Quote (tevetava @ 27 Jul 2012 09:23)
ez nagyon jó, de honnan vetted?
tudod, én ha pontozok, egy lány egészét veszem, mert annak semmi értelme, hogy képekre csorgatom a nyálam. de vannak, akikről már külső alapján is meg tudom állapítani, hogy a büdös életbe nem ismerkednék meg vele. pl az összes ilyen műkörmös szilikonpicsa. tudom, buzi vagyok, ez van

ez így van az idők kezdete óta, de ha végiggondolod, akkor te is rájössz
nincs értelme TÖBB MÉRTÉKEGYSÉGGEL egy skálán pontozni, mert úgy egy faszság az egész
nálad egy kurvajólkinéző faszfej csaj ugyanannyi pontot kap mint egy bűnronda jófej? wtf
inb4 pl. a videojátékokat is több szempontból pontozzák: grafika, játékélmény, hang stb...
IGEN, de ott mindegyik skála 1-10-ig megy, s utána veszik az átlagát
nem pedig "hát nálam egy csaj 8/10-es nem lehet, míg nem ismerem a belső értékeit" ?????
interneten képek alapján ne próbáld már meg a belső értékek alapján osztályozni a csajokat pls
nekem is van most egy csaj, aki jóindulattal ötös-hatos, de annyira jófej, hogy simán leélném vele az egész életemet, DE ATTÓL MÉG KURVÁRA NEM LESZ KILENCES, mert ez az értékelés csak a külsőre vonatkozik!
ott az előző kép, tanulmányozd, s az alapján értékelj, vagy ha ez neked nagyon nem tetszik, akkor protip: inkább ne értékelj semmit, de ne írd már azt tökjól kinéző csajokra, h 2/10, mert buzinak néznek