d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Identitás
Prev1323334353649Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 26 2013 10:37pm
Quote (Smat @ Jan 27 2013 06:35am)
Pedig elég jó élményeket vetettem papírra.

ha adsz tl;dr verziót
sőt legyen a tl;drből is egy tl;dr
Member
Gold: 1,593.00
Jan 26 2013 10:37pm
Quote (sylke @ 27 Jan 2013 04:36)
szép! üdvözöllek!

Bazd meg. :(
Member
Jan 26 2013 10:48pm
Quote (Smat @ Jan 27 2013 05:49am)
Ez tavaly nyáron volt amikor otthon voltam és a barátom születésnapja volt.
Top tier házibuli, 16-18 éves lányok erősen illuminált állapotban... Az egyik szegény lány annyira ki volt ütve hogy elaludt a zuhanyfülkében, összehányta magát, majd amikor "felébredt" akkor kiabált nekünk hogy engedjük ki mert bezárta őt valaki oda. :D
Reggel 8kor azt hallani hogy valaki majdnem hogy sikít a fürdőből... isnt gz, de mivel én ismertem a határaimat és nem ittam túl sokat "kiszabadítottam" ezt a szegény szerencsétlent, de nem tudtam h sírjak vagy nevessek. Olyan kibaszott büdös volt bent a hányása miatt hogy azt hittem én is oda dobok egy adagot, de ugyanakkor vicces is volt mert úgy nézett ki mint valami ribanc egy gulyásleveses bukkake party után lyl.
Mondtam neki ha jobban érzi magát egy kicsit akkor takarítsa fel ezt a szart és fürödjön le, adok neki egy pólót meg egy rövidnadrágot. Még aznap délután leszopott.
CSB TELL IT AGAIN

wp
Member
Jan 26 2013 10:50pm
Quote (Smat @ Jan 27 2013 06:04am)
Fáradt vagyok és így nem annyira tudok ilyen szarokon gondolkodni, de még 1-2 talán belefér.
Ez novemberben volt a születésnapom után 2 héttel. Kaptam egy vásárlási utalványt az egyik sportboltba ahol általában veszem a focis cuccokat. De mivel nem Oxfordban lakom hanem csak oda járok át suliba meg edzeni, ezért úgy voltam vele hogy üsse kavics, most kipróbáljuk az oxfordi boltot, az egy kicsivel nagyobb, és több a választék. Felmentem az emeletre ahol a cipők meg ilyenek vannak, sehol 1 teremtett lélek, mondom wtf záróra lenne reggel 9:40kor vagy wat. Sétálgatok, nézelődök, leültem az egyik sor végére, látom h lóg a cipőfűzőm mondom fasza, akkor itt az ideje hogy megfixáljam. Erre hajolok le, és látom h a szék lábánál ott egy 50 fontos(15-16k huf). Hohóó mondom micsoda meglepetés így születésnapra. Körülnéztem, sehol senki, felvettem és beleraktam a tárcámba. Végül vettem egy kapuskesztyűt meg 1 pár sportzoknit, fizetnék, erre az eladó megkérdezi h nincs-e nálam valami. Mondom mi lenne? Nem találtam fent valamit? Nem. Erre azt mondja nekem hogy kérné vissza azt a pénzt amit fent elejtett. Mondom meg anyádat. Mivel már pont kifizettem mindent, és nálam volt a cucc a blokkal együtt ezért nem tudott marasztalásra bírni szóval gyorsan le is léceltem a pénzt meg elraktam, vagyis jobban mondva beraktam a számlámra.

TOLVAJ !!!!!
Member
Jan 26 2013 10:52pm
Quote (Smat @ Jan 27 2013 06:13am)
Írok még egy alpha történetet csak hogy jellyk legyetek mindenképp.
Ez 2010 szilveszterén volt, otthon voltam pár baráttal de mivel nem volt szabad ház sehol ezért mentünk heringpartyba. Annyira szar volt hogy elmondani nem tudom. 5k/fő volt a beugró, ez tartalmazta a korlátlan italfogyasztást, meg azt hogyha szerencséd volt akkor eltudtál venni 1 szendvicset az asztalról. Szóval ebből az következik hogy aki nem vagy csak keveset evett az nagyon hamar és nagyon durván kiüti magát de főleg a csajok. Találkoztam az egyik volt oszt. társammal még gimi 1.ből aki szintén nagyon elvolt már ázva és sztem nem is emlékszik az egészre. Szóval a történet lényege az hogy megkért kísérjem haza. Voltam annyira sunyi geci disznó hogy faszra húztam amikor felmentünk hozzá. :d Másnap délben keltünk fel, de szerintem levágta hogy nem csak hazakísértem és ágyba tettem és jó éjszakát kívántam neki, szóval kicsit furán nézett rám, én meg megpróbáltam menteni a menthetőt, azt mondtam hogy én se sokra emlékszem mert már idefelé is zavaros volt az egész és ha volt is valami akkor egyikünk se tudja lyl.
Smat az alfahím.

