Quote (beni @ 26 Jul 2012 18:25)
Csak simán viccelődni akartam azzal, hogy milyen új szabályokról beszélsz és ilyen alfa-as-fuck szöveggel jöttem.
Egyébként nem tudom mennyire jó újrakezdeni egy kapcsolatot. Ismerek egy párt, akik 3x szakítottak, aztán azóta már házasok, de én mindig megfogadom, hogy egy szakítás okkal történik és ezért elkerülöm az újrakezdést.
Én is ugyanezen a véleményen voltam. Három hónapot voltunk külön zéró kommunikációval. Maga a szakítás hipp-hopp zajlott le. Pár hete összefutottunk egy rövid találkára, hogy ne haraggal emlékezzünk egymásra, aztán ebből lett egy 6-8 órás elég őszinte beszélgetésünk. Végén arra jutottunk, hogy igazából olyan volt a három hónap, mintha elutazott volna a másik, vagy nem is tudom, mintha meghalt volna. Adtunk még egymásnak gondolkodási időt, nem akartuk elhamarkodni, most jöttünk össze nemrég hivatalosan. Eddig teljesen jól működik, alapvetően bizakodóak vagyunk a jövőt illetően.
lol'd.. fogadok, amúgy hogy van barátnőd.. de nem igazán beszéltél eddig semmi ilyen dologról ^^
This post was edited by ecneB on Jul 26 2012 10:34am