Quote (Senee @ 3 Oct 2018 17:43)
netcég hirdeti az optikai netet kedvezményes csomaggal mindenhol, még emberek is jöttek konkrétan lakásra, hogy akciós csomag tv+net+telefon (összesen olcsóbban) mondom nekem se telefon se tv szóval nem de azért köszi bb
lehet az, hogy nem éri meg nekik fenntartani a régi kábeles rendszert és ezért izélják ennyire az optikait?
tegnap arra jövök haza h nincs net (délben) jóvan mondom majd délutánra megjön, nem jött
felhívom az ügyfélszolgálatot mondom a bejövő rész pirosan világít, ok, mondja ránéz... azt mondja szerinte jó, mit ír a gép.. lol hát az tök irreleváns, hisz ha a router pirosan világít ha bedugom a kintről bejövő kábelt az azt jelenti nincs net vagy nem jó a zsineg, de ok... mondtam hiba 651 etc etc
mondja jó, hívni fog a szerelő
hív a szerelő basic kérdésekkel h jó helyre dugtam e a kábelt meg a router be van-e állítva
kérdi a router WAN addresset h ránéz, ha nem lesz jó kijön, de még elmondta hogy ezek régi kábelek és egyre több lesz velük a baj és kéne szerződésmódosítást csinálni ügyfélszolgálaton, hogy optikai netem legyen
hív vissza egy negyed óra múlva, hogy most nézzem meg
van net (megoldotta a távolból)
mondom oks, köszi, mondja np, de majd be kéne menni ügyfélszolgálatra, mert ezek a kábeles netek nem kapnak már frissítést(?????) és csak baj lesz velük, kérni kéne az optikait az jó
mondom oks, köszi
mennyi rá az esély, hogy lekapcsolták a netemet, hogy ezzel elérjék, hogy én is váltsak? xD
ennyire nem éri meg fenntartani a kábeles rendszert?
tul sok roman kurvat neztel, joey intezte el , hogy elrontsak a netedet, meg is koszonheted neki itt a forumon