ezt azért nem nevezném alfa hímségnek ..:D de azért én is faszra húztam volna
Member
Jan 26 2013 10:55pm
Quote (Smat @ Jan 27 2013 06:31am)
A most következő történet egy szomorú történet lesz, összetört szívekről, átverésekről, békülésről és az az utáni szenvedésről szól.
Ez már régen történt, talán még 2011 nyarán kezdődött, de nem olyan rég fejeződött be.
Nyitottam topicot, meg postoltam egy csomót egy csajról akivel nagyon jól megértettük egymást, és próbáltam győzködni arról hogy költözzön ki a szüleihez mert mennyivel jobb itt tanulni meg ilyenek.. Nagy győzködés árán kiköltözött 2011 nyarán. Számoltuk a napokat mintha együtt lennénk és mikor látjuk egymást vagy én nem is tudom. Találkoztunk megint, összejártunk szinte naponta.. De egy idő után már nem csak azért hogy beszélgessünk.. Más dolog került előtérbe amit nem szeretnék nagyon részletezni mert úriember ilyenről nem beszélsz. Legyen annyi elég hogy dugni jártunk össze inkább. Ez ment is 3-4 hónapig, kurva jó volt kurva szép volt, de egy idő után már nem csak az eszetlen dugás volt. Én is többet éreztem annál mint hogy csak egy alkalmi "társ" meg ő is. De itt volt a legnagyobb probléma, neki még volt otthon egy barátja aki ki fog költözni hamarosan - hogy rohadna meg -. Ez nagyon sok konfliktust generált, és ő is meg én is döntésképtelen volt. Nagyon megviselt amikor november elején volt otthon, találkozott a barátjával, majd mint később kiderült le is feküdt vele amit persze megígért hogy nem fog megtenni és még szakítani is fog vele. Szóval amikor visszajött már teljesen más ember volt, mintha kicserélték volna, sokkal nyitottabb volt, és máshogy is viselkedett, egy ideig még tetszett is. De aztán jött a fordulópont az egészben, kijelentette hogy ameddig nem leszünk "együtt" rendesen addig nem hajlandó velem dugni. Ok mondom, pár napot, max 1 hetet tudok várni. Innentől kezdve lavina, naponta veszekedtünk olyan dolgokon amit mások meg sem hallanak meg nem is foglalkoznak vele. Rájöttem kb karácsony előtt hogy kegyetlenül átbaszta a fejemet és hagyni kell a picsába. Találkoztunk, beszéltünk, de kb ennyiben ki is merült a dolog. Majd rámírt a barátja facebookon hogy szálljak le a nőjéről mert ha kiköltözik akkor irgum burgum hajcibálás és 1-2 pofon, apukája iszik a sarki kocsmában magas fokon. Szóval hirtelen felindulásból kitálaltam neki, elmondtam neki hogy már jó ideje kúrom a nőjét és tegyen le arról hogy a város közelébe jön. Erre ezt mind továbbküldte a csajnak aki kishijján felkötötte magát lyl. Szóval ~5 órányi facebook beszélgetés, mekkora szemét a másik, kapja be ő meg ő meg ő. A vége az lett hogy a srác szakított a csajjal, én elküldtem a csajt a picsába, ő meg 2 fasz közé esett konkrétan. Azt csak szeretném itt a történet végefelé megjegyezni hogy szabad bejárásom volt a facebookjába szóval láttam mindent amit csak akartam hála egy nagyon fasza programnak ami lejegyzi az összes billentyű-leütést. Tudom hogy az ilyen dolgok öregebbek mint az internet, de érdekesség ként jegyeztem csak meg.
Szóval telt múlt az idő, majd valami oknál fogva rámírt, és beszéltünk megint... Kiderült h a barátja kiköltözött, boldogok 3x hurrá. Én pedig ugyan úgy olvastam a facebook üzeneteit és vártam. Majd úgy döntöttem hogy újrarakom a gépet és soha többet nem lépek be a facebookjába és lezárom ezt az egészet és továbblépek. A mai napig eszembe jut milyen jó dolgokat csináltunk együtt, de sajnos elmúlt, és tovább kell lépni.
dEÉN AKORIS KÜZDÖK BASZÁTOKMEG........................................THUG LYFE

sad story bro
Member
Jan 26 2013 10:56pm
Quote (SnoopDogg @ 27 Jan 2013 04:55)
sad story bro

Van még 2 egy oldallal visszább. :d
Member
Jan 26 2013 10:58pm
Quote (Smat @ Jan 27 2013 06:56am)
Van még 2 egy oldallal visszább. :d

mára elég ennyi, sorvad az agyam
Member
Jan 26 2013 10:59pm
Quote (SnoopDogg @ 27 Jan 2013 04:58)
mára elég ennyi, sorvad az agyam

Smat novellák.
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Jan 26 2013 11:01pm
Belenézni valaki privát levelezéseibe szerintem nagyon gerinctelen dolog.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1323334353649Next
Closed New Topic New Poll