d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1334533463347334833495001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
May 10 2011 02:09pm
Quote (beni @ May 10 2011 10:00pm)
Hova lehet felvételizni drámapontokkal?

politikusnak
Member
Gold: 3,747.73
May 10 2011 02:10pm
Quote (Vismajor @ May 10 2011 09:05pm)
Nem ezen volt a hangsúly. De az ember ugyannyira ötlettelen, mint egy gimiben. De itt, ha végképp semmid nincs, viszed a szakmádat. Akár a sulinkban, akármáshol, alapokat, amiket már megtanultál.
Gimiben ha lófaszod nincs, lófaszod se lesz.

Ja de, gimiben annyid lesz, hogy a szar oktatás miatt megutálod a kémiát, fizikát, bioszt, föcit. Mert mindenki leszarja, a tanár is leszarja, a tanár bunkó, te besértődsz, még jobban beleszarsz, így tovább, végén utálod. Biosz óránk lesZ?jaj neeee.
Tanultam bioszt gimiben is, szakközépben is. Kémiát, fizikát, stb. Tudod mikor tudtam megfelelő szinten tanulni az adott tantárgyból? Gimiben föciből, és bisozból voltam jó, és érdekelt, itt, szakközépben fizikából. Mert azokat az ofő tartotta, rend volt és fegyelem. Kémiát gyűlöltem, mint a szart, mert a foscsi tanárunk 0% gyakorlattal 100% elmélettel tanított, szinte csak képleteket. És még utáltuk is(a tanárt). Szakközépbe a tanár bioszon képtelen volt rendet tartani, 10en jártunk be órákra, akkor is vizipókot néztünk, mert az rendszertanilag helyes. Szituáció: Mondjuk szaru-anyagokat a testtel kapcsolatban. Benyögöm: Köröm, kussoljak, nem jelentkeztem. -jelentkezik egy csja, azt mondja fülzsír. MONDOM A TROLLOK VOLTAK(akkoriban volt menő a videó)
Tamás fogd be, órai munka egyes
So?
Member
Gold: 3,000.69
May 10 2011 02:10pm
Quote (beni @ 10 May 2011 22:07)
de gimiben kapsz alapokat, amivel bárhova mehetsz

ha drámásként kitalálod, hogy orvos akarsz lenni akkor nagyjából baszhatod, ugyanez ha sondor sulijából akarsz menni

mondjuk azért valamilyen szintű fakultációk mindenhol vannak, ha most rájönnék, hogy orvos akarok lenne, ugyanúgy baszhatnám.
Member
Gold: 3,747.73
May 10 2011 02:11pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ May 10 2011 09:10pm)
mondjuk azért valamilyen szintű fakultációk mindenhol vannak, ha most rájönnék, hogy orvos akarok lenne, ugyanúgy baszhatnám.

Mért baszhatnád? Leérettségizel, levan a gond, 1 éved van csak arra, felkészülj emelt bioszra, kémiára(asszem ezek kellenek orvosihoz?). Leteszed őket, aztán mehetsz orvosnak-ha akarsz.
Member
Gold: 280.00
May 10 2011 02:11pm
csináljatok már saját topikot neki, ez túlságosan érdekel titeket
Member
Gold: 23,221.48
May 10 2011 02:12pm
Quote (Vismajor @ 10 May 2011 22:10)
Ja de, gimiben annyid lesz, hogy a szar oktatás miatt megutálod a kémiát, fizikát, bioszt, föcit. Mert mindenki leszarja, a tanár is leszarja, a tanár bunkó, te besértődsz, még jobban beleszarsz, így tovább, végén utálod. Biosz óránk lesZ?jaj neeee.
Tanultam bioszt gimiben is, szakközépben is. Kémiát, fizikát, stb. Tudod mikor tudtam megfelelő szinten tanulni az adott tantárgyból? Gimiben föciből, és bisozból voltam jó, és érdekelt, itt, szakközépben fizikából. Mert azokat az ofő tartotta, rend volt és fegyelem. Kémiát gyűlöltem, mint a szart, mert a foscsi tanárunk 0% gyakorlattal 100% elmélettel tanított, szinte csak képleteket. És még utáltuk is(a tanárt). Szakközépbe a tanár bioszon képtelen volt rendet tartani, 10en jártunk be órákra, akkor is vizipókot néztünk, mert az rendszertanilag helyes. Szituáció: Mondjuk szaru-anyagokat a testtel kapcsolatban. Benyögöm: Köröm, kussoljak, nem jelentkeztem. -jelentkezik egy csja, azt mondja fülzsír. MONDOM A TROLLOK VOLTAK(akkoriban volt menő a videó)
So?

ismet csak azt kerdezem h mire mesz ennyi felesleges informacioval?
mikor fognak ezek elokerulni az eletedben?
hogy fognak ezek segiteni a munkadban?
Member
Gold: 0.00
Quote (Vismajor @ 10 May 2011 21:10)
So?

azért nem skatulyázhatod be az összes gimit, mivel te pont egy szarba jártál..
Member
Quote (Vismajor @ 10 May 2011 22:11)
Mért baszhatnád? Leérettségizel, levan a gond, 1 éved van csak arra, felkészülj emelt bioszra, kémiára(asszem ezek kellenek orvosihoz?). Leteszed őket, aztán mehetsz orvosnak-ha akarsz.

azért aki magától 1 év alatt felkészül emelt bioszra / kémiára, azelőtt emelem kalapom.
Member
Gold: 6,440.13
Quote (Vismajor @ May 10 2011 09:10pm)
So?

eh?

Csak egy dolgot említenék, ha megengedik. Hölgyek és urak, ez itt Chewbacca. Chewbacca egy wookie a Kashyyyk bolygóról. De Chewbacca az Endor bolygón él. Gondolják csak meg; ennek nincs értelme!
Miért akar egy wookie, egy 220 centis wookie az Endoron, 50 centis ewokok között élni? Ennek nincs értelme! De ami még fontosabb: ennek az egésznek mi köze a most tárgyalás alatt lévő ügyhöz? Semmi. Hölgyek és urak, ennek semmi köze az ügyhöz. Ennek nincs értelme. Nézzenek rám! Ügyvédként védek egy hatalmas kiadócéget, és Chewbaccáról beszélek. Van ennek értelme? Hölgyek és urak, ennek semmi értelme. Az egésznek nincs értelme. Tehát emlékezniük kell, amikor majd vitázgatnak és döntögetnek az Emancipációs Kiáltványról: van értelme? Nincs. Hölgyek urak, úgymond esküdtszék! Ennek nincs értelme. Ha Chewbacca az Endoron él, ítéljenek bűnöst. A védelem végzett. A tudás mindig jól jön függetlenül attól, hogy mennyire használható.
Member
May 10 2011 02:13pm
leszarom akkor is elmegyek aludni, mindenki bekaphatja, majd holnap megszakértem a világot
Go Back To Magyar Topic List
Prev1334533463347334833495001Next
Closed New Topic New Poll