Quote (Anarkin @ 29 Mar 2014 23:51)
én nem akarok ehhez most hozzászólni de wtf
öregapó itt van topic eleje óta és jól elvan a többiekkel ahogy látom
te meg 2 hete játszol és mindenkit zrikálsz hogy noobok, de azért azt illene tudnod dota vagy valami után, hogy ennyi idő alatt lószart nem tudsz a játékról -- főleg úgy nem, amilyen kérdéseid vannak (amivel amúgy semmi baj nem lenne)
Nem igazán szoktam veled egyet érteni de ezt a postot kb stickybe kéne rakni.
Quote (putincykavodka @ 30 Mar 2014 00:01)
En is igy latom a dolgot nagyjabol
Bar azt mar nem hogy az hol uti a bolded reszt, mivelhogy ez mar reg nem a lolrol szol, de akkor beszeljunk a lolrol, mert az oke hogy nem ertek hozza meg annyira, de mikor smatnak annyi az elso gankje leesinnel, hogy leveri a creepwavet, azt visszamegy erdobe, a masodik meg annyi hogy megoleti magat es ad enemynek red+bluet, akkor en is latom, hogy itt azert eleg komoly gondok vannak
De np, majd en is random rairogatok minden official topikban egy-egy random ontopik postra, ha epp olyan kedvem van, hogy "kussoljon mar" biztos jo kis flame lesz belole

Játszottunk egy normál gamet, voltak ellenünk diamondok is, meghaltam. Mint ha más nem halna meg naponta 15x dupla buffal.
Ne legyél már ekkora rákos nyomorék hogy az isten verjen meg.
Mesh ott rontotta el hogy csak jól elgyepált nem pedig elásott élve a kertben.
Quote (jarabekg @ 30 Mar 2014 00:41)
minden egyes kurva postod mogott ott van egy ilyen aljadek sunyi fereg szurkalodo megjegyzes, kibaszottul idegesito, es raadasul senkit nem erdekel egy olyan topicban ahol kus a neved
jobb lenne ha dotaznal
ja varj, mar nem akar veled dotazni senki, mert gecire elege lett mmindenkinek beloled, es ide is csak azert jottel mert joshiek az utolso emberek a vilagon akik elviselnek egyaltalan
ja mindjart irod, hogy ez nincs is igy, igazabol te vagy a focicsapat kapitanya a dota topicban is
csak akkor nem tudom minek kell olyan jatekkal jatszanod "amikor szabalyosan fajdalmat okoz, hogy vannak emberek akik elvezni merik ezt a szar jatekot", vagy "nem is erted hogy tetszhet egy ilyen szar jatek akarkinek is"
ertem en, hogy ha egy kicsit elgondolkodnal a sajat eleteden meg kene olnod magad, de lehet megis ez lenne a jo megoldas
+1
This post was edited by Smat on Mar 29 2014 06:42pm