Quote (beni @ May 10 2011 09:12pm)
eh?
Csak egy dolgot említenék, ha megengedik. Hölgyek és urak, ez itt Chewbacca. Chewbacca egy wookie a Kashyyyk bolygóról. De Chewbacca az Endor bolygón él. Gondolják csak meg; ennek nincs értelme!
Miért akar egy wookie, egy 220 centis wookie az Endoron, 50 centis ewokok között élni? Ennek nincs értelme! De ami még fontosabb: ennek az egésznek mi köze a most tárgyalás alatt lévő ügyhöz? Semmi. Hölgyek és urak, ennek semmi köze az ügyhöz. Ennek nincs értelme. Nézzenek rám! Ügyvédként védek egy hatalmas kiadócéget, és Chewbaccáról beszélek. Van ennek értelme? Hölgyek és urak, ennek semmi értelme. Az egésznek nincs értelme. Tehát emlékezniük kell, amikor majd vitázgatnak és döntögetnek az Emancipációs Kiáltványról: van értelme? Nincs. Hölgyek urak, úgymond esküdtszék! Ennek nincs értelme. Ha Chewbacca az Endoron él, ítéljenek bűnöst. A védelem végzett. A tudás mindig jól jön függetlenül attól, hogy mennyire használható.
De mi ez a szar?
Én különbséget teszek, tanítanak, vagy tanultam. Nem akarok általánosítani, én a saját tapasztalataimból beszélek. Gimiben tanultam, de ha nem határoztam el már 6.-ban(6 osztályos gimi), hogy én orvos akarok lenni, kb baszhattam. Ez a "A gimnázium segít letenin egy alap tudást, ami alapján 12-ben választhatsz, hol szeretnél tovább tanulni" max egy tökéeltes iskolában, tökéletes tanárokkal és tökéletes diákokkal fordulhat elő. Én is bevágtama szunyát, cső.
Quote (beni @ May 10 2011 09:14pm)
nekem csak az nem világos, hogy miért kell fújolva megjelenni, hogy milyen kurva használhatatlan a bioszóra
minden tudás hasznos
persze, minden tudás hasznos
Te 10-ben is pont így láttad.
This post was edited by Vismajor on May 10 2011 02:16pm