Quote (Fej @ Jan 16 2017 01:23pm)
Hat miután rákérdeztem, írtam, hogy reagált, utána szakitottam, ez volt múlt pénteken
Azóta irt facen, hogy ne haragudjak, de le fog tiltani, azzal érvelt, hogy nem bírna nézegetni, illetve úgyse bírna ki, hogy ne írjon
Azota ketszer hívott telefonon, először azért hogy mikor és hogyan adjuk vissza egymásnak a másiknál maradt cuccainkat, abban maradtunk h most hétfőn, mert Pesten lesz a heten
Tegnap este jött meg Bp-rol, fel 10-kor felhívott, általánosságban érdeklődött, vége az lett, h átjött, reggel távozott és abban maradtunk, h pénteken meg beszélünk kettonkrol
A vicc az, hogy nekem kene megmondani mi legyen, o folytatna, de en sem tudom mi a faszt akarok, eddig azt hittem tudom :/
Tekintve, hogy 30 körül jársz, és feltéve, hogy normális családi életet szeretnél, háromféleképpen állhatsz hozzá:
1. Tényleg szereted, csak a függősége a probléma, ha le tudna szokni akár a gyerekeid anyja is lehetne. Ez esetben nyilván szembesíteni kell a problémájával, bevonni a családját, mindenkit, felmérni, hogy milyen kártékony hatással van az életére a kábszi, ezt elmagyarázni neki, és átsegíteni a problémán. Ha nem akarja belátni, de ragaszkodsz hozzá, akkor mondd neki, hogy legyen tiszta fél évig, és ha kibírja, te is elhiszed neki, hogy nincs ezzel problémája. Persze ez elég kemény bizalmi próbatétel.
2. Szereted, de nem akarod vele leélni az életedet. Ez esetben is segítened kell neki a leszokásban, hogy mi lesz belőle utána, vagy elhagyod, vagy nem, de tudsz racionálisabban értékelni. Az eszköztár hasonló mint az előző esetben.
3. Túl öreg vagy már ehhez, rendes kapcsolatot szeretnél, amiben nem kell küszködni, mert annyira nem is fontos. Ez esetben én letiltanám kitiltanám dobozba zárnám folyóba dobnám, és nem néznék vissza.
Bár gondolom nagyjából ez neked is összeállt a fejedben, csak az hiányzik, hogy valamelyik mellett elkötelezd magadat. Szóval stop fuzzy, csak a te határozott döntéseden múlik a történet.
This post was edited by jarabekg on Jan 16 2017 06:38am