Quote (anyd @ Mar 26 2014 01:46pm)
semmi % hp szinte semmilyen szituban nem jó
Ertheto, akkor ez is csak ilyen riot/10
Quote (jarabekg @ Mar 26 2014 01:46pm)
XD
Amugy gruke levi smat rrc es en tokre egy szinten vagyunk. Nabzot is idesorolnam, de sajnos instabil az oreg, ezert kb lehetetlen vele egyutt gamelni. Regen rrc jobb volt, de aztan leallt a jatekkal, es szepen lassan utolertuk.
En most promoztam gold 2-be, gurke plat 4 eune-n, tehat kb a rankunk is ugyan az, smat is e korul van, gold 3 o is azt hiszem. Mindenki ugyan ott vegzett elozo seasonban, gold tetejen, es mindenki promozott platba, van aki elobb van aki kesobb. Gurkenek hihetetlen sok gamebe kerult az hogy egyaltalan goldba keruljon, eleg sokat izzadt vele, de a vegen utolert mindenkit, kurvasok gyakolrasba kerult neki, es igy felert a szintunkre. O amugy vette az accjat, igy elotte kevesebb gameje is volt, igy talan ertheto, hogy miert szenvedett 800 gamemel silverben, mig nekem mondjuk 70 game volt ^^.
A subrol talan kopasz a legjobb, vagy rrc occse, ha beleszamitjuk. Regen messerek voltak kifejezetten jok, peterqwer meg championmath, veluk szerettem is egyutt gamelni, meg valamiert ok is velem, mig mondjuk levit nagyon nagyon rossznak tartottak (neki is kellett egy kis ido amig osszeszedte magat, de o is kesobb kezdte mint mi).
De jelenleg szerintem nincs jelentosebb kulonbseg a subosok kozott.
Akik kifejezetten gyengek szerintem az bug es harcikacsa, kacsa mar 4 szezon ota bronzban van, mondjuk annak ellenere hogy hamarabb kezdte mint mi, utana joval kevesebbet jatszott mint mi. Bugnak sem az idegei nem birjak a jatekot, meg sajnos a skillcapje es a mind gameje is eleg low, nem veletlen rohad eleg regota silverben ugy, hogy mar joval tobb gameje van mint nekem.
A newfagekrol meg majd kiderul ki mennyire jo, jelenleg kozel sincsenek az oldfagekhez.
Epp akartuk kerdezni a velemenyed, kosz jari :3
Kb ez az a jatek ahol kellemeset csalodtam bugban, fun vele menni meg jol is jatszik, meg azt se latom, hogy levi olyan sokkal jobb lenne mikor egyutt megyunk, mindig megnyeri a lanejet kb, bug meg ha midre megy akali tier ap csemppel ilyen 20-3ba szokott vegezni ha vesztunk is