Quote (rapiddani @ 24 Apr 2012 14:53)
de én most mit olvasok? ezek meg milyen példák most? "informatikus elbassza a vasúti irányitorendszert mert izgul" igen cp, mert őket nem felügyeli senki, ők igy egyedül ülnek egy asztalnál és igy elvannak egész életükbe hiba nélkül, nincs 9128321 túlbiztositás. "könyvelő elbassza a könyvelést és milliókra büntetnek mert izgul" tudommal egy könyvelőnek akármennyi ideje van átnézni / nem 1óra áll rendelkezésre ugy hogy 8tanár liheg a nyakába hogy na adj számot a 12éves tudásodról bro.
inb4 nyomsz még 1 példák kigyók párzásáról + könyvelőkröl aminek semmi köze amiröl én beszélek
túlbiztosítás, összejön két-három izgulós és kész a baj. de akkor ne ilyen példát vegyünk.
kondenzátoroknál kell valami egyszerű dolgot szerelni és a szerelő (8általános józsi a gyárban) lenyomja a biztosítékot, de nem zárja rövidre mielőtt hozzányúl, mert neki annyit mondtak, hogy ki kell venni és betenni a másikat, még új a gyárban, a srác izgul és nem bízik a tudásában, nem szól...
a könyvelőnek sok ideje van átnézni? ezt úgy mondod, mintha egy munkahelyen 4372892 órád lenne egy feladatra, és ha nem vagy kész akkor mondják, hogy nem baj, nézegesd...
Quote (rapiddani @ 24 Apr 2012 14:55)
most én arról beszélek, hogy te úgy gondolkozol hogy aki nem ir csillagos ötöst érettségin attól elvennéd a levegő meg az internetet kb miközben ismerek jópár olyan embert aki elég zseni de nagyon feszült , rosszul van , hány amikor gecire izgúl, ofc ez idővel kikopik belőle mert belejön, de érettségi elég "korán" van ha ilyen megmérettetésről beszélünk
a középszintű érettségin elérni 80%-t közel nincs a csillagos ötöshöz. A levegőt pedig nem kell elvenni tőle, sem az internetet, csak addig ne menjen tovább a felsőoktatásba ameddig nem tanulja meg kiadni magából a tudást.
This post was edited by CyberPunk666 on Apr 24 2012 08:01am