d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Afk Tekerek
Prev1335336337338339410Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 247.00
Jun 29 2011 11:28am
Quote (DHB @ Jun 29 2011 01:05pm)

hatvan valahány versenyzőböl 6. letem, és az első az romániában országos bajnok, szoval nem tudom miért nem profiban indult ... :P

a románoknak mintha valami licenceparája lenne idén, talán ezért indulnak open kategóriában - bár lehet rosszul tudom
Member
Gold: 124.45
Jun 30 2011 01:26am
Quote (Georgebaba @ 29 Jun 2011 09:43)
ajánlom figyelmedbe az első postot a topicban :)

amúgy meg egy dh versenyen minden olyan helyen tekernek ahol csak lehetséges (pl. a maribori pályán az első ugratón a levegőben váltanak vissza mert utána egy lassabb kanyar jön)

De ertsed Te is felre azt amit irok, mint jspogmg... :D. Nem nezem le a dh-t, hogy az nem is kerekparozas, vagy ilyesmi, illetve nem gondolom azt, hogy nem valo ebbe a topicba (nem tudom, mire celoztal azzal hogy olvassam el az elso postot..)! Dehogynem valo! Azt is kifejtettem mar Neked, hogy semmi bajom a dhval, magam tuti nem fogom mimelni, mert beszari vagyok hozza. :D
itt arrol mert a diskurzus, hogy ossztelos nem celszeru eszkooz turara. Bali mondta h volt egy faszi aki ossztelossal ment soksok kilcsit, a ami csucskategoria de nem grammanias, hanem van anyag benne rendesen. Ezen mosolyogtam, hogy AM/enduro gep ami csucskategoria de nem grammanias, akkor mitol csucskategoria? Jspgomg ekkor keverte bele a dh-t, ami nem is tudom hogy jon ide, mivel az szoba sem kerult. Ra reagalva irtam, hogy a dhval tekerni sem lehet, ami persze sarkitas, de mi olyan bringakrol beszeltunk, amikkel soksok kilometert le lehet nyomni. Gondolom, Te sem azert csinalsz endurot, mert miutan lejottel, a dh keroval akarsz visszatekerni.... Ertsetek mar szovegkornyezetbe amit irok HE!

Quote (Baleee @ 29 Jun 2011 17:13)
Olvasd újra a postom. :)

Fixi/ss-el azért nem lehet, mert azon nem tudsz áttételek között váltani és megpakolva ha hegy jön, ugyanazzal kell szopnod. DH bringán váltasz.

Tavaly balatont vegig 42/14,16ban mentem. Cokmokkal. Persze tuti vannak olyan tura utvonalak, amiken necces, de inkabb tolnam parszaz metert, mintsem az egesz turan egy olyan gep nyergeben ulok, aminek geometriaja egesz egyszeruen nem tekeresre lett kitalalva. Am gepnel mar jobb a helyzet, de cokmokot arra sem teszel ergo utanfutozol, telok merevitesevel is rugalmasabb lesz, esatobbi.
Mellesleg regen is gond nelkul turaztak falubajk szintu bringaval.
Member
Gold: 69.85
Jun 30 2011 02:47am
Most meg gond nélkül túráznak ezekkel a beteg állat gépekkel. :D :) Ha lenne egy csúcs fullym, nem vennék csak azért egy másik bringát, hogy azzal túrázgassak. Felkészíteném a fullyt rá, azt csá.

Amúgy meg DH/enduro/etc gépeknél nem a gramm a lényeg, jó nyilván az is, hanem, hogy jó legyen a csillapítás, bírja a strapát, amire szintén nem biztos, hogy jó egy tollpihe könnyedségű gép, mondjuk ez a tereptől azért nagyon erősen függ. A lényeg, hogy ez az a kategória, ahol az, hogy mennyit nyom a cucc számít a legkevésbé. Sőt a lefeléken a nagyobb súly, kisebb légellenállás segíteni is tud a tempón (persze, ha nem beszari az illető).

Azoknál az MTB-knél, amivel meg nyomják a XC-t, meg ugye outik, ott számít a tömeg, mert felfelé is kell hajtani, sőt talán még azt mondom, hogy az AM gépeknél sem árt a könnyítésre rámenni, ha van keret.

