d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1336833693370337133724303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Apr 3 2014 07:40am
Quote (anyd @ Apr 3 2014 08:53am)
runa changekre kommentem csak annyi, hogy most nem az armor, hanem a hp/lvl lesz a standard

az a baj hogy riot nem tudja saját magát utolérni. minden season elején megváltoztatják a masteriket, aztán mindenhősnek megváltozik a balance statusa, pl skarnert használtak a 2vel ezelötti világbajnokságon is, és jó volt (cloudtemplar)

skarner season 2-ben top pick volt majdnem vegig, miutan kihoztak kapott egy buffot, es utana
Member
Gold: 280.00
Apr 3 2014 08:48am
Quote (xGurke @ Apr 3 2014 02:32pm)
cloud templar pont arról volt híres, hogy kurvára nem viable championoket játszott, mint skarner, shen, rammus jungle

viable minden, csak team kell hozzá
Member
Apr 3 2014 08:57am
Quote (anyd @ Apr 3 2014 03:48pm)
viable minden, csak team kell hozzá

viable minden, csak vannak amik sokkal jobban viablek
Member
Gold: 280.00
Apr 3 2014 08:59am
Quote (jarabekg @ Apr 3 2014 03:57pm)
viable minden, csak vannak amik sokkal jobban viablek

a lényeg, hogy te nem azért játszol mert élvezed, hanem nyeni szeretsz és csak olyannal játszol amivel jobb esélyed van nyerni
Member
Gold: 0.00
Apr 3 2014 09:13am
mindenki egyenlő, csak vannak akik egyenlőbbek
Member
Gold: 95.00
Apr 3 2014 09:17am
hat biztos
aha
nem

minden mas hosnek van 8fele ugrasa vagy valami stun amin 2sec cd van es lefogja az egesz teamet
de ha egyik sincs akkor olyan mint a ziggs pl es 485495dmgt leoszt a map masik felerol
skarnernek meg egesz konkretan semmije nincs :lol:
Member
Apr 3 2014 09:22am
Quote (anyd @ Apr 3 2014 03:59pm)
a lényeg, hogy te nem azért játszol mert élvezed, hanem nyeni szeretsz és csak olyannal játszol amivel jobb esélyed van nyerni

Sajnos igazi mindgamere nicns esely soloqban, es egy ideje az itteni kozosseg nem eleg osszetarto ahhoz, hogy rendesen egyutt jatszon kompetetiven, amit nagyon elveznek.

Igy ezen felul csak a gyozelem pillanatnyi mamorito oromet tudom elvezni, meg azt ha latom magamon a progressziv fejlodest (nem csak elorol beszelek, buvolu champ pool, kozelebb kerulok a metagmeplay megertesehez etc).

Szerintem komoly gondok vannak a jatekkal es rossz iranyba halad az egesz, es a trinket patch volt minden idok legrosszabika amit jatekhoz valah kiadtak. Sajnos nincs annyi idom, hogy megtanuljak egy masik jatekot rendesen, meg nincs is hozza turelmem (kiveve mondjuk a hst, de abban tul keves a napi event ami miatt erdemes lenne jatszani, kartya nelkul meg szar rankedezni, es ott sincs egyelore kulonosebb reward erte)

Szoval maga a jatek nagyon ritkan okoz oromet, es akkor is csak egy rovid ideig, amikor vegre jo lesz egy champ amivel szeretek is jatszani (tehat a jatek es a gyozelem orome vegre kombinalodhatna), akkor ket het mire megveszem, aztan ra egy hetre lenerfelik a picsaba, tudtam vele jatszani egy hetet, hurra... (lsd lulu lich nerf+4.5 patch zzzzz, pedig most is jatszottam lich nerf utan is(!), mikozben nem szoktam ilyet, vagy most, hogy megvettem heimert es elkezdtem vele jatszani azt is nerfelik 4.5-ben :DDD)

tl;dr nem azzal jatszok ami op, hanem azzal ami op is meg fun is szamomra, de ez a ketto nagyon ritkan jon ossze
Quote (putincykavodka @ Apr 3 2014 04:17pm)
hat biztos
aha
nem

minden mas hosnek van 8fele ugrasa vagy valami stun amin 2sec cd van es lefogja az egesz teamet
de ha egyik sincs akkor olyan mint a ziggs pl es 485495dmgt leoszt a map masik felerol
skarnernek meg egesz konkretan semmije nincs :lol:

