Quote (Saenchai @ Jul 25 2012 11:02am)
ofc utána átmentem a kisgyerekek közé, magam alá raktam kettőt, azt úgy csúsztam le a kis vakondon
amúgy ami nagyon szuper volt még a mogyoródi akvaparkban, az az úszómester csapat, van az a csúszda, mikor ilyen kétszemélyes szarba kell beleülni, mi meg öcsémmel egy lyukasat kaptunk, ami összeugrott az első nagyobb csúszás után --> öcsém kiesett belőle, én meg csúsztam tovább
én leértem az aljára, szerencsétlen meg ott állt a csúszda közepén, körülötte mindenki csúszik tovább (lehetett kb. vagy 10-11 éves), mondom az úszómestereknek, hogy öcsém fent maradt, nem tud lejönni, az úszómester meg rám se néz, csak odalöki nekem, hogy "azt én most mit csináljak", azt dumál tovább a másikkal
szívesen elengedtem volna nekik egy basszátokszájbaatelibekúrtrákosjókurvaanyátokat üdvözlést, de finom úriember vagyok, úgyhogy nem tettem
ja meg a másik, ami még nagyon tetszett, az a tipikus magyar mentalitás a fánkokkal
kb. verekedni kellett azért, hogy tudj magadnak szerezni egyet, mert a sok faszfejű szerzett egyet, csúszott kettőt, aztán kifeküdt süttetni a szőrös hátát, de az úszógumit ofc magával kell vinnie, mert kurvára szüksége van rá, és láttam olyan családot, akiknél 2-3 ilyen fánk is volt, ők meg kint feküdtek a napon
ez ismerős
gyors nézek is saját felfujható itamzot mert nonstop menni fogok