Quote (sunnymarcell @ Mon, 31 Aug 2009, 17:04)
és diabló vissza fog térni? remélem igen...
eleinte hatszazmillioszor ezt a kerdest tette fel mindenki es mindig azt mondtak, h azert mert o a jatek nevadoja, meg nem biztos, h ujra kuzdeni kell ellene..
sztem a blizzard a 643243242 kerdes utan direkt nem rakja bele...
sztem a story vmi olyasmi lesz, h diablo lelekkovet ugye a hellforgeban osszezuztak, de biztosan vmi modon feltamaszthato, ha maskepp nem amig van felelem addig letezik a lord of terror. es ezalajan sztem a kisebb gonoszok (pl: belial) vissza fogjak hozni... a kerdes csak az, h ebben a reszben (d3) vagy most csak a visszahozatal ellen kuzdunk es ujra elbukunk (eddig lenyegeben minden reszben elbuktunk ha nyertunk (elsoben magunkba zartuk a lelkovet ezzel egyutt diablot aki legyozott minket es ez nekem azt is jelentette, h meghaltunk azok akik a d1ben voltunk, majd a masodik reszben legyoztuk ugyan baalt, de megsemmisult a vilagko "minden jo forrasa") szoval itt sztem siman lehet, h csak visszahozzak a kisebb gonoszok diablot es majd a 4ben vagy az expansionban ter csak vissza... bar egy masik erdekesseg az is, h most az uj 3d kornyezetben elegge brutal diablot lehetne osszehozni

Lord Of Terror

mindenesetre en varok az uj szamitogeppel a diabloig. en maxon akarom tolni.