skarner akkor volt op, amikor bejott az, hogy az aoes champek a jok jungleban, es mindenki level 2-on mar gankelt, es ha nem cipovel kezdtel lanen, akkor biztosan ket perc alatt meghaltal. Arrol nem is beszelve, hogy akkoriban egyik jungles se nagyon tudott tradelni vele, mivel eleg jok a base statjai, es akkoriban sokkal kevesebb gold jutott a junglerekre.
Az eredeti koncepcio szerint egyebkent skarner is egy hibrid kari lett volna (ami apval es adval is scalel), csak miutan ugy dontottek, hogy ezeket a karikat "kiszedik", skarner sem mukodhetett tovabb, igy maradt egy tank amibe mindegy mennyi goldot raksz nem fog rendesen scalelni sehova, mert nincsenek neki cost efficient itemek.
ugye az ultija uncleanseable, csak qss vette le, arrol nem is beszelve, hogy akkor meg volt shurelia, amit akkor kotelezoen a junglesek vettek, es igy megvolt a perfect engage, speed up shuri, ult a carryt vagy az ap carryt vagy akarkit, behoztad a teamedbe, es ennyi.
akkoriban sokkal tobb bush volt, sokkal tobbet kellett wardolni etc, es a tankok is mashogy mukodtek, sokkal nagyobb itemdiverzifikacio volt a szamukra.

tl dr, volt mar scarner is op, meg lesz is efelol semmi ketsegem sincs

This post was edited by jarabekg on Apr 3 2014 09:30am
Member
Gold: 0.00
Apr 3 2014 09:29am
Quote (jarabekg @ Apr 3 2014 03:22pm)
Sajnos igazi mindgamere nicns esely soloqban, es egy ideje az itteni kozosseg nem eleg osszetarto ahhoz, hogy rendesen egyutt jatszon kompetetiven, amit nagyon elveznek.

Igy ezen felul csak a gyozelem pillanatnyi mamorito oromet tudom elvezni, meg azt ha latom magamon a progressziv fejlodest (nem csak elorol beszelek, buvolu champ pool, kozelebb kerulok a metagmeplay megertesehez etc).

Szerintem komoly gondok vannak a jatekkal es rossz iranyba halad az egesz, es a trinket patch volt minden idok legrosszabika amit jatekhoz valah kiadtak. Sajnos nincs annyi idom, hogy megtanuljak egy masik jatekot rendesen, meg nincs is hozza turelmem (kiveve mondjuk a hst, de abban tul keves a napi event ami miatt erdemes lenne jatszani, kartya nelkul meg szar rankedezni, es ott sincs egyelore kulonosebb reward erte)

Szoval maga a jatek nagyon ritkan okoz oromet, es akkor is csak egy rovid ideig, amikor vegre jo lesz egy champ amivel szeretek is jatszani (tehat a jatek es a gyozelem orome vegre kombinalodhatna), akkor ket het mire megveszem, aztan ra egy hetre lenerfelik a picsaba, tudtam vele jatszani egy hetet, hurra... (lsd lulu lich nerf+4.5 patch zzzzz, pedig most is jatszottam lich nerf utan is(!), mikozben nem szoktam ilyet, vagy most, hogy megvettem heimert es elkezdtem vele jatszani azt is nerfelik 4.5-ben :DDD)

tl;dr nem azzal jatszok ami op, hanem azzal ami op is meg fun is szamomra, de ez a ketto nagyon ritkan jon ossze

sivir hol fun pl? :D
még mindig 70%os winratingem van vele, de akkor se tud érdekelni, mert egyszerűen a legunalmasabb adc amit ki lehet találni
inkább vesztek, de érzem jól magam vaynel, minthogy sivirrel tryhardkodjak

This post was edited by xGurke on Apr 3 2014 09:29am
Member
Apr 3 2014 09:32am
Quote (xGurke @ Apr 3 2014 04:29pm)
sivir hol fun pl? :D
még mindig 70%os winratingem van vele, de akkor se tud érdekelni, mert egyszerűen a legunalmasabb adc amit ki lehet találni
inkább vesztek, de érzem jól magam vaynel, minthogy sivirrel tryhardkodjak

nem is jatszottam mar vele egy ideje, kurvara unom (tudom, hogy belockolom es autowin, de annyira unom hogy nem visz ra a lelek)

legfeljebb akkor pickelem, ha adcznem kell, nincs masik adcm rajta kivul (legutoljara inkabb asheztem meg varusoztam inkabb egyet ha erre kerult a sor)

egyebkent ugy szoktam jatszani, hogy: op op op op promo(ha fail akkor op op), fun fun fun op op op op

This post was edited by jarabekg on Apr 3 2014 09:34am
Member
Gold: 1,593.00
Apr 3 2014 09:34am
Ezreal/Draven a legjobb adc atm, ezt a kettőt játsszátok ha nyerni akartok ráadásul nem is ilyen 0 skill champek szóval még élvezni is fogjátok imo.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1336833693370337133724303Next
Add Reply New Topic New Poll