d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1334533463347334833494303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 95.00
Mar 29 2014 04:55pm
Gyorsan eltuntetek :s
Member
Gold: 981.00
Mar 29 2014 05:06pm
Quote (putincykavodka @ Mar 29 2014 10:55pm)
Gyorsan eltuntetek :s

sry itt már 11 van :s
már csak filmezni van erőm
Member
Gold: 1,593.00
Mar 29 2014 05:20pm
Quote (putincykavodka @ 29 Mar 2014 21:48)
Barki dotazna velem azert, kiveve par serultet akikkel nem jatszanek amugyse, meg jspsek kozul igyis nekem van a legjobb ratingem atm, qkatzon kivul talan, de azert biztos ugy van ahogy krisz mondja  XDD
Teged meg elso game utan rogton letoroltelek, miutan megmutattad, hogy milyen jo vagy leesinnel, rrcvel egyutt, biztos azert lett mad hirtelen :d pont olyan nyomorakok vagytok lolban mint jspn meg mindenhol mashol
Hiaba adtam egy eselyt a dolognak, sok ertelme nem volt

Visítok a röhögéstől. :DDDDD
Ne vergődj már ennyire rici, kurvára szánalmas vagy. :D
Kurva nagy császárnak hiszed magad, de majd ha valaki pofánbasz irl mert egy nyomorék vagy akkor majd sírni fogsz mint egy szaros óvódás lsd. mesh amikor péppé verte a fejedet.
Member
Mar 29 2014 05:33pm
Attol hogy mesh engem megutott te meg mindig egy gecibuta nyomorult spammer maradsz, nem ertem miert akarod osszekapcsolni a kettot, de np, orulok hogy ezt tisztaztuk
Azert majd szolj ha valami ertelmes mondandod is van :)
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 29 2014 05:51pm
Quote (putincykavodka @ 29 Mar 2014 22:10)
A problemam az hogy 60eves nyugdijasok 40iqval bejonnek flamelni/offolni/bogni az official lol topikba, semmi olyasmi amit egy ertelmesebbik mod ne oldana meg

Hogy te miket kepzelsz a kis nyomorek agyadban meg most mirol beszelsz azt nem ertem :)

én nem akarok ehhez most hozzászólni de wtf

öregapó itt van topic eleje óta és jól elvan a többiekkel ahogy látom

te meg 2 hete játszol és mindenkit zrikálsz hogy noobok, de azért azt illene tudnod dota vagy valami után, hogy ennyi idő alatt lószart nem tudsz a játékról -- főleg úgy nem, amilyen kérdéseid vannak (amivel amúgy semmi baj nem lenne)
Member
Mar 29 2014 06:01pm
Quote (Anarkin @ Mar 30 2014 01:51am)

te meg 2 hete játszol és mindenkit zrikálsz hogy noobok, de azért azt illene tudnod dota vagy valami után, hogy ennyi idő alatt lószart nem tudsz a játékról -- főleg úgy nem, amilyen kérdéseid vannak (amivel amúgy semmi baj nem lenne)

En is igy latom a dolgot nagyjabol
Bar azt mar nem hogy az hol uti a bolded reszt, mivelhogy ez mar reg nem a lolrol szol, de akkor beszeljunk a lolrol, mert az oke hogy nem ertek hozza meg annyira, de mikor smatnak annyi az elso gankje leesinnel, hogy leveri a creepwavet, azt visszamegy erdobe, a masodik meg annyi hogy megoleti magat es ad enemynek red+bluet, akkor en is latom, hogy itt azert eleg komoly gondok vannak

De np, majd en is random rairogatok minden official topikban egy-egy random ontopik postra, ha epp olyan kedvem van, hogy "kussoljon mar" biztos jo kis flame lesz belole :)
Member
Gold: 5,390.00
Mar 29 2014 06:41pm
Quote (putincykavodka @ Mar 30 2014 01:01am)
Bar azt mar nem hogy az hol uti a bolded reszt, mivelhogy ez mar reg nem a lolrol szol, de akkor beszeljunk a lolrol, mert az oke hogy nem ertek hozza meg annyira, de mikor smatnak annyi az elso gankje leesinnel, hogy leveri a creepwavet, azt visszamegy erdobe, a masodik meg annyi hogy megoleti magat es ad enemynek red+bluet, akkor en is latom, hogy itt azert eleg komoly gondok vannak

