Kedves Testvérem!
Pár hete kiküldtem egy körlevelet, amelyben adakozókat toboroztam.
Dicsőség az Úrnak, többen jelentkeztek és többeknek nyújtottak felüdülést a felajánlásukkal.
Éhező gyermekeknek étel jutott, betegek kiválthatták gyógyszereiket, ruhákat és takarókat kaptak a rászorulók.
Jelenleg egy nagy család és egy Testvér van bajban. Kérlek benneteket, aki tud, az próbáljon meg segíteni rajtuk!
A nagy családban 6 gyermek van, akik több napja nem ettek semmit, a szülőkről nem is beszélve. Munkanélküliek, sajnos nincs munkalehetőség messze a környéken. Itt a tél, és tüzelőfa sincs. Az áramot a befizetetlen csekkek miatt ki fogják hamarosan kapcsolni. Így a Karácsony nem csak ajándékok, hanem étel nélkül is fog telni. Aki tud rajtuk segíteni, azt kérem, hogy jelezze felém email-ben és megírom a részleteket.
Pár hete írtam egy Testvérről (Laci), aki elveszítette a munkahelyét és nem volt hová mennie. Jelenleg egy pince szobában kapott megszállási lehetőséget, ahol nincs fűtési lehetőség. Víz sincs, csak egy fúrott kút, ami a nagy hidegben be fog fagyni.
Imatámogatást és meleg takarókat kér. De aki tud, az kérem segítsen rajta anyagilag is, vagy esetleg egy jobb szállásról.
Aki tud segíteni Lacin, az kérem írjon email-t nekem.
Szeretettel,
Alfa-Omega csapata.