Quote (Moonflow @ Aug 8 2011 12:01am)
Needlessly Large Rod +80 AP, es elso es masodik back kozott megvan. KURVANAGYOT dob a damodon, en nagyon szeretem azt venni boots utan.
Szoval akkor inkabb ugy mondom, hogy elso backnel sorc boots vagy merc, aztan needlessly large rod, es utana csak a hextech rev, aztan rylai's, rabaddon, es csak utana wota, de akkor meg mar a wota late, mert mar mid game vege van ilyenkor kb, ott meg mar semleges majdnem a partynak adott ap belole
erre csak azt tudom mondani megint ,hogy mi a fasznak nedlessly large rod ha utánna másokat buildelsz
Quote (Moonflow @ Aug 8 2011 12:27am)
En Yi-n meg Gp-n lattam warmogot, hat nc...
Én is azt veszem mindkettővel, cipo+3 hppot ,wigglers, warmogs , atmas full ownage főleg 3v3-on az atmas után lehet venni pl last whispert, ritkán kell még mr, de talán egy banshees mehet.
5400 goldért van +1.3k hpd +45 armorod +~70 ad +18 crit chance és massive hp regen
Quote (Moonflow @ Aug 8 2011 12:27am)
En Yi-n meg Gp-n lattam warmogot, hat nc...
Quote (cowding @ Aug 8 2011 12:28am)
osztom championmath véleményét mi szerint ez így baromság.
Én buildem: kezdő item ap könyv + 1 hp poti
1. backnél hextech revolver, ha van pénzed 1 es cipő
cipőböl magic pen/cd cipő ellentől függően, aztán WotA
aztán rylai's, ez után rabadon
Indok: ap könyv + potival nem te fogsz először hazamenni, mire visszamész lesz pénz a többire.
WotA nagyon kell vladnak az elején, a pool és a crimson költségét 0 ra hozza ki, valamint a q is duplát healel.
ryjail + pool proc = kurvára nem megy el senki
midelni szoktam valddel (ha ezt leírtam megyek is 1 et), igazából nem sok ellenfele van, viszont _szerintem_ nehéz vele játszani, a közhiedelemmel ellentétben.
csak egy pár példa, amit látok hogy sok hülye vlad elkövet:
elmegy poolba ha
-ignite
-malza dot
- etc van rajta.
elmegy poolba az alatt az 1 sec alatt, hogy a tower már meglőtte, de még nem találta el (-20% hp, a tower megsebez, valószinű meghal)
oh
egyetértek amugy szinte mindennel, csak azzal nem ,hogy nincs sok ellenfele, mióta levettek a cdt a qn, egy oriana , anivia simán outlaneli miden, és ha egy will of the ancientsed van , az a baj simán teamfightba halott vagy, poolba kényszeritenek elso pillanatba, majd ahogy feljössz megy a mass cc.
a legviccesebb amit vladok csinálnak néha ,hogy rádtámadnak poollal ugy hogy rangen kívül vannak, nyilván még a régi movespeedes pool miatt
This post was edited by championmath on Aug 7 2011 04:45pm