Quote (pohuan5 @ Nov 5 2010 01:17pm)
na megnéztem mostanság pár filmet mivel kaptam meghívót olyan helyre amiről nem szabad beszélni
vámpírok kora (daybreakers) -> nem adta, lehetett volna több akció de végülis 1x meg lehet nézni
az utolso léghajlító (the last airbender) -> régen néztem az animét, a film visszaadta ugyanazt a hangulatot nekem tetszett
eredet (inception) -> kurvajó, bár erről már írtak mások is
drágán add a réted (furry vengeance -> emberek ki akarnak irtani egy erdőt, az állatok visszavágnak, jóféle vígjáték akár többször is meg lehet nézni
kéjjel nappal (knight and day) -> a trailere tetszett a film is jó volt bár picit többet vártam vannak benne jó poénok
robin hood -> szintén egy jó film volt talán majd megnézem mégegyszer
sammy nagy kalandjai -> némóhoz tudnám hasonlítani (amikor vmi hal életéről van szó), végülis meg lehet nézni ha nagyon muszáj
tébolyultak (the crazies) -> amolyan zombis film, egy város megfertőződik de néhány túlélő megpróbál kijutni, amennyit elvártam a filmtől azt meg is kaptam
streetdance 3d -> a története nagyon tetszett, látványosak a táncok etc, mindenképp meg fogom nézni még párszor, imo sokkal jobb mint step up 1-2
tekken -> sokkal többet vártam de attól függetlenül tetszett
most épp a vasember 2-t, how to train your dragon-t vásárolom
how to triain your dragon epikus, nekem bejövős volt, ironman 2 viszont szar az egyhez képest:/ kéjjel nappalnak gagyi volt a sztorija imo eléggé, drágán adda rétedet nekem néha erőltetett:/