Quote (Baleee @ Jul 10 2014 05:59pm)
Kedden jottunk le a meheszetunkhoz campingezni, azota nem jott ram a szaras, ma reggelig, pedig ettem rendesen azota is es minden reggel szoktam egyebkent egy jo adagot kitolni. Mar kellemetlen erzes volt, nem fizikai fajdalmat okozott, mert nem volt szorulasom, hanem psziches, hogy ilyen szep tajon, a termeszet lagy olen nem tudok szarni.
Ma reggelre hoztam tejet, hogy csinaljak kakaot + csinaltam egy jo eros tschibo kavet, az meghozta vegre az eredmenyt. Fogtam asot elindultam egy fa moge, egyik oldalamra a napraforgo tabla, masik oldalamra a lucerna tabla kozottuk (es koztem is) ilyen lila mezei viragok. Astam egy szep kis godrot, egy asonyomas melyen, asot magam ele beszurom, hogy csak megfogjam a nyelet, ne kelljen tartani magam, kenyelmesebben szarjak. Ofc nem tudtam mire szamithatok, gumicsizmaba mentem ki, nehogy gejzir legyen, nem volt szerencsere, de a godor majdnem kicsi lett. Nem maszatolt, kellemesen kremes. Sajna nem tudtam teljesen autentikusan, mert nem volt lapulevel, ezert kenytelen voltam wc papirral kitorolni.
De azert miutan befejeztem, kitoroltem es huztam mar fel a nadragom, egy mehe csak odatalalt es a lyuktol olyan d centire a seggembe szurt, hogy rohadna meg. De legalabb nem a farkam tovebe, mint multkor, amikor szar nadragban voltam es lecsuszott/szetnyilt a sliccem.
Elkepzeltem ahogy guggolsz a lucernasban letolt gatyaval es fogod az asonyelet
Krvajo