Quote (-joey- @ 7 Mar 2013 16:31)
Azért a harmadik évadban is voltak epic részek.
Spoiler
Például az elején a börtönfoglalást szerintem elég feszültre megcsinálták, Lori halála is kellően meglepő és drámai volt. A vallatás is tetszett. Igazából nálam csak az bassza el a feelinget, hogy a kormányzóból konkrétan egy szupergonoszt csináltak, aki valszeg mindent túl fog élni, és ez kissé idegesítő. Meg valóban túl sok a felesleges akció.
/Spoiler
csajnak mar nagyon erett, igazabol a ferjet is hat lab melyrol neznem mar, meg a kis hillbilly suhancot is. talan az ujszulottel meg nincs bajom :Đ sajnos igazabol tobb szereplot nem kedvelek, mint igen. de en ezt a szuleses dolgot sem tudtam meg mai napig megemeszteni, nyolc honapos terhesen rohangal es akkor pont ott, pont abban a helyzetben ellik a draga. annyira kiszamithatoan talaljak a dolgokat, hogy egyre kevesbe tudom beleelni magam a tortenetbe. a szoke picsaval is nem tudom mit csinaltak, de shieldben tok jol jatsza a szerepet, itt ranezek es rohognom kell.. ugyanez az uj feka sraccal, aki a bortonbe jott az ujakkal.. wire-ben kurvajo szerepet tol es hitelesen, itt meg vmi zs kategorias munkanelkuli szinesz.