d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev13313323333343354303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 47.25
Aug 7 2011 12:02pm
Quote (championmath @ 7 Aug 2011 18:23)
De kell rá mivel amugy 4 s cd's a q sorcerer cipővel egy stun és halott vagy, mercuryvel meg nincs elég sebzés, nedlessly large rod után rylais?  Majd will of the ancientset fejezed be és csak utánna rabaddon? Ha ezt a buildet folytatod gamek 80%-ba sose lesz rabaddonod hacsak nem szerzel 15 killt vagy 250 creepkillt.
Vagy ne vegyél rabaddont és vegyél: ionia, hextech, spirit visage, rylais vagy vegyél rabaddont és akkor: ionia, rabaddon, void staff, guardian angel

De a Rylai's slowol, Rabaddon pedig adja a 150% AP-t, szoval akkor ha mar mindenkeppen ki kell venni valamit a buildbol, akkor en inkabb hagyom a hextechet alap revolveren.
Member
Gold: 0.00
Aug 7 2011 12:39pm
száradna el a kurva keze annak aki 13/13-nál igenre szavaz.

arról nem is beszélve, hogy vaynere KELL RoA.

IGEN ZSAN NEKED IS

This post was edited by N4aBz on Aug 7 2011 12:46pm
Member
Gold: Locked
Aug 7 2011 03:36pm
Quote (Moonflow @ Aug 7 2011 08:02pm)
De a Rylai's slowol, Rabaddon pedig adja a 150% AP-t, szoval akkor ha mar mindenkeppen ki kell venni valamit a buildbol, akkor en inkabb hagyom a hextechet alap revolveren.

Igen, teljesen igazad van a rylais nagyon jó vladon, és a rabaddon is must ap carryn szinte mindig, de az volt hülyeség ,hogy nedlessly large rodot írtál rylais elött és még utánna will of the ancients, és csak utánna rabaddon, ha elkezded a rabaddont akkor fejezd is be, 1600 goldért kurvára nem segit 80 ap, és ilyen sorrendbe vagy 8k gold kell ami örülhetsz ha 40 perc alatt megvan , ha nincs 20 killed vagy 300 csd

This post was edited by championmath on Aug 7 2011 03:36pm
Member
Aug 7 2011 04:01pm
Quote (championmath @ 7 Aug 2011 22:36)
Igen, teljesen igazad van a rylais nagyon jó vladon, és a rabaddon is must ap carryn szinte mindig, de az volt hülyeség ,hogy nedlessly large rodot írtál rylais elött és még utánna will of the ancients, és csak utánna rabaddon, ha elkezded a rabaddont akkor fejezd is be, 1600 goldért kurvára nem segit 80 ap, és ilyen sorrendbe vagy 8k gold kell ami örülhetsz ha 40 perc alatt megvan , ha nincs 20 killed vagy 300 csd

Needlessly Large Rod +80 AP, es elso es masodik back kozott megvan. KURVANAGYOT dob a damodon, en nagyon szeretem azt venni boots utan.
Szoval akkor inkabb ugy mondom, hogy elso backnel sorc boots vagy merc, aztan needlessly large rod, es utana csak a hextech rev, aztan rylai's, rabaddon, es csak utana wota, de akkor meg mar a wota late, mert mar mid game vege van ilyenkor kb, ott meg mar semleges majdnem a partynak adott ap belole
Member
Gold: 5,390.00
Aug 7 2011 04:24pm
elegem van abból, hogy soha senki sem akar tank lenni... már 3 game óta tankkal vagyok, mert ezek a faszok olyan kerrikkel jönnek akikkel nem is tudnak játszani, de még egy normális buildjük sincs.,.. kennenen warmog LOL?
Member
Aug 7 2011 04:27pm
Quote (jarabekg @ 7 Aug 2011 23:24)
elegem van abból, hogy soha senki sem akar tank lenni... már 3 game óta tankkal vagyok, mert ezek a faszok olyan kerrikkel jönnek akikkel nem is tudnak játszani, de még egy normális buildjük sincs.,.. kennenen warmog LOL?

En Yi-n meg Gp-n lattam warmogot, hat nc...
Member
Gold: 122.92
Aug 7 2011 04:28pm
Quote (Moonflow @ Aug 8 2011 12:01am)
Needlessly Large Rod +80 AP, es elso es masodik back kozott megvan. KURVANAGYOT dob a damodon, en nagyon szeretem azt venni boots utan.
Szoval akkor inkabb ugy mondom, hogy elso backnel sorc boots vagy merc, aztan needlessly large rod, es utana csak a hextech rev, aztan rylai's, rabaddon, es csak utana wota, de akkor meg mar a wota late, mert mar mid game vege van ilyenkor kb, ott meg mar semleges majdnem a partynak adott ap belole

osztom championmath véleményét mi szerint ez így baromság.

