Quote (Senee @ 3 Oct 2018 17:37)
:(
hja mondjuk hogy bizonyítsam azt hogy amit mondott (hogy szerinte van net a zsinegben) az nem volt igaz
úgy vannak vele a cégek is, h ha a kormány is így tolja akkor mi is
xD
ez a trendi
nem csak a bizonyítás, rendes jogcím sincs ilyesmire; max. szerződésszegésért való felelősség a netecske miatt, de hát nincs konkrét károd és szerintem a szolgáltató ászf ben is van valami olyasmi h xdxd előfordulhat h néha kihagy a netecske xdxd + azért mert baszogatnak sérelemdíj jutna az eszembe, de személyiségi jogod se nagyon sérül, ha pl. naponta hajnali fél4kor telefonálgatnának már lehetne valamit kezdeni vele akár
Quote (aeiklmr @ 3 Oct 2018 17:58)
Hetfo ota nincs net. Holnap telik le a 72 ora. Ma megkerdeztem h mi lesz ha letelik es nincs net. Kapok jovairast. Mondom koszi, de egy ora meloval tobb honapnyi netet tudnek megtermelni, fsldughatom magamnak konkretan.
De a statusz folyamatban.. Koszi.. Szinte tuti h nem lesz netem es kurvajo mert jovoheten 5,5 oran keresztul prezentalok pragaban, lehet keszulni kene..
Szajbakurt telekom net mknopol helyzetben itt verj a faszt a xii. Keruletben, vicc..
na ez már érdekesebb, mivel beszélhetünk esetleg kárról, csak persze neked is van kárenyhítési kötelezettséged hogy nem otthon vered továbbra is a faszod, hanem felállsz és beülsz mondjuk egy könyvtárba a laptopoddal etc
This post was edited by NerfHydraDPS on Oct 3 2018 11:09am