Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Jul 27 2012 11:22am)
Elvárás lol

Én fiú vagyok 23 éves
186 cm magas 56kg, a bicepszemet most kíváncsiságból életembe először megmértem 25cm:) és van 1 szép barátnőm már 7 honapja, előző bnőm meg fotómodell volt, igaz csak 3 hónapig voltunk együtt, előtte is volt 4 bnőm... Szóval rohadtul de nem számit semmit se a bicepsz, a belső a stílus és a intelligencia 100x többet ér. Sok csaj ismim mondta hogy inkább legyen vékony a pasi vagy kicsit mackós mint, hogy izomagyú gyökér:) oké mondjuk én talán tényleg vékony vagyok:) de egész családunk ilyen, zabálhatok 1 egész disznót akkor se hízok 1 grammot se, 8 éve tartom ezt a sulyom... még anno 15-6 évesen zavart de most már nem törődök vele, teljesen jó vagyok így, nem is akarok már máshogy kinézni és ha esetleg 1 csajnak nem tetszik hát akkor szia, nem kel hogy minden csajnak tetszek, amúgy is ha valakinek nem tetszek az tuti lezbi vagy vami plázacica XD
Ami azért durva, mert mikor elkezdtünk kondizni, akkor viccből lemértük haverom elég vékony csajának a felkarját és 27 centi volt.
Mellesleg valóban sokkal többet számít a duma, de egy jó test azért a csajokat is megmozgatja.