Quote (Oberon_os @ Oct 9 2012 08:19pm)
Családmodell. Egy ember egészséges mentális fejlődéséhez ez nagyon fontos. Ezért kérdés, hogy Te hogy tekintesz erre a meleg dologra: elfogadod, de nem támogatod, vagy úgy gondolod hogy az is egy teljesen természetes (saját nemet "szeretni" természetes - ez nekem syntax error pl), vagy inkább úgy mondanám hogy számodra normális módja a kapcsolatnak.
Szerintem nem az. Szerintem egy értékekkel teli, tartalmas, minden téren "kielégítő" kapcsolat nem jöhet létre két nő, vagy két férfi között.
Szerintem egy gyermeknek ha lehet, biztosítani kell az "egészséges" mentális fejlődésének is a lehetőségét. Az egyedül nevelő szülő nem fura, de semmiképpen nem pozitív - a gyerek nem egy normális kapcsolatot lát gyermekkorában, nem lesz apa/anya képe, természetes viselkedése valamely nem iránt sokkal könnyebben lesz akadályozott, kevésbé érti egy család szövetét, mozgatórugóját - mert nem látja hogy megy ez normálisan.
Nagymamánál nevelkedő gyermek sem teljesen 100%, mivel itt sem a normát látja - kerülendő.
Intézet - abszolút nem jó példa, kimondottan rossz gyermekek szempontjából.
DE! Ezek általában nem elkerülhető dolgok, szükséges rossz! Persze, ha mindenki védekezne és értelmesen átgondolná mit akar az élettől és egy kapcsolattól, nem lenne ennyi egyedülálló szülő, és ennyi pulya az intézetben. Vagy a karrierista szülők nagyanyánál neveltetik... (persze lehet egyéb oka is ezeknek, elhalálozás, ésatöbbi - konkrét esetekbe felesleges belemenni).
Akkor miért ellenzem a meleg házasságot, a gyermeknevelést meg pláne? Mert itt a gyerek direktbe, tudatosan torz családba kerül.
eddig olvastam
a melegség nem döntés, és ha ez a beállítottsága, akkor ők miért ne fejezhetnék ki így az érzelmeiket. Nem hinném, hogy egy meleg pár rosszabb gyerekeket nevelne, nagyon kevés helyen működik jól egy család, ahol értelmesen le lehetne követni a családmodellt, és egyébként me gazt sem hinném, hogy a hagyományos családmodell eredményeit le lehet mérnivalahogy.
szóval ez így eléggé begyöpösödött hülyeség így, kb mint ha egy 80 iqs republikánus kiabálta volna valami politikai tüntetésen texasban
This post was edited by jarabekg on Oct 9 2012 04:15pm