Quote (Aftaban @ 30 Apr 2011 21:50)
nem okoskodni szeretnék csak én anno csináltam lvl49re barbot és neki hyperiont tettem be.. az más kérdés hogy egy egész ladderbe fájt mire meglett 1k fg-ért

de 49re az a legtutibb

Hyperion jó, de kb megtalálhatatlan. Bot nem veszi fel, lazaruknál lehetne kishoppolni 3452312334623 év alatt, magic hyperiont szökőévente vesz fel bárki is.
Dragon sokkal jobb mint a kite. Str úgyis van, block sokkal jobb rajta, nem is kell tovább menni. Elég nehéz meghatározni hogy egy karinak mi a legjobb, függ a kari str/dex végső értékétől, prioritástól (fontos-é a light/medium/heavy lassulás).
Dragon >>>>>> kite ha megvan rá az str. Jobb block, és barbnál a def is számíthat. dragon sztem towernél is jobb lehet, bár ez már dex/frw vesztés kérdése, számolni kell, karira specializálva. kite vs tower: ugyanez, de itt valószinű barbnál a tower nyer, mert sokkal kevesebb dex kell, és str is megvan lazán, + ott az 5 "hidden damred". Kite leginkább olyan kariknál fontos, ahol sok a dex alapból, vagy str nincs elég towerre. Pl ama, soso...
This post was edited by Oberon_os on Apr 30 2011 04:07pm