Quote (zsansaccount @ Sun, 23 Mar 2008, 17:14)
classic gf barb guide-ot valaki tudna adni?
Én is csináltam egyet, de nagyon utáltam hogy a ligning ench mindig megfektet hellen még 75res mellett is
Mindenképp whirlwinddel támadj,annél jobb nincs (esetleg berserkre 1pont ha a phis immunokkal is akarsz küszködni). Gondolom max bo magától értetődő, a find itemet én maxoltam de jobban jársz ha úgy intézed hogy +skillekkel együtt legyen 14, a többit meg tedd vmi hasznosabbra.
http://www.battle.net/diablo2exp/skills/barbarian-warcries.shtml#finditemnat res-en és increased speeden legalább egy pont, szerintem a battle és war cry is hasznos lehet. Gondoltam rá hogy kevesebb dexxel(nekem 100as) és magasabb szintű battle cryyal jól járnék, de nem csinálok új gf barbot úgyhogy mind1. Shoutra sztem 1 is elég, úgyse sokat segít.
cucc: ww-t használva az első ias-alapú attack előtt kapsz két "free hit-et" a 4. és 8. frame-nél. E miatt lehet jól haladni lassú kétkezes fegyverrel, még akkor is ha nincs rajta ias - én rare martel de fert használok, de ha nem találsz/kapsz vmi finomat olcsón, kezdetnek bonesnap is megteszi. - Ilyen lassú fegyverekkel úgy éri meg ww-zni hogy a karihoz nagyon közel klikkelsz jobb gombbal, így szinte 4framenkét üthet.
mana és life steel nagyon fontos, anélkül nagy szenvedés az egész(azzal is

) mana steelből 4-6% is elég lehet, ll-ből szedj össze amennyit csak tudsz. Ringen, amun szerintem ez a legfontosabb, nem a gf. Ha jó sok resisted van cipő nélkül is, cipőnek jó lehet egy goblin toe, de én inkább a resistet+gf-et választottam.
Armor: goldskin, más szóba se jöhet

helmem 3topazed great helm, de rare/set/uniq is van olyan jó
gloves chance guards, belt goldwrap vagy resi+gf belt
esetleg érdekelhet hogy tancred amu a set egy másik darabjával együtt használva +78%mf-et ad
ha nagyon low az attack rating %-od, esetleg próbálj angelic setet
Traviban ne csak a goldot gyűjtsd, hanem mindent amiért jól megfizetnek, mert elég kevés gf-et lehet összeszedni classicban
private gameket ajánlok még és hogy dobd ki a goldod mielőtt nekik esel; stashba ne nagyon raktározz
ja, legjobb gf helm: tarnhelm
This post was edited by Szerintem on Mar 23 2008 01:29pm