Quote (My_Acc_Is_Bazur @ May 11 2011 09:16pm)
meg e merci

amúgy ja, csak új / régi előnyeiről, meg esetleges tapasztalatokról kérdezősködnék, hátha valaki otthon van a témában.
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ May 11 2011 08:57pm)
láttam erről videót, azért ült így, hogy hátulról is lássák.
volvot néztem, nem jön be, távol-keleti autóktól meg valahogy óckodom (bár lehet rossz előítélet), inkább maradnánk szerintem németnél. bár anno nézegettem a camryt, de más nem nagyon jön szóba imo, abból meg most vontak vissza egy csomót valami hiba miatt asszem. most a jaguar xf-et néztem, 3.0d-ellel, csak kurvára húzós, meg apám félne a lopástól, pedig kurvára bejön.
ő is, most fellebbez
Először is, tényleg hatalmas hiba újonnan autót venni, még akkor is, ha egészbe kitudjátok csengetni az árát. Egyszerűen kigurulsz vele a szalonból, és már 1 millióval kevesebbet ér.
A jaguar XF használtan 2.7es dízel motorral automataváltóval 8misi(fapadosan), ami elég húzod egy ilyen limóér, persze jaguár... Viszont, ha a típust nézzük, akkor vannak imo jobb ár/érték aránnyal rendelkező autók, ilyen kategóriában a kedvencem a Skoda superb, 1.6os TDI motorral 6 millió körül mozog. Én nagyon szeretem a népautót, volt T1,T2,T3,T4,T5-ös transporterünk, golfunk, jettánk, passátunk. Megvoltunk velük elégedve, tehát mint minőség, nem beszélnék a passát ellenében, viszont az új passát imo nem hozza azt az eleganciát, mint az előzőek, elkezdett jettásodni :/ Ellenben a passat CC odabasz, ráadásul a két literes automataváltóst már 5.5ért elhozhatod(ha jó a 2009es, 2011es 10misi).Szerintem remek választás lenne, nagy hely, volkswagenes tapasztalatok...
Az audi a6os nagyon függ auttól, milyne évjáratban gondolkodtok. Ha legújabb...Az húzós.

A6os, tiptronic, xenon, 2.7 dízel, quattro, és 6.4 millió.(2008as)
Nekem sokkal jobban tetszik a 2008as széria, mint a 011es, és a 2011es ugyanilyen paraméterekkel 15 millió, sőt, 20. Akkor meg már egy a8as...
A volvókat kilőtted pedig én imádom őket, de akkor nem kampányolok mellettük.

Francia autók nem kerültek szóba, azokkal hogy állsz? Nekem sosem tetszettek a peugeotók, meg citroenek, de kényelemben, felfüggesztésekben elég királyak voltak. so az új 508 sztem kurva szép, és mindenhol agyondicsérték. kb 7-8 millió körül mozog.
Saabokat nézted? Azoknál is lehet szépeket kifogni, pl az új 9-3as nagyon adja.