Quote (Cpt_Ghost @ Mar 28 2022 06:27pm)
meg milyen jo is egy lagspikeba bukni 400 orat
HC-ban sokkal értékállóbbak a cuccok, mert alacsonyabb a playerbase + folyamatosan halnak le az emberek, ezért mindig lesz kereslet alap gearre (Viper, Shako, Stormshield stb.).
Rush és lever service szintén folyamatos fg bevétel, és mivel kevesebben vállalják be, mint SC-ben, ezért többet is lehet kérni.
Több száz órát szerintem kevesen ölnek egy-egy HC karakterbe, mert ha nem cél a lvl99, akkor teljesen felesleges 94/95-nél magasabbra menni. Inkább jellemző, hogy kezdesz egy új karit.
Ilyen full perfect meg ultra rare cuccokat teljesen felesleges hordani.
Nekem sosincs nagy érték a karaktereimen, egyrészt azért, hogy ne fájjon, ha lehalok, másrészt érdemes inkább eladni a nooboknak.
Assámnak, plaámnak nem volt Enigmája. Teleport staff vagy teleport amu is megteszi, ha egyedül játszol, ha pedig teamben MF-elsz, akkor alap, hogy telézik a sorc.
Végül pedig, ha jól van gearelve a karaktered, nem igazán jellemző, hogy egy lag spikeba belehaljon. BO barbár, Max block, stack resitek és PDR gear alap. Meg ilyenkor általában már reflexből megy a S&E amúgy is.
Az esetek többségében én sem lag miatt halok meg, hanem mert balfasz vagyok. Pl. legutóbb az assámat úgy vesztettem el, hogy tele staffal sikerült beteléznem egy extra fast archer pack közepébe, és stunlockoltak, mielőtt vissza switchelhettem volna staffról normal gearre. Ilyenek előfordulnak, de ettől szép a HC.
This post was edited by -joey- on Mar 28 2022 11:22am