Quote (Saenchai @ 25 Sep 2013 19:13)
valami következménye lesz szerintetek az "állítólagos" bajai választási csalásnak?
szerintem a rendőrök be vannak fosva, és nem mernek majd semmit csinálni
nem a rendőrök dolga, hanem az ovb-é, az meg - készüljetek, meglepetés! - fideszesekkel van tele...
Quote (Eoghan @ 25 Sep 2013 19:41)
nem hiszem hogy a magyar rendorseg valaha is kepes lenne meglepni azt amit, azt hiszem juniusban, a cseh rendorseg tett
azért az a sztori is kicsit összetettebb volt, most nem találom, de volt róla egy kurva hosszú cikk, ha meglesz belinkelem. amúgy meg magyarországon Pintér nyilván nem fog csinálni semmit, illetve már csinált, 2 hét alatt rendet rakott... amúgy mikor árvízes meg márc. 15-i havas videók készültek, érdekes megfigyelni Orbán és Pintér kapcsolatát, gesztusaikat, hogy szólnak egymáshoz, nekem teljesen az jön le, hogy Orbán alárendeltje kb Pintérnek (nyilván nincsenek azonos jogkörei, de szerintem nagyon-nagy beleszólása lehet mindenbe).
Quote (josheide @ 26 Sep 2013 07:25)
nem akarom a zuschlag-ügyet elbagatellizálni, de olyan nevetséges, hogy az egész ország ki van akadva, hogy 72 milliót ellenőrizetlenül elköltöttek, meg hogy 15 milliós kenőpénzek mentek Hagyónál, ilyesmik, itt meg egy esetben van rögtön 100 milliós kenőpénz, győrben is "Borkai 20%"-nak hívják a polgármestert, nap mint nap megy a korrupció, és mindenki szarik rá rohadt magasról.
most arról a több tíz-száz(-ezer?) milliárdról, amit pályázatok, vagy a trafikok útján osztottak ki haverok között nem is beszélek, mert az nem annyira megfogható, úgyhogy nyilván kevésbé is jut el az emberekig.
az a baj, hogy 3 éve mindig azt hiszem, hogy ezt már biztos nem fogják tűrni az emberek, de mindig csak tetézik az eddigieket, mi meg baszunk bármit csinálni, ezért ugyanúgy folytatják... mondjuk most egy ideig kampány miatt nem lesz ennyi feltűnő lopás gondolom, de a '14-es választások után ugyanúgy vissza fognak állni a dolgok (nem látom reális esélyét a fidesz leváltásának sajnos).
This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Sep 26 2013 07:49am