Quote (MarcusD @ 18 Apr 2014 11:05)
de hogy sikít már a gyerek

mintha kurva lottó ötöst nyerte volna meg
a murloccal az a baj, hogy nagyon draw dependant, ha nem jön ki warleader az első 5 körben és nem egy tidehunterrel kezdesz akkor lófasz
nekem a zoo sokkal stabilabbnak tűnik
jo, de neked az a kemeny deck analysised eddig az osszes deckhez, ami itt szoba jott, hogy "nagyon draw dependant"
kurva nagy igazsag, csak ezt eppen mindenre ra lehet huzni a zoot kiveve, ami abbol all, hogy basszal bele a deckbe 25 miniont 3 mana alatt
+ pont azert kell warlock murlocot jatszani, mert a warlock meg tudja tenni, hogy 3. utan MINDEN korben 2 lapot huz, igy minimalizalva az eselyt a rossz topdeckre
Quote (ElCapitano @ 18 Apr 2014 11:11)
Ahh csak akkor megint lehet lamulni amire meglesz osszes. alap kartya : D cruel taskmaster eleg necces az 1 hps murlocok melle, viszont shutteredlofasz cleric, charge, raidleader eddig egesz jol mukodtek, ha meg ugy jon ki hogy letudok rakni egy olyat ami 3- minionoknak insta charget ad mar negyedik kor korul egesz jo dmgt tudok csinalni.
most osszedobott egy hunterrel aki nem teljesen faceroll jatszott es izgalmas vege lett, vegul 4 hpja maradt ugy gyozott. de igen mar erzem hogy instabil a warrior ezzel a strategiaval ertelmesebb ellenfelek ellen
cruel taskmastert acolyte-tal osszefuggesben irtam, azzal egyutt erdemes hasznalni draw enginekent
de azt is irtam, h kb muszaj olyan minionokat pakolni murloc melle, amikkel tudsz hpt buffolni, hogy ne menjen a levesbe az egesz boardod egy szaros 2 damos aoe utan
(shattered sun cleric, defender of argus, young priestess leginkabb)
nem azt mondom, hogy warriornak szar synergyje van a murlocokkal, mert a druidoknak is marhajo papiron (claw olcso removal, wrath szinten + draw is, power of the wilddal lehet buffolgatni oket, savage roar finishernek, esetleg soul of the foresttel kikerulni, hogy azonnal lepucoljak oket, stb), sot meg a palaknak is, de gyakorlatilag hosszutavon a lock messze a legkonzisztensebb a fenntarthato beteg draw miatt