Quote (CyberPunk666 @ 23 Apr 2013 20:18)
Volt főnökömnek negyedig levágta a kézfejét, mert a ruha ujja kigombolódott, lelógott és ahogy felcsavarta odahúzta a kezét. Szerencsére szinte nyom nélkül megoldották, de reális esélye volt, hogy nagyon roncsolódott és nem tudják helyrehozni. Azután csak gumis ujjú felsőben dolgozott...
Másik munkahelyen szintén a főnök, fát vágott láncfűrésszel és elkapott egy szöget pont a hegyével, és úgy kivágta a fűrész, hogy homlokon vágta magát vele, szerencsére a felcsapó olyan gyorsan megállította, hogy mire a homlokához ért, már csak ütött és nem vágott. Mondjuk lehet egy kínai fűrész esetén ott hal meg...
Vagy megszorul a flex, de még ezer olyan eset van, ahol nem kell tintázni, sem hülyeséget csinálni, és kész a baj. Vagy láttam már eltörni flexkorongot (acél vágás mélyen és előbb kopott el a belső része, mint a vége) és több centi mélye belefúródott a darabja a faház oldalába...
amúgy ezt az utánad lévőnek akartam, de lusta vagyok módosítani.
Trollkodásból írtam. Tudom hogy emberi hiba nélkül is mehet gallyra sokminden. Szembe szomszéd, egy precíz megfontolt srác, körfűrésszel vágott fát vagy valamit, lényeg hogy valami beakadt, a hüvelykujja végéről egy kis húst meg a körmöt levágta de úgy hogy a csont nem sérült. Kurva mákja volt a gyereknek.