Quote (josheide @ Mar 25 2014 08:36pm)
Haha azert erre meg szeretnek valaszolni. Egy olyan csapat ellen ahol minden kari AD : Yasu, Jinx, Lee Sin, Twitch meg nem is tudom ki volt a supportjuk valakinek erdemes lett volna armor - life cuccot hozni.
Mivel a mi csapatunk Yi, Xerath, Karma, Pantheon meg Sivir volt, te voltal ezek kozul a hosok kozul az egyetlen akinek ERTELME lett volna armort meg healthet epiteni.
Meg a jatek vegen se volt meg egy Randuinod, semmi tankos item sem. Es bar minden lanet nyertunk kb., a teamfightok nehezen mentek mert mindenki papir volt (ricit leszamitva, aki a mar fenntebb emlitett epikus komboval mindent tulelt.)
Arra hivatkozni, hogy te 800 winnel a hatad mogott jobban latod pedig tovabbra is gyenge erv, azt figyelembe veve, hogy Silver 2 vagy.... Nem voltal kepes elmagyarazni, hogy miert jobb ha mindenki dam dam dam, mintha lenne egy jo tankunk es mindenki mas damage?
Tudom, hogy regebb ota jatszol, jobban ismered a hosoket, de tovabbra se voltal kepes erveket felhozni azt leszamitva, hogy a prok damaget epitenek Pantheonra.
Imadom ahogy atveszitek egymastol ezt a "lenezo flegma politikus" lofasz ervrendszert.
Tudod az en vilagomban az emberek ervekkel es tenyekkel probaljak meggyozni egymast. Ha erre keptelenek vagytok, es mint egy torott lemezlejatszo, ugyanazt ismetelgetitek, tenyleges tartalom nelkul, akkor termeszetesen en is maskepp fogok valaszolni.
; D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D Dnem folytatni akarom a sírásotokat, de ezen akaratlanul is felröhögtem
This post was edited by xGurke on Mar 25 2014 03:13pm