Quote (Saenchai @ Aug 30 2013 04:23pm)
tényleg jó irányba terelődik a felsőoktatás, lásd szénszünet, nem fizetett, de ugyanúgy végigdolgozott hónap, stb.
mikor írtam a szakdolgozatomat, a konzulensem úgy kezdte, hogy annyira szegény az egyetem, hogy még a munkadarab alapanyagát is nekem kell biztosítani, úgyhogy kérdezzem meg fatertól, hogy milyen anyagot tud nekem adni, aztán arra kitalálunk valami szakdolgozat-kiírást
gg
nyílt az egyetemen ilyen kínai részleg (kell a kínai pénz, ha már Mo. nem ad), és eljöttek a kínaiak ilyen egyetemlátogatásra, ahol körbevezették őket az egyetemen, a műhelyeken, stb.
a túra végén megkérdezték őket, hogy mi tetszett a legjobban, és mondták, hogy a múzeum nagyon érdekes volt
a legszebb az egészben, hogy amit ők múzeumnak gondoltak, az az egyetemi műhely, ahol többet között a "gyakorlati" oktatás is folyik
tőlünk megkérdezte a gyaktanár december elején, hogy van-e alkoholos filcünk, amivel tudunk írni a táblára, mert sajnos az egyetem többet már nem fog tudni idén venni, a krétás táblákat már kivitték abból a teremből, szóval az se opció
én meg néztem hogy most ez így komoly kérdés vagy sem