d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Miniszterelnök Topic > Nyár Végére
Prev132333435Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Aug 30 2013 08:30am
Quote (Saenchai @ 30 Aug 2013 16:23)
tényleg jó irányba terelődik a felsőoktatás, lásd szénszünet, nem fizetett, de ugyanúgy végigdolgozott hónap, stb.
mikor írtam a szakdolgozatomat, a konzulensem úgy kezdte, hogy annyira szegény az egyetem, hogy még a munkadarab alapanyagát is nekem kell biztosítani, úgyhogy kérdezzem meg fatertól, hogy milyen anyagot tud nekem adni, aztán arra kitalálunk valami szakdolgozat-kiírást
gg

nyílt az egyetemen ilyen kínai részleg (kell a kínai pénz, ha már Mo. nem ad), és eljöttek a kínaiak ilyen egyetemlátogatásra, ahol körbevezették őket az egyetemen, a műhelyeken, stb.

a túra végén megkérdezték őket, hogy mi tetszett a legjobban, és mondták, hogy a múzeum nagyon érdekes volt

a legszebb az egészben, hogy amit ők múzeumnak gondoltak, az az egyetemi műhely, ahol többet között a "gyakorlati" oktatás is folyik

:DDDDDDDDD
Member
Gold: 5,302.77
Aug 30 2013 08:32am
Quote (Vismajor @ Aug 30 2013 02:41pm)
Bárcsak belátná ezt az a 2 millió szavazó aki teljesen imkompetens a témában mint te vagy én
nemnem, elmennek szavazni csakúgy kénye kedvükre, mert a Joey félék szerint ez a királyság és a tisztességes, és akkor megteremtődnek az ilyen jókis 2/3ados szituk, hudejo

Fogd rám a 2/3-ot pls. Annak idején a sub fele verte a mellét a Fideszre, én akkor sem szavaztam rájuk, de mea culpa.

Btw azért szeretek ide járni, mert itt tudják legjobban kiforgatni az ember szavait.
Member
Gold: 3,747.73
Aug 30 2013 08:37am
Quote (-joey- @ Aug 30 2013 03:32pm)
Fogd rám a 2/3-ot pls. Annak idején a sub fele verte a mellét a Fideszre, én akkor sem szavaztam rájuk, de mea culpa.

Btw azért szeretek ide járni, mert itt tudják legjobban kiforgatni az ember szavait.

:D
Member
Gold: 355.92
Aug 30 2013 08:39am
Quote (Vismajor @ Aug 30 2013 04:25pm)
ez ilyen urban legend szagú, de jópofa

egy tanárom mesélte, aki részt vett a körbevezetésben
Member
Aug 30 2013 08:43am
Quote (putincykavodka @ Aug 30 2013 04:27pm)
xdddddddddddddddd

szerencse, hogy a bmenek nincsenek ilyen gondjai :s

ja, voltak csoporttársaim OTDK-zni, és ők is mesélték, hogy már csak azért sem volt esélyük a BME-sek ellen, mert ők odamentek a jó kis elméleti előadásaikkal, a BME-s gyerekek meg előkapták az előadás alapjául szolgáló fullos munkadarabot, magyarázgatták, hogy hány selejtet készítettek el, mielőtt sikerült faszán megmunkálni, stb.

nálunk meg arra sincs pénz, hogy alapanyagot vegyenek ezekhez a tanulmányokhoz, nem hogy még a legújabb technológiákkal létre is hozzák a darabot
Member
Gold: 2,496.00
Aug 30 2013 08:57am
Quote (Saenchai @ Aug 30 2013 03:43pm)
ja, voltak csoporttársaim OTDK-zni, és ők is mesélték, hogy már csak azért sem volt esélyük a BME-sek ellen, mert ők odamentek a jó kis elméleti előadásaikkal, a BME-s gyerekek meg előkapták az előadás alapjául szolgáló fullos munkadarabot, magyarázgatták, hogy hány selejtet készítettek el, mielőtt sikerült faszán megmunkálni, stb.

