentől aztán hűdeistenkirálylesz" de aztán persze mégsem...
Eureka: Ezt már igaz hogy nem nézem, de gondoltam beveszem hogy, ne csak a WD-t utálhassam :D Egy nagyon jó alapötlettel és első (és talán második) évaddal rendelkező sorozat, de aztán Scifiből hirtelen átcsap Fantasyba, és egyikkel próbálja a másikat megmagyarázni... Pont úgy mint a Lost... az ilyesminél jobban semmit nem utálok... Ha kémia órán a tanár megkérdezi hogy az Oxigén atomhoz miért pont kettő és nem három vagy egy hidrogén atom kapcsolódik akkor azt a választ várja hogy "minden elem igyekszik 8 külső elektronos nemesgáz szerkezetet kialakítani és a 6 külső elektronos oxigénnek pont a két Hidrogén 1-1 külső elektronjára van ehhez szüksége." választ várja és nem pedig azt hogy: "Mert Isten így akarja" Egyből vágná is be a karót meg állítana a sarokba. Ugyanúgy ha Hittan órán kérdezi a tanár hogy miért létezik az ember akkor nem azt a választ várja hogy "A 13,7 milliárd éve bekövetkezett Nagy Bumm után a szubatomikus anyag nagyon gyorsan rendeződött atomokba, molekulákba, gázhalmazokba, csillagrendszerekbe, bolygókká és galaxisokká. Az egyik ilyen fiatal galaxisban az egyik alig fél milliárd éves bolygón megjelenő egysejtű élőlények 4 milliárd évnyi evolúció után értelmes lényekké, homo sapiens sapiensekké vált." Ha ezt nyögnéd be nem pedig a helyes választ, azaz hogy: "Isten így akarta" akkor máris bevágja a karót és küld egy all-inclusive ördögűzésre. Röviden: a Scifit és a Fantasyt nem jó, és nem is lehet vegyíteni.

Dexter: Bár ez még nem megy, de nagyon várom, kár hogy nemsokára vége lesz ennek is :(

A végére hagytam azt amit mostanság a legjobban várok persze a StarCraft 2 Heart of the Swarm-ot az pedig a Game of Thrones! Már nem kezdek neki a könyvnek a harmadik évad promóig, de határozottan tervezem. Ezt a művet tényleg csak a Gyűrűk Urához tudom hasonlítani, de azon kívül hogy mindkettő egy középkori világban játszódik, nem sok hasonlóság van a két világ között, ezért nem is próbálom meg egyiket egyértelműen a másik főlé helyezni (na jó talán egy kicsit a Gyűrűk Urát :) )
Member
Gold: 11,943.00
Mar 20 2013 12:43pm
Quote (Thomas Cross @ 20 Mar 2013 20:30)
A Csillagkapu örök favorit! Akárhányszor újra lehet nézni! Vannak akik szerint az SG-1 volt a legjobb és úgy ment lejjebb Atlantis>Univerzum felé mert az SG-1nek meg volt a varázsa hogy mostani technológiával mit kezdenénk egy fejlettebb és létszámfölényben lévő ellenséggel, az Atlantiszban főleg (az Univerzumban meg már kizárólag) idegen technológiával koppintottunk az ellenségek orrára. Viszont szerintem pont hogy egyre jobb lett a sorozat az idő előre haladtával. Szépen lassan kinőtték az új sorozatok hibáit, a forgatási bakikat, és az ellentmondásokat. A karakterek is és a karakter fejlődés is egyre jobbak lettek. Az SG-1ben 10 évad alatt sem nagyon változtak meg a karakterek, az Atlantiszban McKay-nek 3 évad kellett mire tisztességesen megtanulta használni a fegyvereket, viszont az Univerzumban egy rész alatt is tudnak akkorát fordulni a karakterek hogy csak pislogunk :)

