Quote (jarabekg @ 4 Apr 2014 22:39)
tetszik ez a deck
egyik cabal helyett nem lenne jobb sylvanas? ha jol emlekszem neked volt
esetleg 0 manas silencet belerakni valahova watchernek+controllnak
mit csinalsz az elejen amugy shadow madness meg sw pain neklul?
meg a thoughtsteal az amit nem ertek meg, szerintem sajat lappal jobban jarsz mint enemyjevel, raadasul eleg random igy is
nem megszakerteni szeretnem, csak kerdezem (mielott meg ignoralnad-lefikaznad a postomat)
(ha masnem bajcli elmagyarazza nekem, mert bajcli jóarc)
swp/sm hianya szerintem amiatt van, hogy watcher kombot hasznal pyromancer meg harvest golem mellett, azokkal eleg jol megfogja az early gamet amugy is
0 manas silencet hasznaljak nehanyan, de a konszenzus az, hogy marhara nem er meg egy card slotot a deckben, akkor mar inkabb ironbeak owl, az legalabb ad egy csoves miniont is
thoughtsteal nekem egyik kedvenc lapom, miutan a playerek 90++%-a netdeckel es/vagy alapbol normalis deckeket hasznal, nem igazan van olyan, hogy rossz lapot lopnal vele
esetleg akkor lehet mellenyulni, ha valami kombofuggo lapot kapsz, de en szamon se birom tartani, hanyszor loptak tolem ilyeneket, hogy shield block + shield slam, vagy hanyszor kaptam en starving buzzardot + valami beastet
igy meg gyakorlatilag nemhogy 2for1, de az egesz deckedet kibovited vele (1 thoughtsteal utan nem 30 lapos paklival jatszol, hanem 31, 2 utan 32)
+ top mindfuck
This post was edited by bajcli on Apr 4 2014 02:58pm