De np, majd en is random rairogatok minden official topikban egy-egy random ontopik postra, ha epp olyan kedvem van, hogy "kussoljon mar" biztos jo kis flame lesz belole :)

minden egyes kurva postod mogott ott van egy ilyen aljadek sunyi fereg szurkalodo megjegyzes, kibaszottul idegesito, es raadasul senkit nem erdekel egy olyan topicban ahol kus a neved

jobb lenne ha dotaznal
ja varj, mar nem akar veled dotazni senki, mert gecire elege lett mmindenkinek beloled, es ide is csak azert jottel mert joshiek az utolso emberek a vilagon akik elviselnek egyaltalan

ja mindjart irod, hogy ez nincs is igy, igazabol te vagy a focicsapat kapitanya a dota topicban is
csak akkor nem tudom minek kell olyan jatekkal jatszanod "amikor szabalyosan fajdalmat okoz, hogy vannak emberek akik elvezni merik ezt a szar jatekot", vagy "nem is erted hogy tetszhet egy ilyen szar jatek akarkinek is"

ertem en, hogy ha egy kicsit elgondolkodnal a sajat eleteden meg kene olnod magad, de lehet megis ez lenne a jo megoldas
Member
Gold: 1,593.00
Mar 29 2014 06:42pm
Quote (Anarkin @ 29 Mar 2014 23:51)

Nem igazán szoktam veled egyet érteni de ezt a postot kb stickybe kéne rakni.

Quote (putincykavodka @ 30 Mar 2014 00:01)

Játszottunk egy normál gamet, voltak ellenünk diamondok is, meghaltam. Mint ha más nem halna meg naponta 15x dupla buffal.
Ne legyél már ekkora rákos nyomorék hogy az isten verjen meg.
Mesh ott rontotta el hogy csak jól elgyepált nem pedig elásott élve a kertben.

Quote (jarabekg @ 30 Mar 2014 00:41)
minden egyes kurva postod mogott ott van egy ilyen aljadek sunyi fereg szurkalodo megjegyzes, kibaszottul idegesito, es raadasul senkit nem erdekel egy olyan topicban ahol kus a neved

jobb lenne ha dotaznal
ja varj, mar nem akar veled dotazni senki, mert gecire elege lett mmindenkinek beloled, es ide is csak azert jottel mert joshiek az utolso emberek a vilagon akik elviselnek egyaltalan

ja mindjart irod, hogy ez nincs is igy, igazabol te vagy a focicsapat kapitanya a dota topicban is
csak akkor nem tudom minek kell olyan jatekkal jatszanod "amikor szabalyosan fajdalmat okoz, hogy vannak emberek akik elvezni merik ezt a szar jatekot", vagy "nem is erted hogy tetszhet egy ilyen szar jatek akarkinek is"

ertem en, hogy ha egy kicsit elgondolkodnal a sajat eleteden meg kene olnod magad, de lehet megis ez lenne a jo megoldas

+1

This post was edited by Smat on Mar 29 2014 06:42pm
Member
Mar 29 2014 06:53pm
Quote (jarabekg @ Mar 30 2014 02:41am)

jobb lenne ha dotaznal

Bizony bizony
Nem eleg, hogy nyomorak vagyok, meg bantanak is erte, elegge mokas, foleg igy visszaolvasva a topikot, mint ahogy azt megtettem utolag
Most ha azt hiszed, hogy a kis 10oldalas bogesetek hatasara barmi is valtozni fog (azt kiveve persze, hogy megtobbet postolok majd, had elvezzetek) akkor nagyonnagyon el vagy tevedve :d
De azert orulok, hogy igy megjegyezted a velemenyem a lolrol, igazan meghato :)

:)

Ja igen, kis ingyenelo egyetista + zsidomenekult vagy, csak hogy a szurkalodo megjegyzes se hianyozzon, tudod, amivel kompenzalni probalom a hogy obama bant.
Member
Mar 29 2014 06:58pm
Quote (putincykavodka @ Mar 30 2014 02:53am)
Bizony bizony
Nem eleg, hogy nyomorak vagyok, meg bantanak is erte, elegge mokas, foleg igy visszaolvasva a topikot, mint ahogy azt megtettem utolag
Most ha azt hiszed, hogy a kis 10oldalas bogesetek hatasara barmi is valtozni fog (azt kiveve persze, hogy megtobbet postolok majd, had elvezzetek) akkor nagyonnagyon el vagy tevedve :d
De azert orulok, hogy igy megjegyezted a velemenyem a lolrol, igazan meghato :)

Ja igen, kis ingyenelo egyetista + zsidomenekult vagy, csak hogy a szurkalodo megjegyzes se hianyozzon, tudod, amivel kompenzalni probalom a hogy obama bant.

Ja es termeszetesen nincs igy, majd elfelejtettem irni, soloqban utobbi fel evben nem is mentem dotaban kb, bar ugy egyaltalan dotaban se nagyon
Termeszetesen csak azert jatszok olyan jatekkal, amitol meg az is fajdalmat okoz, ha egyesek elvezik, hogy ezzel is gurkenek imponaljak, hatha megdug vegre, ha egyeb ertelmes kerdesed van arra is szivesen valaszolok :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1334533463347334833494303Next
Add Reply New Topic New Poll