Amiket most nézek:
SuperNatural: Egy kicsit laposabb most mint a Démonos, Sátános évadok, ott el lettünk kényeztetve hogy minden részben haladt előre kevesebbet vagy épp többet a sztori, de még mindig elég jó!
The Mentalist:Mindig kell lennie egy "taplós" sorozatnak is a repertoárban, amin szénné röhögheti magát az ember ahogy a főhős a többieket oltja, pl: Dr [H]ouse, Lie to me. Sajnos ezeket már elkaszálták úgyhogy remélem a Mentalistát nem tervezik leállítani amíg méltó utódját nem találok.
Misfits: Angol, ZS kategóriás sorozat aminek Heroes 2 is lehetne a címe, azzal a különbséggel hogy itt nem próbálják meg megmenteni vagy leigázni a világot az erejükkel, inkább csak úgy elvannak. Az eredmény egy kissé morbid de ütős vígjáték.
Big Band Theory: Nem részletezem, bár az utóbbi pár évadban eléggé átment Fantasyba hogy mindnek nője meg felesége lett. Nem csodálkoznék rajta hogy ha valamelyik részben egy Dallasos húzással valamelyik felébredne hogy csak álmodta a sorozat utolsó pár évadát :D
Walking Dead: ... ILYEN UNALMAS, VONTATOTT, LOGIKÁTLAN, ELLENTMONDÁSOS (stb) párbeszédhalmazt még nem láttam... Az oké hogy nem lehet minden részben hatalmas zombi hentelős partikat csapni, az is oké hogy az ember nem feltétlenül megy ki az éhes hullák közé hogyha nem muszáj, az viszont nem oké hogy tényleg NEM CSINÁLNAK SEMMIT! Az első öt percben lerendezik valami ostoba és/vagy nyilvánvaló módon az előző rész cliffhangerjét, dumálnak 35 percig, de még azt is a semmiről, aztán az utolsó 5 percben történik valami amit ugye félbe hagynak, és csak a következő részben oldják meg valami ostoba és/vagy nyilvánvaló módon. Nem is értem miért nézem, egymás után adom az esélyeket a sorozatnak hogy "na majd innentől aztán hűdeistenkirálylesz" de aztán persze mégsem...
Eureka: Ezt már igaz hogy nem nézem, de gondoltam beveszem hogy, ne csak a WD-t utálhassam :D Egy nagyon jó alapötlettel és első (és talán második) évaddal rendelkező sorozat, de aztán Scifiből hirtelen átcsap Fantasyba, és egyikkel próbálja a másikat megmagyarázni... Pont úgy mint a Lost... az ilyesminél jobban semmit nem utálok... Ha kémia órán a tanár megkérdezi hogy az Oxigén atomhoz miért pont kettő és nem három vagy egy hidrogén atom kapcsolódik akkor azt a választ várja hogy "minden elem igyekszik  8 külső elektronos nemesgáz szerkezetet kialakítani és a 6 külső elektronos oxigénnek pont a két Hidrogén 1-1 külső elektronjára van ehhez szüksége." választ várja és nem pedig azt hogy: "Mert Isten így akarja" Egyből vágná is be a karót meg állítana a sarokba. Ugyanúgy ha Hittan órán kérdezi a tanár hogy miért létezik az ember akkor nem azt a választ várja hogy "A 13,7 milliárd éve bekövetkezett Nagy Bumm után a szubatomikus anyag nagyon gyorsan rendeződött atomokba, molekulákba, gázhalmazokba, csillagrendszerekbe, bolygókká és galaxisokká. Az egyik ilyen fiatal galaxisban az egyik alig fél milliárd éves bolygón megjelenő egysejtű élőlények 4 milliárd évnyi evolúció után értelmes lényekké, homo sapiens sapiensekké vált." Ha ezt nyögnéd be nem pedig a helyes választ, azaz hogy: "Isten így akarta" akkor máris bevágja a karót és küld egy all-inclusive ördögűzésre. Röviden: a Scifit és a Fantasyt nem jó, és nem is lehet vegyíteni.

Dexter: Bár ez még nem megy, de nagyon várom, kár hogy nemsokára vége lesz ennek is :(

A végére hagytam azt amit mostanság a legjobban várok persze a StarCraft 2 Heart of the Swarm-ot az pedig a Game of Thrones! Már nem kezdek neki a könyvnek a harmadik évad promóig, de határozottan tervezem. Ezt a művet tényleg csak a Gyűrűk Urához tudom hasonlítani, de azon kívül hogy mindkettő egy középkori világban játszódik, nem sok hasonlóság van a két világ között, ezért nem is próbálom meg egyiket egyértelműen a másik főlé helyezni (na jó talán egy kicsit a Gyűrűk Urát :) )

Go Back To Magyar Topic List
Prev13373383393403411141Next
Add Reply New Topic New Poll