Quote (anyd @ Apr 3 2014 03:59pm)
a lényeg, hogy te nem azért játszol mert élvezed, hanem nyeni szeretsz és csak olyannal játszol amivel jobb esélyed van nyerni
Sajnos igazi mindgamere nicns esely soloqban, es egy ideje az itteni kozosseg nem eleg osszetarto ahhoz, hogy rendesen egyutt jatszon kompetetiven, amit nagyon elveznek.
Igy ezen felul csak a gyozelem pillanatnyi mamorito oromet tudom elvezni, meg azt ha latom magamon a progressziv fejlodest (nem csak elorol beszelek, buvolu champ pool, kozelebb kerulok a metagmeplay megertesehez etc).
Szerintem komoly gondok vannak a jatekkal es rossz iranyba halad az egesz, es a trinket patch volt minden idok legrosszabika amit jatekhoz valah kiadtak. Sajnos nincs annyi idom, hogy megtanuljak egy masik jatekot rendesen, meg nincs is hozza turelmem (kiveve mondjuk a hst, de abban tul keves a napi event ami miatt erdemes lenne jatszani, kartya nelkul meg szar rankedezni, es ott sincs egyelore kulonosebb reward erte)
Szoval maga a jatek nagyon ritkan okoz oromet, es akkor is csak egy rovid ideig, amikor vegre jo lesz egy champ amivel szeretek is jatszani (tehat a jatek es a gyozelem orome vegre kombinalodhatna), akkor ket het mire megveszem, aztan ra egy hetre lenerfelik a picsaba, tudtam vele jatszani egy hetet, hurra... (lsd lulu lich nerf+4.5 patch zzzzz, pedig most is jatszottam lich nerf utan is(!), mikozben nem szoktam ilyet, vagy most, hogy megvettem heimert es elkezdtem vele jatszani azt is nerfelik 4.5-ben :DDD)
tl;dr nem azzal jatszok ami op, hanem azzal ami op is meg fun is szamomra, de ez a ketto nagyon ritkan jon ossze
Quote (putincykavodka @ Apr 3 2014 04:17pm)
hat biztos
aha
nem
minden mas hosnek van 8fele ugrasa vagy valami stun amin 2sec cd van es lefogja az egesz teamet
de ha egyik sincs akkor olyan mint a ziggs pl es 485495dmgt leoszt a map masik felerol
skarnernek meg egesz konkretan semmije nincs

skarner akkor volt op, amikor bejott az, hogy az aoes champek a jok jungleban, es mindenki level 2-on mar gankelt, es ha nem cipovel kezdtel lanen, akkor biztosan ket perc alatt meghaltal. Arrol nem is beszelve, hogy akkoriban egyik jungles se nagyon tudott tradelni vele, mivel eleg jok a base statjai, es akkoriban sokkal kevesebb gold jutott a junglerekre.
Az eredeti koncepcio szerint egyebkent skarner is egy hibrid kari lett volna (ami apval es adval is scalel), csak miutan ugy dontottek, hogy ezeket a karikat "kiszedik", skarner sem mukodhetett tovabb, igy maradt egy tank amibe mindegy mennyi goldot raksz nem fog rendesen scalelni sehova, mert nincsenek neki cost efficient itemek.
ugye az ultija uncleanseable, csak qss vette le, arrol nem is beszelve, hogy akkor meg volt shurelia, amit akkor kotelezoen a junglesek vettek, es igy megvolt a perfect engage, speed up shuri, ult a carryt vagy az ap carryt vagy akarkit, behoztad a teamedbe, es ennyi.
akkoriban sokkal tobb bush volt, sokkal tobbet kellett wardolni etc, es a tankok is mashogy mukodtek, sokkal nagyobb itemdiverzifikacio volt a szamukra.
tl dr, volt mar scarner is op, meg lesz is efelol semmi ketsegem sincs
This post was edited by jarabekg on Apr 3 2014 09:30am