/e: amúgy én meg nem tolnám a bringát, túrán se, 100m-t se... Azért van a bringa, hogy hajtsam, tolja a halál. :D

This post was edited by Baleee on Jun 30 2011 02:48am
Member
Gold: 4,344.95
Jun 30 2011 02:59am
Quote (Baleee @ 30 Jun 2011 08:47)
Most meg gond nélkül túráznak ezekkel a beteg állat gépekkel. :D :) Ha lenne egy csúcs fullym, nem vennék csak azért egy másik bringát, hogy azzal túrázgassak. Felkészíteném a fullyt rá, azt csá.

Amúgy meg DH/enduro/etc gépeknél nem a gramm a lényeg, jó nyilván az is, hanem, hogy jó legyen a csillapítás, bírja a strapát, amire szintén nem biztos, hogy jó egy tollpihe könnyedségű gép, mondjuk ez a tereptől azért nagyon erősen függ. A lényeg, hogy ez az a kategória, ahol az, hogy mennyit nyom a cucc számít a legkevésbé. Sőt a lefeléken a nagyobb súly, kisebb légellenállás segíteni is tud a tempón (persze, ha nem beszari az illető).

Azoknál az MTB-knél, amivel meg nyomják a XC-t, meg ugye outik, ott számít a tömeg, mert felfelé is kell hajtani, sőt talán még azt mondom, hogy az AM gépeknél sem árt a könnyítésre rámenni, ha van keret.

/e: amúgy én meg nem tolnám a bringát, túrán se, 100m-t se... Azért van a bringa, hogy hajtsam, tolja a halál. :D

nekem ha csak a fullym lenne és más extrem ágat nem csinálnék akkor bizti vennék 1 tekerős bringát, nem kellene semmi komoly csak mondjuk valami merida kalahari 590 :P
nem drágák de célnak tökéletesek

This post was edited by DHB on Jun 30 2011 03:00am
Member
Jun 30 2011 03:54am
Nekem ilyen kellene:

Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Jun 30 2011 03:56am
nekem ez lenne most a nyerő:
Member
Gold: 22,521.66
Trader: Trusted
Jun 30 2011 04:53am
Ezt ti kipróbálnátok? :D

Member
Jun 30 2011 05:04am
Quote (RiNGiSpiLeR @ 30 Jun 2011 12:53)
Ezt ti kipróbálnátok? :D

http://www.velo.hu/UserFiles/s/p/e/specialized-carbon-fiber-tandem3.jpg

Egyértelmű! Simán! :DDD De csak szabikával! :$
Member
Gold: 247.00
Jun 30 2011 07:59am
Quote (Oberon_os @ Jun 30 2011 08:26am)
De ertsed Te is felre azt amit irok, mint jspogmg... :D. Nem nezem le a dh-t, hogy az nem is kerekparozas, vagy ilyesmi, illetve nem gondolom azt, hogy nem valo ebbe a topicba (nem tudom, mire celoztal azzal hogy olvassam el az elso postot..)! Dehogynem valo! Azt is kifejtettem mar Neked, hogy semmi bajom a dhval, magam tuti nem fogom mimelni, mert beszari vagyok hozza. :D
itt arrol mert a diskurzus, hogy ossztelos nem celszeru eszkooz turara. Bali mondta h volt egy faszi aki ossztelossal ment soksok kilcsit, a ami csucskategoria de nem grammanias, hanem van anyag benne rendesen. Ezen mosolyogtam, hogy AM/enduro gep ami csucskategoria de nem grammanias, akkor mitol  csucskategoria? Jspgomg ekkor keverte bele a dh-t, ami nem is tudom hogy jon ide, mivel az szoba sem kerult. Ra reagalva irtam, hogy a dhval tekerni sem lehet, ami persze sarkitas, de mi olyan bringakrol beszeltunk, amikkel soksok kilometert le lehet nyomni. Gondolom, Te sem azert csinalsz endurot, mert miutan lejottel, a dh keroval akarsz visszatekerni.... Ertsetek mar szovegkornyezetbe amit irok HE!

bocsika, tényleg félreértettem... :)

majd este még írok pár sort a dh bicajokról általánosságban

Member
Gold: 4,344.95
Jun 30 2011 08:05am
Quote (jspogmg @ 30 Jun 2011 09:56)
nekem ez lenne most a nyerő:
http://lp1.pinkbike.org/p4pb6456346/p4pb6456346.jpg

csinik azok az old school gumik :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1335336337338339410Next
Add Reply New Topic New Poll