Quote (Smat @ 30 Mar 2014 11:25)
Normál gamet játszotok, oda gyakorolni járnak az emberek még jó hogy lesznek ilyenek. Azért mert valaki "goldos" még lehet jó ahogy te is mondtad de ne skatulyázd már így a playereket rly. Ennél már csak az rosszabb amikor rici próbál vmit megszakérteni 60 gammel a háta mögött, nem baszogatni akarlak, de ne úgy kezdjetek neki hogy ti beza diamondok lesztek és itt mindenki szar. De ha esetleg diamondok is lesztek, az is biztos hogy a "goldosok" még mindig elvernének néhanapján imo.
Figyelj, ebben a jatekban mas alapjan nehez ertekelni az embereket mint a rank. Ha goldos vagy, feltelezem, hogy jobban jatszol ,mint valaki 160 winnel a hata mogott.
Vagy ez nem igy van?
Starcraft utan nekem legalabbis ilyen elkepzeleseim vannak a jatekrol. Ott kb soha nem fordult volna elo, hogy egy goldos jatekos szarabb lett volna mint valaki aki kb. most kezdte.
Mesterkent meg szerintem effektive lehetetlen goldostol kikapni, esetleg valami platinas 100-bol egyszer megver, de ott joval nagyobb kulonbsegek vannak a ligak kozott es konnyu azok alapjan megbecsulni az ember kepessegeit.
btw ne adj szavakat a szamba, nem mondtam, hogy mind szarok vagytok. Viszont tenyleg hiszek abban hogy ha Anamy, Rici (esetleg en is) jatszogatunk rendszeresen akkor par honap mulva siman beerunk titeket.
Mire alapozom ezt? Lattam Ricit d2-ben pvpzni, Starcraftban sokat 1v1eztunk es kibaszott tehetseges. Anamy is kb. korbealazott mindegyikunket d2-ben, pedig sokkal regebb ota jatszottunk / dragabb karijaink voltak - neki is erzeke van a jatekokhoz.