Quote (Rawen @ 4 Apr 2014 14:22)
utálom az auchenai soulpriestet, egy ideig bent volt de soha többet nem fogom játszani, egyrészt mert pont túl combo reliant lesz a deck másrészt meg mert egyáltalán nem illik ahhoz a defensive stílusomhoz
en kibasztam kb az osszes deckembol a twilight drakeket, mountain gianteket, soulpriesteket, watchereket, injured blademastereket, meg az osszes ilyen korulmenyfuggo/kombofuggo szart (najo, kiveve a druid decket)
mondjuk soulpriestet szeretem amugy, meg coh nelkul is jo szerintem, de ha beraknam a deckbe, mar ugy lennek, hogy "na, akkor azert mar csak kene coh is... akkor meg mar csak kene blademaster is...", aztan a vegen azt veszem eszre, hogy ilyen full wombocombo szar a deckem
watcherrel ugyanez a bajom, kell melle valami taunt-ado cucc, de akkor mar par ironbeak owl is, mert az amugyis jo, meg tudom vele silencelni a sajat watcheremet is... aztan bb zsir uj 6 slot a deckben
meg azzal nem igazan ertek egyet, h soulpriest nem illik a defenziv stilushoz, pont le tudsz vele snipeolgatni par kisebb miniont, utana meg beleolod valamibe, es mehet tovabb a heal (csak abban az 1-2-3 korben nem, amig el)
This post was edited by bajcli on Apr 4 2014 07:40am