Quote (TresholdOfUniverse @ Jul 30 2014 07:17am)
rosszul dontesz, majd senee mester meggyoz rola
nem, jól teszi
én a gépet választottam és nézd meg hova jutottam egy megkeseredett szerencsétlen lettem
holott ha tanultam volna meg építettem volna a szociális kapcsolatokat akkor most nem itt lennék és lehet már én is sokat keresnék etc
most meg csak szidom a világot, hogy miért ien cruel holott én basztam el saját magamnak
de azért szemét világ és emberek%! azért a minimálbér lehetne itt is 200 ezer faszom szemét gazdagok meg vigyenek haza csak 500 ezret és ne 20 milliot akkor jutna 200k-s minimálra lól
ha újrakezdhetném tanulnék mint a geci ledoktorálné kkétszer aztán ülnék az irodában 789 ezerér és csak matyiznék egész nap

de az is milyen sok szenvedés baszki odajutni meg ott is biztos azért lenne szarság ami ömlene rám
szar egy világ ez sose hagyják békén az embert
ezért kéne a lottó ötös, hogy nyugtom legyen a társadalomtól csak a pizzásfiu zaklasson a csengövel hogy itt a pizza meg a kurvák háháá
dehát a lottót is emberek irányitsák ráadásul itt magyarországon lol hát az is korrupt eltudom képzelni mint a szar de nem baj fele pénzt arra baszom fele pénzt meg kólára csipszre azt majdcsak megdöglök mihamarabb a geiceb