nálunk meg arra sincs pénz, hogy alapanyagot vegyenek ezekhez a tanulmányokhoz, nem hogy még a legújabb technológiákkal létre is hozzák a darabot

vannak kivetelek de a legtobb muhely a bmen is a vizozon elott lett felszerelve
Member
Aug 30 2013 09:02am
Quote (TresholdOfUniverse @ Aug 30 2013 04:57pm)
vannak kivetelek de a legtobb muhely a bmen is a vizozon elott lett felszerelve

a BME mindig is nevesebb és sokkal felszereltebb volt a Miskolci Egyetemnél, viszont ez a szakadék egyre nagyobb és nagyobb lesz, hála a vidéki egyetemek meggyilkolásának
Member
Gold: 206.00
Aug 30 2013 09:06am
Quote (Saenchai @ Aug 30 2013 04:23pm)
tényleg jó irányba terelődik a felsőoktatás, lásd szénszünet, nem fizetett, de ugyanúgy végigdolgozott hónap, stb.
mikor írtam a szakdolgozatomat, a konzulensem úgy kezdte, hogy annyira szegény az egyetem, hogy még a munkadarab alapanyagát is nekem kell biztosítani, úgyhogy kérdezzem meg fatertól, hogy milyen anyagot tud nekem adni, aztán arra kitalálunk valami szakdolgozat-kiírást
gg

nyílt az egyetemen ilyen kínai részleg (kell a kínai pénz, ha már Mo. nem ad), és eljöttek a kínaiak ilyen egyetemlátogatásra, ahol körbevezették őket az egyetemen, a műhelyeken, stb.

a túra végén megkérdezték őket, hogy mi tetszett a legjobban, és mondták, hogy a múzeum nagyon érdekes volt

a legszebb az egészben, hogy amit ők múzeumnak gondoltak, az az egyetemi műhely, ahol többet között a "gyakorlati" oktatás is folyik

tőlünk megkérdezte a gyaktanár december elején, hogy van-e alkoholos filcünk, amivel tudunk írni a táblára, mert sajnos az egyetem többet már nem fog tudni idén venni, a krétás táblákat már kivitték abból a teremből, szóval az se opció

én meg néztem hogy most ez így komoly kérdés vagy sem
Member
Aug 30 2013 09:08am
Quote (Jancsipapa @ Aug 30 2013 05:06pm)
tőlünk megkérdezte a gyaktanár december elején, hogy van-e alkoholos filcünk, amivel tudunk írni a táblára, mert sajnos az egyetem többet már nem fog tudni idén venni, a krétás táblákat már kivitték abból a teremből, szóval az se opció

én meg néztem hogy most ez így komoly kérdés vagy sem

nekem is volt olyan tárgyam, ahol mindenkinek be kellett vinni fénymásolópapírt, mert a tanszék már annak az árát sem tudta állni

ilyen körülmények között nem tudom hogy várhatják, hogy megfelelő szintű szakembereket képezzenek

mondjuk azon se lepődnék meg, ha direkt húznák le a színvonalat
Member
Gold: 206.00
Aug 30 2013 09:11am
Quote (Saenchai @ Aug 30 2013 05:08pm)
nekem is volt olyan tárgyam, ahol mindenkinek be kellett vinni fénymásolópapírt, mert a tanszék már annak az árát sem tudta állni

ilyen körülmények között nem tudom hogy várhatják, hogy megfelelő szintű szakembereket képezzenek

mondjuk azon se lepődnék meg, ha direkt húznák le a színvonalat

aztán most a matekszak egy dolog, kellenek a tanárok, kell egy tábla, nekünk toll, papír, szevasz :D

de most mi van az orvosin, kémián, biológián? :D mondjuk elvileg megint lesz laborom, szóval nemsoká kiderül
Go Back To Magyar Topic List
Prev132333435Next
Add Reply New Topic New Poll