Quote (Georgebaba @ 29 Jun 2011 09:43)
ajánlom figyelmedbe az első postot a topicban

amúgy meg egy dh versenyen minden olyan helyen tekernek ahol csak lehetséges (pl. a maribori pályán az első ugratón a levegőben váltanak vissza mert utána egy lassabb kanyar jön)
De ertsed Te is felre azt amit irok, mint jspogmg... :D. Nem nezem le a dh-t, hogy az nem is kerekparozas, vagy ilyesmi, illetve nem gondolom azt, hogy nem valo ebbe a topicba (nem tudom, mire celoztal azzal hogy olvassam el az elso postot..)! Dehogynem valo! Azt is kifejtettem mar Neked, hogy semmi bajom a dhval, magam tuti nem fogom mimelni, mert beszari vagyok hozza.

itt arrol mert a diskurzus, hogy ossztelos nem celszeru eszkooz turara. Bali mondta h volt egy faszi aki ossztelossal ment soksok kilcsit, a ami csucskategoria de nem grammanias, hanem van anyag benne rendesen. Ezen mosolyogtam, hogy AM/enduro gep ami csucskategoria de nem grammanias, akkor mitol csucskategoria? Jspgomg ekkor keverte bele a dh-t, ami nem is tudom hogy jon ide, mivel az szoba sem kerult. Ra reagalva irtam, hogy a dhval tekerni sem lehet, ami persze sarkitas, de mi olyan bringakrol beszeltunk, amikkel soksok kilometert le lehet nyomni. Gondolom, Te sem azert csinalsz endurot, mert miutan lejottel, a dh keroval akarsz visszatekerni.... Ertsetek mar szovegkornyezetbe amit irok HE!
Quote (Baleee @ 29 Jun 2011 17:13)
Olvasd újra a postom.

Fixi/ss-el azért nem lehet, mert azon nem tudsz áttételek között váltani és megpakolva ha hegy jön, ugyanazzal kell szopnod. DH bringán váltasz.
Tavaly balatont vegig 42/14,16ban mentem. Cokmokkal. Persze tuti vannak olyan tura utvonalak, amiken necces, de inkabb tolnam parszaz metert, mintsem az egesz turan egy olyan gep nyergeben ulok, aminek geometriaja egesz egyszeruen nem tekeresre lett kitalalva. Am gepnel mar jobb a helyzet, de cokmokot arra sem teszel ergo utanfutozol, telok merevitesevel is rugalmasabb lesz, esatobbi.
Mellesleg regen is gond nelkul turaztak falubajk szintu bringaval.