Quote (8814 @ 25 Jun 2011 20:03)
ÉN NEM VAGYOK EMBER? TE NEM VAGY EMBER TE KOCKA GECI - De ember vagy, csak nem értem miért habzik a szád. (a kocka gecire meg annyit hogy a szőröstalpú k*nyádat te pöcs)
EGÉSZ NAP CSAK A GÉP ELŐTT FETRENGESZ TE ROBOT!! - Ja igen mert vasárnap va, én meg másnapos vagyok.
MA MIT DOLGOZTÁL? ÉN KICSIT TÖBB, MINT 11 ÓRÁT. SZERINTEM TE SEMMIT. - Ez Fail volt! Mert eddig suliba jártam, hogy ne kelljen 11órát olyan emberekkel szartlapátolni, mint amilyen Te is vagy. Egyébként meg dolgozok! Te lehet összesírnád magad ha 40fokba vöröshagymát kellene szedned. Vagy 40fokba a 180fokos aszfaltot kellene lapátolnod, vagy mikor a keverőgép hozza a betont 8órán át lapátolni.
ELBASZOM A TOPICOT? TE KEZDED MÁR MEGINT, HOGY ÉN SZERINTED NEM VAGYOK EMBER - Egyszerűen nem fogod fel, hogy ide azok írnak akiket érdekli az sc, vagy játszanak vagy játszani szeretnének vele. Tippeket, taktikákat, eseményeket, replayeket osztanak meg egymással. Te meg azért sírsz mert b.neten nem tudsz basztatni senki, különben meg szar az sc.
MINDJÁRT JÖN VALAMELYIK SZARHÁZI, AZTÁN ADJA A BUZI WARNT. - Nem is értem hogy miért pont te reklamálsz. minden posztodba benne van a warn , nem is értem hogy miért nem vagy már banned.
LESZAROM, MÁR A PROFILOMAT MEG A PM BOXOT SE NÉZHETEM MEG. - Akkor miért nem viselkedsz normális emberként, és kicsit soká, de leveszik a warnokat.
De az a bajom hogy szeretem ezt a topikot olvasgatni, és nem vagyok kíváncsi a hülyeségeidre.
Csak hogy tudd:
filmnézésre : filmajánló topik
sorozatnézésre : sorozatok topik
zenék : Milyen zenét hallgatsz éppen? topik
jónők : Képek szép nőkről topik
viccesdolgok : Vicces képek/videók topik
Minden másra ott a care topik!!!!
kb ennyi