Quote (SteelMeetsSteel @ 20 Nov 2018 15:32)
itthon nem tudnad mindezt megcsinalni wechattel
javaslom a tibeti muzeumot mcleod ganjban, nehany hete voltam es ha csak a fele igaz az is eleg jo perspektivaba helyezi a kis barataidat
a nyugati szutykok folytan kis valoszinuseggel kerulok atnevelo taborba vagy ilyen olyan feketelistara
2 dolgot nem lehet csak, vallast illetve politikat biralni, ez 2 olyan dolog ami engem hidegen hagy, ha ezt a kettot kihagyod az eletedbol, soha senki nem fog basztatni itt. Az igazsagot sokan tudjak, hogy milyen a dalai lama pl, vagy hogy mi tortent a tiananmen teren, de senki nem mondja mert a politikaba illetve a vallasba itt senki nem szolhat bele, es igazabol meg is ertem es jobb ez igy. Ha mindenki pc lenne meg nemvaltoztato hovirag akkor nem fejlodne ilyen utemben az orszag mert mindenki ezekkel lenne elfoglalva..
Inkabb nezzenek bele a wechatembe mao emberei es szurjek ki a radikalizalodott szarokat minthogy az legyen mint europaban hogy ramrobbantjak a boltot, atmennek rajtam kamionnal, leszurnak az utca kozepen esatobbi..
Tul sok jogot es nem eleg kotelezettseget kapott a nyugati ember, es ez a legnagyobb baj, ez a csiraja a dolgok nagyreszenek, mert mindenkinek megvannak a "jogai".