Quote (zsansaccount @ 4 Jan 2012 14:32)
jó kérdés meg minden, DE azért szeretném a tüntetők meg mindenki arcába nyomni, h az emberek több, mint 66%-a a fideszre szavazott. uh tessék kussolni és A, legközelebb elmenni és másra szavazni; B, jobban átgondolni. én megértem, h szar, h ők vannak és mindenki ugat, h OMG diktatúra. de MI a magyarok adtunk nekik ekkora hatalmat, nem más. tessék vállalni a felelősséget, mert minden szavazati joggal rendelkező ember felelős azért, ami ebben az országban történik, de főleg azt ütném arcon, aki úgy ugat, h rájuk szavazott meg azt, aki nem ment el szavazni és most sír.
amúgy szeretném kikötni, h pártatlan vagyok, nem fidesz fanatikus és nem más fanatikus, csak tényleg az dühít fel, h hirtelen az országból senki nem szavazott a fideszre, mindenki utálja őket és mégis 2/3-uk van.
ne beszélj faszságokat pls
eleve 8 millió választásra jogosult van, ebből 6x% ment el szavazni, és ennek az ötvenegynéhány százaléka szavazott a fideszre, az aránytalan választási rendszer miatt (is) lett ekkora többségük (ugyanez az aránytalanság megjelent amúgy már 1990-ben meg '94-ben is, és ezt még tovább súlyosbítja az új választási rendszer...)