d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozós Történetek Topic
Prev1321322323324325532Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,496.00
Jan 16 2017 04:30am
Quote (anyd @ Jan 16 2017 11:22am)
sheeeit, mi történt, tldr-t!

Fej rafugott a cuccra, de a csajt dobta
Member
Gold: 5,390.00
Jan 16 2017 04:35am
Quote (TresholdOfUniverse @ Jan 16 2017 11:30am)
Fej rafugott a cuccra, de a csajt dobta

Fej rafugott a csajra, a cucc meg dobta magat.
Member
Gold: 280.00
Jan 16 2017 04:38am
Quote (jarabekg @ Jan 16 2017 11:35am)
Fej rafugott a csajra, a cucc meg dobta magat.

A csaj ráfejelt a cuccra a dob meg függte magát
Member
Gold: 22,413.07
Jan 16 2017 04:47am
Member
Jan 16 2017 04:56am
Quote (lacketto @ Jan 16 2017 11:47am)
http://www.youtube.com/watch?v=WVHsw_I-Btc

:DDDDDDD

a kameras ki amugy? a csaj szerintem az alexis brill
Member
Gold: 1.00
Jan 16 2017 04:57am
Quote (jarabekg @ Jan 16 2017 12:56pm)
:DDDDDDD

a kameras ki amugy? a csaj szerintem az alexis brill

a legközelebbi osztálytalálkozóra elhívjuk
Member
Gold: 0.00
Jan 16 2017 06:23am
Quote (anyd @ 16 Jan 2017 11:22)
sheeeit, mi történt, tldr-t!

Hat miután rákérdeztem, írtam, hogy reagált, utána szakitottam, ez volt múlt pénteken

Azóta irt facen, hogy ne haragudjak, de le fog tiltani, azzal érvelt, hogy nem bírna nézegetni, illetve úgyse bírna ki, hogy ne írjon

Azota ketszer hívott telefonon, először azért hogy mikor és hogyan adjuk vissza egymásnak a másiknál maradt cuccainkat, abban maradtunk h most hétfőn, mert Pesten lesz a heten

Tegnap este jött meg Bp-rol, fel 10-kor felhívott, általánosságban érdeklődött, vége az lett, h átjött, reggel távozott és abban maradtunk, h pénteken meg beszélünk kettonkrol

A vicc az, hogy nekem kene megmondani mi legyen, o folytatna, de en sem tudom mi a faszt akarok, eddig azt hittem tudom :/
Member
Jan 16 2017 06:37am
Quote (Fej @ Jan 16 2017 01:23pm)
Hat miután rákérdeztem, írtam, hogy reagált, utána szakitottam, ez volt múlt pénteken

Azóta irt facen, hogy ne haragudjak, de le fog tiltani, azzal érvelt, hogy nem bírna nézegetni, illetve úgyse bírna ki, hogy ne írjon

Azota ketszer hívott telefonon, először azért hogy mikor és hogyan adjuk vissza egymásnak a másiknál maradt cuccainkat, abban maradtunk h most hétfőn, mert Pesten lesz a heten

Tegnap este jött meg Bp-rol, fel 10-kor felhívott, általánosságban érdeklődött, vége az lett, h átjött, reggel távozott és abban maradtunk, h pénteken meg beszélünk kettonkrol

A vicc az, hogy nekem kene megmondani mi legyen, o folytatna, de en sem tudom mi a faszt akarok, eddig azt hittem tudom :/

Tekintve, hogy 30 körül jársz, és feltéve, hogy normális családi életet szeretnél, háromféleképpen állhatsz hozzá:

1. Tényleg szereted, csak a függősége a probléma, ha le tudna szokni akár a gyerekeid anyja is lehetne. Ez esetben nyilván szembesíteni kell a problémájával, bevonni a családját, mindenkit, felmérni, hogy milyen kártékony hatással van az életére a kábszi, ezt elmagyarázni neki, és átsegíteni a problémán. Ha nem akarja belátni, de ragaszkodsz hozzá, akkor mondd neki, hogy legyen tiszta fél évig, és ha kibírja, te is elhiszed neki, hogy nincs ezzel problémája. Persze ez elég kemény bizalmi próbatétel.

