Quote (Smat @ Jan 27 2013 06:31am)
A most következő történet egy szomorú történet lesz, összetört szívekről, átverésekről, békülésről és az az utáni szenvedésről szól.
Ez már régen történt, talán még 2011 nyarán kezdődött, de nem olyan rég fejeződött be.
Nyitottam topicot, meg postoltam egy csomót egy csajról akivel nagyon jól megértettük egymást, és próbáltam győzködni arról hogy költözzön ki a szüleihez mert mennyivel jobb itt tanulni meg ilyenek.. Nagy győzködés árán kiköltözött 2011 nyarán. Számoltuk a napokat mintha együtt lennénk és mikor látjuk egymást vagy én nem is tudom. Találkoztunk megint, összejártunk szinte naponta.. De egy idő után már nem csak azért hogy beszélgessünk.. Más dolog került előtérbe amit nem szeretnék nagyon részletezni mert úriember ilyenről nem beszélsz. Legyen annyi elég hogy dugni jártunk össze inkább. Ez ment is 3-4 hónapig, kurva jó volt kurva szép volt, de egy idő után már nem csak az eszetlen dugás volt. Én is többet éreztem annál mint hogy csak egy alkalmi "társ" meg ő is. De itt volt a legnagyobb probléma, neki még volt otthon egy barátja aki ki fog költözni hamarosan - hogy rohadna meg -. Ez nagyon sok konfliktust generált, és ő is meg én is döntésképtelen volt. Nagyon megviselt amikor november elején volt otthon, találkozott a barátjával, majd mint később kiderült le is feküdt vele amit persze megígért hogy nem fog megtenni és még szakítani is fog vele. Szóval amikor visszajött már teljesen más ember volt, mintha kicserélték volna, sokkal nyitottabb volt, és máshogy is viselkedett, egy ideig még tetszett is. De aztán jött a fordulópont az egészben, kijelentette hogy ameddig nem leszünk "együtt" rendesen addig nem hajlandó velem dugni. Ok mondom, pár napot, max 1 hetet tudok várni. Innentől kezdve lavina, naponta veszekedtünk olyan dolgokon amit mások meg sem hallanak meg nem is foglalkoznak vele. Rájöttem kb karácsony előtt hogy kegyetlenül átbaszta a fejemet és hagyni kell a picsába. Találkoztunk, beszéltünk, de kb ennyiben ki is merült a dolog. Majd rámírt a barátja facebookon hogy szálljak le a nőjéről mert ha kiköltözik akkor irgum burgum hajcibálás és 1-2 pofon, apukája iszik a sarki kocsmában magas fokon. Szóval hirtelen felindulásból kitálaltam neki, elmondtam neki hogy már jó ideje kúrom a nőjét és tegyen le arról hogy a város közelébe jön. Erre ezt mind továbbküldte a csajnak aki kishijján felkötötte magát lyl. Szóval ~5 órányi facebook beszélgetés, mekkora szemét a másik, kapja be ő meg ő meg ő. A vége az lett hogy a srác szakított a csajjal, én elküldtem a csajt a picsába, ő meg 2 fasz közé esett konkrétan. Azt csak szeretném itt a történet végefelé megjegyezni hogy szabad bejárásom volt a facebookjába szóval láttam mindent amit csak akartam hála egy nagyon fasza programnak ami lejegyzi az összes billentyű-leütést. Tudom hogy az ilyen dolgok öregebbek mint az internet, de érdekesség ként jegyeztem csak meg.
Szóval telt múlt az idő, majd valami oknál fogva rámírt, és beszéltünk megint... Kiderült h a barátja kiköltözött, boldogok 3x hurrá. Én pedig ugyan úgy olvastam a facebook üzeneteit és vártam. Majd úgy döntöttem hogy újrarakom a gépet és soha többet nem lépek be a facebookjába és lezárom ezt az egészet és továbblépek. A mai napig eszembe jut milyen jó dolgokat csináltunk együtt, de sajnos elmúlt, és tovább kell lépni.
dEÉN AKORIS KÜZDÖK BASZÁTOKMEG........................................THUG LYFE
sad story bro