Quote (AngryBug @ Nov 27 2018 01:10pm)
Gondoltam bejelentem az updatet magammal kapcsolatban. Akinek egyszer daganatos betegsége volt, el lesz baszva az élete.
2012-ben lettem daganatos beteg, eljutottam oda, hogy a legutóbbi műtét után 5 évvel most már tünetmentesnek lettem nyilvánítva.
1 éve elmentem munkaalkalmassági vizsgálatra, valami 58%-ban testi károsodott vagyok, fizikai munkát nem végezhetek, szakács szakmát elhagyhattam, és elkezdtem a nulláról újra felépíteni az életem, újra suliba járok immár informatikai ágon.
Most mint kiderült a kemoterápia késői mellékhatásaként lett egy vénás elégtelenségem, vagy trombózisom, faszom tudja. holnap megyek sürgősségi érsebészetre.
Nem tudom mi lesz srácok, nekem rohadtul elegem van az életből, és kurvára nincs kedvem újra keresztülmenni műtéteken, hogy utána boldogan próbáljak úgy élni, mintha minden fasza lenne, mintha semmi se történt volna, mert az élet ugyanezt várja el tőled.
e: csak belegondolok abba, hogy a tesztoszteron miatt kell szúrnom magam, a vérhígítás miatt kell majd szúrnom magam, ezek miatt kontroll vérvételre kell járnom, és az onkológiai vérvételekre is el kell járnom, már nemtudom mit gondoljak...
Igazából az ilyen postok miatt nem bírom megérteni, hogy az egészséges (testileg nem agyilag ofc) emberek mi a faszért csinálnak viccet a halálvágyból, lásd szar az élet topic.
Nem irigyellek, de szerintem az élet már önmagában egy ajándék, és leszámítva a teljesen kilátástalan helyzeteket (elviselhetetlen fájdalom, teljes agyi leépülés stb), nem tudom elképzelni, hogy miért választaná bárki a nemlétet helyette.
A legjobbakat kívánom neked!