Quote (Oberon_os @ Sat, May 24 2008, 01:01pm)
+2!!!!!4444
omg

gz
Jut eszembe, hova is kell írni, hogy +2 gp a bushidonak? Mindig elfelejtem, hogy melyik az a topic...
Quote (xLestatx @ Sat, May 24 2008, 01:42pm)
^^ nem gz mert nem a mi guild emberünk ^^

Quote (palacsinta @ Sat, May 24 2008, 02:23pm)
Miután lvl 50es baltát sikeresen eladta másnak a srác [kb 3 pmet irtam neki h mindenképp szoljon ha eladja] elég vszinü h kilépek hcbol mert nem tudok haladni a mostani axemmal :/
vááó tetszik a sign ava combó és ráadásul megy is a guildhez

Quote (Poczok @ Sat, May 24 2008, 02:41pm)
inkább intrasieget told gpvel mint vmi oan guildet aminek 1-5 gpje van (jo ennek 8 de az is kevés)
intranak 1 is számit mert #1 akar lenni és az is lesz elöbb utóbb ^^ föleg ha dan resetel
És mit számít az neked, hogy az intra n1 akar lenni? A két vezető annyira elhúzott, hogy őket sosem fogjuk utolérni, nem kell mindig a titánok harcában résztvenni csak azért, hogy a győztes oldalon álljunk.
Szerintem jobb egy kis guildet gpvel segíteni mint hordani a vizet a tengerbe. Anno azért nem mentem át az intrába, hanem szereztem a bushidonak GPt. De nem vitatom, hogy annak a guildnek sokkal több előnye van, mint egy nem LS basednek.
Egyébként, ezt tényleg nem azért mondom, hogy a színfalak mögött dörzsölgessem a tenyerem a GPk miatt. Mondtam zizinek is, hogy
nyugodtanadja el a pontjait ha kell neki az fg.