Quote (Eoghan @ 11 Jul 2014 21:08)
ez hogy mukodik pontosan? nekem telefonon csontra ures az app, semmi nincs benne
pedig van chromecastom es jo lenne ra tolni valamit zenet
(chromecastot nem vágom pontosan, elvileg minden programba le lehet programozni az API-ját a castnak, és akkor tudják magukat streamelni a pöcökre -- hozzátenném csináltak már rootolt alkalmazást ha jól olvastam, és az egész telefont le lehet streamelni vele / rá, így nem kell arra várni hogy minden program integrálják)
google play musicnak régen egy olyan desktop appja volt mint a google drive, tehát amit belepakoltál egy megadott mappába, azt feltöltötte a play music-ba -- maximum 20.000 számot, és nem foglalt helyet
azóta csináltak egy chrome plugint, ami ezt segíti, tehát a webes felületre tudsz drag and droppolni számokat, így obsolete lett a régi kliens app (de még mindig működik asszem)
szóval csak Music -> My Music -> [jobb oldalt] Add Music -> bejön egy nagy képernyő hogy drag and drop here
http://i.imgur.com/UKrpROp.pngvalamelyik lépés között meg első alkalommal megkérdezi hogy telepíted-e a chrome plugint asszem
a "feltöltésről" meg azt 80%-ban biztos vagyok hogy nem csak feltölti, hanem megnézni hogy megvan a google repository-ban és ha igen akkor az ő fájlukat használják; ha nincs, csak akkor a tiedet -- de ez inkább jó, mert nekik minden fasza minőségben van meg gondolom