Quote (Psyclon @ 11 Jun 2014 19:22)
Vissza térve erre az izzadásos dologra.
Ma reggelre a tegnap esti időjárás tele baszta a lábmosot meg a medencét levéllel meg minden szutyokkal. Szóval neki is áltam kitakaritani de ofc leizzadtam igy kora reggelre.
Gondoltam bátor leszek és alá állok a zuhanyzónak. Szóval polo le gatya maradt legalább az is vizes lesz és hűt majd rajtam.
Le is tusoltam gyorsan majd kiáltam száradni a napra kicsit.
2 perc telt el és 2 munkatársam is teli pofával röhögve oda kiabált, hogy ne "gusztustalankodjak már".
No igen... amugy kb álltalános iskolás hetedikes lehettem mikor egyik osztálytársam megjegyezte, hogy nekem meltartót kéne hordanom. Nevethettek, de ez okozott akkora lelki traumát nálam /vagy minek nevezzem/, hogy azóta életemben talán 2szer voltam strandon vendégként.
Sőt, még szex közben se nagyon szivesen veszem le a polómat.
Mostani meg azért is fasza, mert ugye több mint 2 hónapja tényleg keményen közdök azért hogy kinézzek majd valahogy és már le is ment több mint 10 kg, és némi izom is jött fel és hát eddig büszke is voltam magamra, hogy ennyit már elértem, de ez eddig tartott kb.
Igazság szerint megértem amit mondtak, mert a böröm tényleg meg van nyulva de akkor is kurvára le tud huzni egy egy ilyen beszólás.
na mind1, gondoltam kiöntöm lelkem ti meg had röhögjetek.
nincsenek csocseid sanyi, az a noknek van
legkozelebb legy ferfi, es mond meg a munkatarsaidnak hogy baszodjanak meg
ja, es ne szexelj poloban, mert az tenyleg gusztustalan