d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Afk Tekerek
Prev1323324325326327410Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 124.45
Jun 8 2011 02:38pm
Quote (tevetava @ 7 Jun 2011 17:13)

piros bianchi

szingós kerekeket kerüld btw
Quote (Baleee @ 8 Jun 2011 16:05)
Ha elkopik a kónusz, ami a tengelyen van, az általában tengelyestől vehető, nem para, a csapágygolyók szintén, bármelyik ilyen cuccokat forgalmazó vasboltban lehet venni, a lényeg 1000db/gyártás készülnek a csapágygolyók és így is vannak csomagolva, így biztos megegyeznek a méretek az egy packba levőknél.

Ha meg a Kónusz csészéje kopik ki, akkor meg tökmindegy, agy csere kell.

Szóval ennyit a Campa/Miche agyakról. Egyébként sem olyan drága dolgok szerintem, használtan... ^^

ja. agy 1-3 e ft legalább, + ha más méretű a perem akkor küllő, + fűzetés. 4-5k alatt nem jössz ki. Nemegyszerű, hidd el. Csapágygolyót még csakcsak találsz, de az ukrán fecskén kívül másban nem láttam még elrongyolódott csapágygolyót. Sosemzsírozott falubájkban sem, ahol miután szétszedtem az agyat, majd mindent cserélni kellett, csészén kívül, menet nem volt a tengelyen kb, kónusz vicc. Itt necces szerintem a kónusz, ha az kapsz rá, megúszod 500-600 forintból a dolgot, ha nem, akkor szervíz, és jóval drágábban.
Member
Gold: 0.00
Jun 9 2011 12:33am
okes, köszi a segítséget!
Member
Gold: 69.85
Jun 9 2011 12:54am
Zizi, amúgy a golyókat a kónuszban ilyen ~7-8000km után cserélni kellene azért. Mert kopik annyit. Meg deformál.
Member
Member
Jun 9 2011 02:16am
Quote (Baleee @ 9 Jun 2011 07:54)
Zizi, amúgy a golyókat a kónuszban ilyen ~7-8000km után cserélni kellene azért. Mert kopik annyit. Meg deformál.

Kell a faszt. Ez nem km-re van belove, hanem ha szar, csereled. De csapagygolyok ugy vannak megcsinalva, hogy elobb csereled ki az egesz agyat a csesze hibai miatt, mintsem azokat. Mondom, olyan csapagyat is tisztitottam amin annyi trutymak volt hogy kromofaggal mentem ra, es tisztitas utan tokeletesek voltak.
Member
Jun 9 2011 05:16am
Amugy, beleolvastam ebbe a kerekagy blogba.... Eshat elkeserito. A kommentek tetemes resze agyhalott idiotatol van, de komolyan. + a kommentek 90%a ugyanarrol szol, ugyanolyan beszukult latasmoddal. Alapveto hiba hogy levetitik a dolgot kerekparos - autos kozlekedesi resztvevokre, pedig csak egyfele resztvevo van: az ember. Nem tudom hogy nem lehet megerteni azt, hogy a minel nagyobb szamu kerekparral kozlekedo ember az autosok erdeke is, hogy a pirosozast autosok ugyanugy csinaljak, igaz akkor mikor zoldrol valt es a pirost narancsnak latjak, hogy az autosok ugyanugy szabalytalankodnak es basznak a kreszre (zebran megallas, sebesseg korlatok, index...).
SZERINTEM:az az alapveto hiba, hogy sokan beszamithatatlanul kozlekednek (index nuku, tukorbe nem neznek, vagy kerosoktol az ittmegatferek manovetek es hatrapillantas hianya...), zero toleranciaval, zero odafigyelessel a kozlekedesben resztvevo egyeb elemekre. Itt nem az a problema, h kerekpar alkalmatlan varosi kozlekedesre... Lofaszt, tomegkozlekedes mellett ez a legjobb modszer. Hanem az, hogy ezt nem tudjak feldolgozni az autosok.
Problema a pirosozas? Az, ha hulyen csinaljak. Persze elitelendo, de sokan atpattanunk, ha semmit nem zavarun azaltal. Ezzel is csak a bekepzelt faszkalapokkal van a gond, akik cikinek erzik a megallast, es mind1 milyen korulmeny van, ok atmennek a piroson
Problema h kerekparos nem a jobb szelso savban megy? Persze hogy nem, ha tudja hol lesz lekanyarodo sav... Meg persze, hogy megy az autok kozott. Robogos is, erdekes, rajuk senki nem fuj, pedig gyorsabban is mennek, nagyobb kart is okoznak, nehezebb is robogoval manoverezni ha gebasz van. Ez nem tudom mit idegesit barkit is, elmegy az autok mellett a kero es kesz, senkinek semmi baja nem lesz.

Ennyi. Ezt csak azert irtam, mer minap beszeltuk szabival meg balival, hogy milyen a kozlekedes kepe ma bp-en....
Member
Jun 9 2011 05:20am
Amikor este jöttem haza tőled zizi, akkor Robogós ugatott le én meg csak simán kiröhögtem. :D

Amúgy meg azt mondtad, hogy te is szoktál pirosozni. :ph34r:

A lényeg az, hogy akik ott kommentelnek az legtöbbször a széle, legalja, nyomoronca mind a bringásoknak, mind az autósoknak (tisztelet a kivételnek), kár velük foglalkozni.
Member
Jun 9 2011 05:53am
Quote (Baleee @ 9 Jun 2011 12:20)
Amikor este jöttem haza tőled zizi, akkor Robogós ugatott le én meg csak simán kiröhögtem. :D

Amúgy meg azt mondtad, hogy te is szoktál pirosozni. :ph34r:

A lényeg az, hogy akik ott kommentelnek az legtöbbször a széle, legalja, nyomoronca mind a bringásoknak, mind az autósoknak (tisztelet a kivételnek), kár velük foglalkozni.

Persze, hogy szoktam pirosozni! Ha narancssarga, rasprintelek, es pirin meg eppen atmegyek. Vagy megallok, elmennek az autok, sehol senki... Ok, at a piroson. Vagy zebranal piros, sehol senki, minek aljak meg?

autosok kerdeztek h ha ok meg tudnak alni pirosnak, es varni, kerosok miert nem. Azert, mert a mozgekonysagunk tetemes resze ebbol falad, es ha mi emiatt balesetet okozunk, max egx tores az eredmeny, es mi szopunk. Mig ha autos utkozik, ott komolyabb karok keletkeznek. Kisebb gep (kissebb hataklom) = kisebb felelosseg.
Member
Jun 9 2011 10:59am
Quote (kiskubai;1103861)
Ma a gödörnél valaki lezárta a bicóját, és benne hagyta a lakatban a komplett kulcscsomóját...rajzoltam egy papirt, leírtam a számomat, körberajzoltam rajta a kulcsot (kivéve a kiskutyát ami a csomón volt, hogy megkérdezzem mi volt rajta.. ), mellé egy pálcikaember akinek maszk van a fején, és pisztolyt szorít a kulccsomóhoz :D

:DDDDDD
Go Back To Magyar Topic List
Prev1323324325326327410Next
Add Reply New Topic New Poll