d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev13283293303313321257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Oct 28 2012 05:36am
Quote (Akizk @ 28 Oct 2012 09:01)
http://laszloblog.com/?p=1#comments

1-2 kép egész érdekes... 4 hét alatt biztos feszednek 15 kg izmot 2 kapszulától :D

nemtudom ezen miért lepődtetek meg, régebben is volt ugyanilyen, csak angolul,
teljesen ugyanez a történet csak a termék volt valami brazil csipkebogyó
Member
Gold: 3,000.69
Oct 28 2012 05:48am
Quote (peterqwer @ 28 Oct 2012 13:36)
nemtudom ezen miért lepődtetek meg, régebben is volt ugyanilyen, csak angolul,
teljesen ugyanez a történet csak a termék volt valami brazil csipkebogyó

Barátok, hogy van? Ha szeretnének valamit tőlem kérdezni, vagy velem megosztani arról, hogyan hatással van Önökre az Xtreme Power, vagy csak csupán itt kommentáljon, és megpróbálok segíteni.

hát meg a szöveg is elég google translate gyanús ^^
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Oct 28 2012 10:39am
Member
Gold: 2,496.00
Oct 29 2012 04:59am
Na a hettol ez az edzesterv valszeg decemberig. A parositasok nembiztos hogy veglegesek, az majd kialakul hogyan jo.

1. nap

Mell: fekvenyomas, fekvenyomas negativban
Hát: huzodzkodas, felhuzas, fureszeles
Bi: kalapacs, scott
Tri: pulover, torulkozo
Váll: lehuzas vallra, arnold
Láb: gugolas

Húzodzkodás - Gugolás
Felhuzas - Lehuzas vallra
Pulover - Kalapacs
Fureszeles - Fekvenyomas
Arnold - Scott
Fekvenyomas negativban - Torulkozo

2. nap

Mell: fekvenyomas, athuzas
Bi: egykezes bicepsz, siklo
Tri: tolodzkodas, pulover
Váll: arnold, oldalemeles

Huzodzkodas - Gugolas
Felhuzas - Tolodzkodas
Pulover - Arnold
Fekvenyomas - Fureszeles
Oldalemeles - egykezes bicepsz
Athuzas - Siklo

3. nap

Mell: fekvenyomas, tarogatas
Bi: kalapacs, allva ruddal
Tri: csigás letolás, lórugás
Váll: arnold, allhoz huzas
Láb: Lábtolás

Felhuzas - Huzodzkodas
Tarogatas - Kalapacs
Lorugas - Allhoz huzas
Fekvenyomas - Labtolas
Fureszeles - Csigas letolas
Arnold - Allva ruddal
Member
Gold: 6,440.13
Oct 29 2012 06:01am
Quote (TresholdOfUniverse @ Oct 29 2012 11:59am)
Na a hettol ez az edzesterv valszeg decemberig. A parositasok nembiztos hogy veglegesek, az majd kialakul hogyan jo.

1. nap

Mell: fekvenyomas, fekvenyomas negativban
Bi: kalapacs, scott
Tri: pulover, torulkozo
Váll: lehuzas vallra, arnold

Húzodzkodás - Gugolás
Felhuzas - Lehuzas vallra
Pulover - Kalapacs
Fureszeles - Fekvenyomas
Arnold - Scott
Fekvenyomas negativban - Torulkozo

2. nap

Mell: fekvenyomas, athuzas
Bi: egykezes bicepsz, siklo
Tri: tolodzkodas, pulover
Váll: arnold, oldalemeles

Huzodzkodas - Gugolas
Felhuzas - Tolodzkodas
Pulover - Arnold
Fekvenyomas - Fureszeles
Oldalemeles - egykezes bicepsz
Athuzas - Siklo

3. nap

Mell: fekvenyomas, tarogatas
Bi: kalapacs, allva ruddal
Tri: csigás letolás, lórugás
Váll: arnold, allhoz huzas
Láb: Lábtolás

Felhuzas - Huzodzkodas
Tarogatas - Kalapacs
Lorugas - Allhoz huzas
Fekvenyomas - Labtolas
Fureszeles - Csigas letolas
Arnold - Allva ruddal

Furi, hogy napokra van szétbontva edzésterv, miközben mindig ugyanazokat az izmokat dolgoztatod meg. Ez valami crossfit-konditerem kombináció?

Tudom, hogy nem kérdezted, de én inkább osztott edzéstervet csinálnék a helyedben.
Member
Gold: 228.67
Oct 29 2012 07:56am
Quote (beni @ 29 Oct 2012 13:01)
Furi, hogy napokra van szétbontva edzésterv, miközben mindig ugyanazokat az izmokat dolgoztatod meg. Ez valami crossfit-konditerem kombináció?