2. Szereted, de nem akarod vele leélni az életedet. Ez esetben is segítened kell neki a leszokásban, hogy mi lesz belőle utána, vagy elhagyod, vagy nem, de tudsz racionálisabban értékelni. Az eszköztár hasonló mint az előző esetben.

3. Túl öreg vagy már ehhez, rendes kapcsolatot szeretnél, amiben nem kell küszködni, mert annyira nem is fontos. Ez esetben én letiltanám kitiltanám dobozba zárnám folyóba dobnám, és nem néznék vissza.

Bár gondolom nagyjából ez neked is összeállt a fejedben, csak az hiányzik, hogy valamelyik mellett elkötelezd magadat. Szóval stop fuzzy, csak a te határozott döntéseden múlik a történet.

This post was edited by jarabekg on Jan 16 2017 06:38am
Member
Gold: 280.00
Jan 16 2017 06:37am
Quote (Fej @ Jan 16 2017 01:23pm)

Nekem ez úgy tűnik, hogy a kezdeti felindulásról dől majd el hogy komolyan gondoltad-e vagy nem.
Member
Gold: 0.00
Jan 16 2017 06:45am
Quote (jarabekg @ 16 Jan 2017 13:37)
Tekintve, hogy 30 körül jársz, és feltéve, hogy normális családi életet szeretnél, háromféleképpen állhatsz hozzá:

1. Tényleg szereted, csak a függősége a probléma, ha le tudna szokni akár a gyerekeid anyja is lehetne. Ez esetben nyilván szembesíteni kell a problémájával, bevonni a családját, mindenkit, felmérni, hogy milyen kártékony hatással van az életére a kábszi, ezt elmagyarázni neki, és átsegíteni a problémán. Ha nem akarja belátni, de ragaszkodsz hozzá, akkor mondd neki, hogy legyen tiszta fél évig, és ha kibírja, te is elhiszed neki, hogy nincs ezzel problémája. Persze ez elég kemény bizalmi próbatétel.

2. Szereted, de nem akarod vele leélni az életedet. Ez esetben is segítened kell neki a leszokásban, hogy mi lesz belőle utána, vagy elhagyod, vagy nem, te tudsz racionálisabban értékelni. Az eszköztár hasonló mint az előző esetben.

3. Túl öreg vagy már ehhez, rendes kapcsolatot szeretnél, amiben nem kell küszködni, mert annyira nem is fontos. Ez esetben én letiltanám kitiltanám dobozba zárnám folyóba dobnám, és nem néznék vissza.

Bár gondolom nagyjából ez neked is összeállt a fejedben, csak az hiányzik, hogy valamelyik mellett elkötelezd magadat. Szóval stop fuzzy, csak a te határozott döntéseden múlik a történet.

Valóban, kb ezek a lehetőségek, szépen összefoglaltad, nekem is ezek mentek vegig a fejeben, kettes all a legközelebb a valosaghoz

Amivel annyi a probléma, ha belerangatom ebbe, o tenyleg próbálkozik de mégse működik akkor sokkal gazabb lesz a vége ennek a storynak

Pénteken sztem kb ezt is fogom mondani, hogy nem vagyok meg benne biztos, hogy mit akarok,
egyelore jarkaljunk össze mint barátok, dumaljunk, aztán majd meglátjuk ki mit akar a másiktól

Quote (anyd @ 16 Jan 2017 13:37)
Nekem ez úgy tűnik, hogy a kezdeti felindulásról dől majd el hogy komolyan gondoltad-e vagy nem.

Lehet benne van, hogy egy percet sem aludtam az éjjel, de ezt most nem ertem

This post was edited by Fej on Jan 16 2017 06:53am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1321322323324325532Next
Add Reply New Topic New Poll