Quote (Xrd @ Jul 17 2012 05:15pm)
na, nekem van, én most vettem nemrég sima herot, és iszonyatosan megérte, azóta volt dhzni, kajakozni, aquaparkba, búvárkodtam vele (scuba), úszásnál volt, jetski, kocsivezetésnél, hihetetlenül király szerintem, igaz, én elég régóta akartam ilyet, és nekem teljesen megérte. igaz, ha konkrétan mindenre használni akarod, be kell ruházni pár + kiegre hozzá, de ezek ilyen 10e ft max(pl a nagy pánt, amit a hasadra tudsz rakni, csak dh-hoz semmi értelme, mert szétrázza a felvételt). A felfüggeszthetősége nagyon király, egy kis tappancs, ha konkrét helyre akarod odarakni, először én is vonakodva tettem fel, próbáltam szedni lefelé mindennel, de hál' Istennek tart mint a fasz, szóval csak jó véleményt tudok róla mondani
Köszi szépen!
Én is szemezgetek vele már nagyon régen (még anno a sima hero-t néztem először), de most írtam amerikában élő haveromnak, hogy hozzon egyet. Outdoor verzió van a boltban mellettük, de kértem, hogy vegyen mellé tapadókorongos cuccot is, mert az nagyon tetszik. Nyáron megyünk nyaralni és már tervezgetem a snitteket : )