Tudom, hogy nem kérdezted, de én inkább osztott edzéstervet csinálnék a helyedben.

az eleg intenziv push/pull edzestervben is van 2 nap pihi az izomcsoportok kozott. itt csak egy. lehet tuledzes lesz a vege. ha vegeztem az ss-el akkor en ezt fogom tolni.
A
Squat
OHP
Bench
Dips
Tricep rope pushdowns

B
Deadlift
Pendley rows
Hammergrip chins
Bicep scott curls

3x5
abxabxx

Beni lattam te 120ba belenyomsz es azt kerdeznem, hogy a fekvenyomast lehet szarul csinalni? ugyertem, hogy a sulyomhoz kepest nevetseges az amit 3x5be vegre tudok hajtani pedig azert nem vagyok egy gyenge gyerek. lehet mell helyett vallbol tolom es azert lesz ilyen keves csak? mert edzesek utan a mellemben nem ereztem semmit.
Member
Gold: 6,440.13
Oct 29 2012 08:26am
Quote (32rferkipper @ Oct 29 2012 02:56pm)
Beni lattam te 120ba belenyomsz es azt kerdeznem, hogy a fekvenyomast lehet szarul csinalni? ugyertem, hogy a sulyomhoz kepest nevetseges az amit 3x5be vegre tudok hajtani pedig azert nem vagyok egy gyenge gyerek. lehet mell helyett vallbol tolom es azert lesz ilyen keves csak? mert edzesek utan a mellemben nem ereztem semmit.

Annyira nem értek hozzá. Én csomó embert látok izomból homorítani, de mint kiderült sok "profi" eleve úgy nyom, mert több izomcsoporttal tud besegíteni a nyomásba.

Elvileg lehet fosul csinálni, de nem tudom, hogy mi a probléma. Gondolom jó helyre engeded a súlyt is. A csuklód nem törik hátra? Esetleg még az lehet a baj, hogy az fog vissza, holott izomerőből több is menne. Vagy esetleg a tricepszed elfáradt nagyon hamar?

Hogy néz ki a mellprogramod?

Jah most látom, hogy mellre csinálsz fekvenyomás és ennyi. A vállad nem készíted ki túlságosan a fekvenyomás előtt az OHP-val?

This post was edited by beni on Oct 29 2012 08:28am
Member
Gold: 228.67
Oct 29 2012 08:42am
Quote (beni @ 29 Oct 2012 15:26)
Annyira nem értek hozzá. Én csomó embert látok izomból homorítani, de mint kiderült sok "profi" eleve úgy nyom, mert több izomcsoporttal tud besegíteni a nyomásba.

Elvileg lehet fosul csinálni, de nem tudom, hogy mi a probléma. Gondolom jó helyre engeded a súlyt is. A csuklód nem törik hátra? Esetleg még az lehet a baj, hogy az fog vissza, holott izomerőből több is menne. Vagy esetleg a tricepszed elfáradt nagyon hamar?

Hogy néz ki a mellprogramod?

Jah most látom, hogy mellre csinálsz fekvenyomás és ennyi. A vállad nem készíted ki túlságosan a fekvenyomás előtt az OHP-val?

lehet rosszul fogalmaztam, most ss-t csinalom. mai nap bench, squat, deadlift meg a vegen dips. fekvenyomassal kezdek. a rudat a mellbimbomra engedjem? meg ha teljesen kinyujtom a karom akkor van gaz. lattam mellettem par komolyabb sullyal jatszadozo sracot ok nem teljesen nyujtott karig toltak.
Member
Gold: 2,496.00
Oct 29 2012 08:50am
Quote (beni @ Oct 29 2012 01:01pm)

teljes test edzeseket csinalok, napokra most azert bontottam szet hogy minden nap kicsit mas legyen(nehany gyakorlat igy is ott van minden nap). Egy honapig ugyanazt csinaltam mindennap, mostmegnezem igy jobb-e.

Regen amikor kondiztam osztott edzeseket csinaltam, de ez nekem sokkal jobban bejon. A vegere mindenem faj, elfaradok mint az allat, de annyira nem olok meg semmit hogy egy nap alatt ne pihenje ki magat. A crossfitre annyiban hasonlit hogy igyekszek nem megallni a gyakorlatok kozott, hanem pihenes nelkul tolok sorba mindent(ha birom, azert elofordul hogy nem).
Member
Gold: 931.79
Oct 29 2012 09:04am
Quote (32rferkipper @ Oct 29 2012 02:56pm)

Mennyivel toljátok testsúlyhoz képest? és mennyit?
Meg én pl soha nem szoktam megnézni, hogy mennyi a max amit egyszer ki tudok nyomni. Van aki azt mondja, hogy felesleges mert csak leamortizálod magad, van aki azt mondja, hogy jót tesz az izomnak ha néha "sokkolod".

Én bemelegítés után 4x8-at szoktam 80-ba, 89 kiló vagyok. Ez persze akkor ha minden ideális, fekvenyomással kezdek, nem vagyok sérült/beteg.
Go Back To Magyar Topic List
Prev13283293303313321257Next
Add Reply New Topic New Poll