Amugy, beleolvastam ebbe a kerekagy blogba.... Eshat elkeserito. A kommentek tetemes resze agyhalott idiotatol van, de komolyan. + a kommentek 90%a ugyanarrol szol, ugyanolyan beszukult latasmoddal. Alapveto hiba hogy levetitik a dolgot kerekparos - autos kozlekedesi resztvevokre, pedig csak egyfele resztvevo van: az ember. Nem tudom hogy nem lehet megerteni azt, hogy a minel nagyobb szamu kerekparral kozlekedo ember az autosok erdeke is, hogy a pirosozast autosok ugyanugy csinaljak, igaz akkor mikor zoldrol valt es a pirost narancsnak latjak, hogy az autosok ugyanugy szabalytalankodnak es basznak a kreszre (zebran megallas, sebesseg korlatok, index...).
SZERINTEM:az az alapveto hiba, hogy sokan beszamithatatlanul kozlekednek (index nuku, tukorbe nem neznek, vagy kerosoktol az ittmegatferek manovetek es hatrapillantas hianya...), zero toleranciaval, zero odafigyelessel a kozlekedesben resztvevo egyeb elemekre. Itt nem az a problema, h kerekpar alkalmatlan varosi kozlekedesre... Lofaszt, tomegkozlekedes mellett ez a legjobb modszer. Hanem az, hogy ezt nem tudjak feldolgozni az autosok.
Problema a pirosozas? Az, ha hulyen csinaljak. Persze elitelendo, de sokan atpattanunk, ha semmit nem zavarun azaltal. Ezzel is csak a bekepzelt faszkalapokkal van a gond, akik cikinek erzik a megallast, es mind1 milyen korulmeny van, ok atmennek a piroson
Problema h kerekparos nem a jobb szelso savban megy? Persze hogy nem, ha tudja hol lesz lekanyarodo sav... Meg persze, hogy megy az autok kozott. Robogos is, erdekes, rajuk senki nem fuj, pedig gyorsabban is mennek, nagyobb kart is okoznak, nehezebb is robogoval manoverezni ha gebasz van. Ez nem tudom mit idegesit barkit is, elmegy az autok mellett a kero es kesz, senkinek semmi baja nem lesz.
Ennyi. Ezt csak azert irtam, mer minap beszeltuk szabival meg balival, hogy milyen a kozlekedes kepe ma bp-en....