Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Aug 2 2008 07:27am)
olvasas skill, altalanos iskola elso osztaly sleep4.gif jah bocs, megerteni is meg kene smile.gif
poczok, te is kurvara tudod hogy ez egyatalan nem igy mukodik
borelli a mikeses eset utan, kb 2 oraval a scam tortene utan visszaperkalt 5k fgt az usereknek es megis tobb hetig tartott az unlockja, ez a gyerek meg egy nap utan unlocked lett.... legalabb te igazan tudhatnad hogy itt mas tortent
btw, amikor en scammeltem le holyt akkor szart se erdekelte hogy hasonlo rl problemaim voltak mint amit oli megemlitett es en ra mernem tenni az fgmet hogy ebben az ugyben viszont semmi hasonlo nem tortent (temetes etc)
amugy meg oli cica, igazan befejezhetned azt hogy minden egyes topikba ahol talalsz valakit akivel nem egyezik a velemenyed, altaban engem, tobb oldalas flamewart inditasz,tanulhatnal edit peldajabol, o erdekes modon tud ugy vitatkozni hogy semmi serto nincs a postjaban
szerintem kicsit felhaborito es szegyen 1337nezve hogy miket engedsz meg magadnak, igaz hogy semmilyen jelentos user nem latja, mert magyar, de engem kevesebbert is tobbszor figyelmeztettek mikor tag voltam es akkor meg - toletek vett informaciok alapjan - sokkal lazabb is volt a guild
15k postoldbol 2k trade 1k sign/ava tobbi 12.5k meg flame, 0.5k meg mass selfown ( igen hat tudjam mar jobban a sajat postjaidat szamon tartani ha mar te megmondtad hogy nem en csinaltam a 97es sorcimat amit teljesen egyedul en csinaltam thumbsup.gif )
a kivitelezhetetlen tokeletes megoldas az lenne hogy minden egyes flame post utan kapsz 1 kibaszott nagy pofont, aztan ha nem tetszik kapsz megegyet, megint flamelsz? kapsz meg 3at bazdmeg, mas nincs ra hogy megertsd smile.gif de mindkettonkent egyszerubb es jobb ha koveted edit peldajat, mar korabban irtam rola, nekem meg meginkabb kene ha trusted akarok lenni ugye^^
a tartalmas postot meg tudjatok be annak hogy ma is rl nap volt, de aggodalomra semmi ok, holnaptol megint normalis leszek, mentem csicsikalni, baiz smile.gif
rici holy scamm!