d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1330133023303330433054765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 280.00
Oct 15 2018 11:39pm
Quote (Senee @ Oct 15 2018 10:51pm)
ilyen 50 ezeres kategóriára gondoltam
de ezeknek a specifikációból kikövetkeztetem mik lehetnek a jók + nézek róluk reviewokat
thx <3

Abban az arketegoriaban felejtsd el a zajszurest, nem azert mert nincs, hanem mert szar, es cserebe a fejhallhallgato mas tulajdonsagain sporolnak. Amugy ha van a kornyeken nagyobb media markt, setalj be es probalhass ki par fejhallgatot, hogy kenyelmes es jo hangzasu-e, meg ha nem is vezetek nelkuli, altalaban minden markanak van hasonlo vezetek nelkuli is ugyanabbol a fajtabol.
Member
Gold: 6,352.66
Oct 16 2018 12:15am
Quote (MarcusD @ 15 Oct 2018 23:57)
https://i.redd.it/z1ed5jqycds11.png

smat véleményét kérném

az en velemenyem az hogy tldr
Member
Gold: 1,593.00
Oct 16 2018 08:06am
Quote (MarcusD @ 15 Oct 2018 21:57)
https://i.redd.it/z1ed5jqycds11.png

smat véleményét kérném

Ami igaz belole:
A kozlekedes botrany, a moralis ertekek nagyon a beka segge alatt vannak, social media moderalva van mint az allat, kozepiskola nagyon durva, reggel 7tol este 8-9ig siman van tanitas, a feher ember az isten es a seggedet is kitorlik ha ugy van.

Ami kamu:
A korhazas dolog felig igaz, nem hagynak meghalni, de aprobb dolgokert siman tartjak a markukat a penztarnal, all you can eat az bizony all you can eat, nagyon sok helyen voltam mar, volt ahol tobbszor is es soha senki nem szolt se nekem se masnak, a free refill is kamu, abbol is annyit lehet amennyit akarsz, a taxis dolog csak a kinai uberre igaz, normal taxi total biztonsagos, a berezes pedig nagyon nagy kamu, 2-3000 yuant megkap egy normal takarito is, az meg hogy a tanarok verik a kolkoket kamu, olyan balhet levagnanak a szulok ha megtudnak, szetperelnek meg a halott mao szobrot is, a landlordos dolog meg nagyon hihetetlen, a hazassagos meg csak szimpla hazugsag, mindenki hazasodni akar vagy mar hazas akit ismerek.

Remelem ilyen valaszra gondoltal.
Member
Gold: 2,751.03
Oct 16 2018 11:18am
Quote (Smat @ Oct 16 2018 04:06pm)
Ami igaz belole:
A kozlekedes botrany, a moralis ertekek nagyon a beka segge alatt vannak, social media moderalva van mint az allat, kozepiskola nagyon durva, reggel 7tol este 8-9ig siman van tanitas, a feher ember az isten es a seggedet is kitorlik ha ugy van.

Ami kamu:
A korhazas dolog felig igaz, nem hagynak meghalni, de aprobb dolgokert siman tartjak a markukat a penztarnal, all you can eat az bizony all you can eat, nagyon sok helyen voltam mar, volt ahol tobbszor is es soha senki nem szolt se nekem se masnak, a free refill is kamu, abbol is annyit lehet amennyit akarsz, a taxis dolog csak a kinai uberre igaz, normal taxi total biztonsagos, a berezes pedig nagyon nagy kamu, 2-3000 yuant megkap egy normal takarito is, az meg hogy a tanarok verik a kolkoket kamu, olyan balhet levagnanak a szulok ha megtudnak, szetperelnek meg a halott mao szobrot is, a landlordos dolog meg nagyon hihetetlen, a hazassagos meg csak szimpla hazugsag, mindenki hazasodni akar vagy mar hazas akit ismerek.