Én buildem: kezdő item ap könyv + 1 hp poti
1. backnél hextech revolver, ha van pénzed 1 es cipő
cipőböl magic pen/cd cipő ellentől függően, aztán WotA
aztán rylai's, ez után rabadon

Indok: ap könyv + potival nem te fogsz először hazamenni, mire visszamész lesz pénz a többire.
WotA nagyon kell vladnak az elején, a pool és a crimson költségét 0 ra hozza ki, valamint a q is duplát healel.
ryjail + pool proc = kurvára nem megy el senki

midelni szoktam valddel (ha ezt leírtam megyek is 1 et), igazából nem sok ellenfele van, viszont _szerintem_ nehéz vele játszani, a közhiedelemmel ellentétben.
csak egy pár példa, amit látok hogy sok hülye vlad elkövet:
elmegy poolba ha
-ignite
-malza dot
- etc van rajta.
elmegy poolba az alatt az 1 sec alatt, hogy a tower már meglőtte, de még nem találta el (-20% hp, a tower megsebez, valószinű meghal)
Member
Gold: 5,390.00
Aug 7 2011 04:33pm
Quote (Moonflow @ Aug 7 2011 11:27pm)

gp-n még talán oké atmával, DE KENNEN BASSZAMEG? és akkor én meg tankoljak, meg ilyeneket mondanak hogy nem tudnak tankolni... hát mitnemondjak kurvanehéz -.-
Member
Gold: Locked
Aug 7 2011 04:39pm
Quote (Moonflow @ Aug 8 2011 12:01am)

erre csak azt tudom mondani megint ,hogy mi a fasznak nedlessly large rod ha utánna másokat buildelsz

Quote (Moonflow @ Aug 8 2011 12:27am)

Én is azt veszem mindkettővel, cipo+3 hppot ,wigglers, warmogs , atmas full ownage főleg 3v3-on az atmas után lehet venni pl last whispert, ritkán kell még mr, de talán egy banshees mehet.

5400 goldért van +1.3k hpd +45 armorod +~70 ad +18 crit chance és massive hp regen

Quote (Moonflow @ Aug 8 2011 12:27am)

Quote (cowding @ Aug 8 2011 12:28am)
osztom championmath véleményét mi szerint ez így baromság.

Én buildem: kezdő item ap könyv + 1 hp poti
1. backnél hextech revolver, ha van pénzed 1 es cipő
cipőböl magic pen/cd cipő ellentől függően, aztán WotA
aztán rylai's, ez után rabadon

Indok: ap könyv + potival nem te fogsz először hazamenni, mire visszamész lesz pénz a többire.
WotA nagyon kell vladnak az elején, a pool és a crimson költségét 0 ra hozza ki, valamint a q is duplát healel.
ryjail + pool proc = kurvára nem megy el senki

midelni szoktam valddel (ha ezt leírtam megyek is 1 et), igazából nem sok ellenfele van, viszont _szerintem_ nehéz vele játszani, a közhiedelemmel ellentétben.
csak egy pár példa, amit látok hogy sok hülye vlad elkövet:
elmegy poolba ha
-ignite
-malza dot
- etc van rajta.
elmegy poolba az alatt az 1 sec alatt, hogy a tower már meglőtte, de még nem találta el (-20% hp, a tower megsebez, valószinű meghal)

oh :hug:

egyetértek amugy szinte mindennel, csak azzal nem ,hogy nincs sok ellenfele, mióta levettek a cdt a qn, egy oriana , anivia simán outlaneli miden, és ha egy will of the ancientsed van , az a baj simán teamfightba halott vagy, poolba kényszeritenek elso pillanatba, majd ahogy feljössz megy a mass cc.
a legviccesebb amit vladok csinálnak néha ,hogy rádtámadnak poollal ugy hogy rangen kívül vannak, nyilván még a régi movespeedes pool miatt

This post was edited by championmath on Aug 7 2011 04:45pm
Member
Gold: 122.92
Aug 7 2011 04:44pm
Quote (championmath @ Aug 8 2011 12:39am)
erre csak azt tudom mondani megint ,hogy mi a fasznak nedlessly large rod ha utánna másokat buildelsz

Én is azt veszem mindkettővel, cipo+3 hppot ,wigglers, warmogs , atmas full ownage főleg 3v3-on az atmas után lehet venni pl last whispert, ritkán kell még mr, de talán egy banshees mehet.

5400 goldért van +1.3k hpd +45 armorod +~70 ad +18 crit chance és massive hp regen

atmog tax

1/10 embert látok aki jó vele, mellesleg én sem tudom használni

de beválhat imo
Go Back To Magyar Topic List
Prev13313323333343354303Next
Add Reply New Topic New Poll