thx
Member
Gold: 21,598.00
Oct 16 2018 12:26pm
Quote (Smat @ 16 Oct 2018 14:06)
Ami igaz belole:

Ami kamu:

ye valami ilyesmire, gondoltam hogy nagyrésze csak faszság de kíváncsi voltam, ty
Member
Gold: 31,943.00
Oct 16 2018 01:05pm
Quote (anyd @ 16 Oct 2018 06:39)
Abban az arketegoriaban felejtsd el a zajszurest, nem azert mert nincs, hanem mert szar, es cserebe a fejhallhallgato mas tulajdonsagain sporolnak. Amugy ha van a kornyeken nagyobb media markt, setalj be es probalhass ki par fejhallgatot, hogy kenyelmes es jo hangzasu-e, meg ha nem is vezetek nelkuli, altalaban minden markanak van hasonlo vezetek nelkuli is ugyanabbol a fajtabol.

mondjuk tenyleg attol fugg, mire akarja hasznalni, nekem pl nemhogy zajszures nem kell, de konkretan utalom a zart fulesemet (ugyanabbol a modellbol van egy nyitott meg egy zart valtozatom) otthoni hasznalatra

de aztan zajos panelban/varosban lehet, h elkel a zart is, de elso korben szerintem azt kene eldonteni, hogy melyik tipust akarja

This post was edited by bajcli on Oct 16 2018 01:05pm
Member
Gold: 80.00
Oct 16 2018 01:14pm
Quote (Smat @ 16 Oct 2018 16:06)
Ami igaz belole:

Ami kamu:

mondjuk te feher emberkent sztem a toredeket se tapasztalod meg az igazi kinanak
Member
Gold: 343.00
Oct 16 2018 02:16pm
Quote (bajcli @ Oct 16 2018 08:05pm)
mondjuk tenyleg attol fugg, mire akarja hasznalni, nekem pl nemhogy zajszures nem kell, de konkretan utalom a zart fulesemet (ugyanabbol a modellbol van egy nyitott meg egy zart valtozatom) otthoni hasznalatra

de aztan zajos panelban/varosban lehet, h elkel a zart is, de elso korben szerintem azt kene eldonteni, hogy melyik tipust akarja

igazából csak amiatt kell, mert már többek szóltak, hogy jó hangos a zene néha és éjjel kicsit zavaró
eddig soha semmilyen fülest nem használtam

de ha már veszek akkor vezeték nélkülit azt legalább mikor takaritok vagy főzök se kell üvöltsön a zene h más szobákban is halljam
Member
Gold: 280.00
Oct 16 2018 02:34pm
Quote (bajcli @ Oct 16 2018 08:05pm)

persze, ez igy van. Nekem a fo hasznalati cel a buszon valo zenehallgatas, ami eleg zajos, igy jol jon. Itthon nem is nagyon hasznalom.
Quote (Senee @ Oct 16 2018 09:16pm)
igazából csak amiatt kell, mert már többek szóltak, hogy jó hangos a zene néha és éjjel kicsit zavaró
eddig soha semmilyen fülest nem használtam

de ha már veszek akkor vezeték nélkülit azt legalább mikor takaritok vagy főzök se kell üvöltsön a zene h más szobákban is halljam

Vilagos. Tovabbra is ajanlani tudom hogy szemelyesen probalj ki minel tobbet boltokban.
Member
Gold: 343.00
Oct 16 2018 02:53pm
Quote (anyd @ Oct 16 2018 09:34pm)
Vilagos. Tovabbra is ajanlani tudom hogy szemelyesen probalj ki minel tobbet boltokban.

pénteken bemegyek a media marktba
úgyis van egy kis csúszóm, előbb elmegyek melóból azt ráérek szórikázni
tök izgis

hazajövök azt az végig a fejemen lesz kb szóval az is szempont hogy kényelmes legyen
viszont az meg hosszabb használatnál jönne ki igazán (a review-ek alapján)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1330133023303330433054765Next
Add Reply New Topic New Poll