d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1321032113212321332145001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 3.03
Jul 13 2012 11:36am
Quote (kuzdithom @ 13 Jul 2012 19:18)
nemtom az előzményeket, és nem is akarok utánaolvasni, sry ha irrelefánt a poszt :

"jó helyekre csak ismeretség alapján" ennyi tudok mondani: faszt.

én most szerintem egy kurvajohelyen dolgozok(szoftverfejlesztőként), nem uramistenmekkora multi, de nem is tegnap indult kisiroda. szakmailag maximálisan biztos, hogy jó helyre kerültem, a társaság is remek, a munkakörülmények több, mint megfelelőek.
még gyakornok vagyok, így a fizetés "nem dúrva", de még így is többet kapok, mint mondjuk édesanyám, aki 30 éve középiskolai tanár.
és hogy kerültem ide? neten találtam hírdetést, küldtem önéletrajzot és motivációs irományt, egy hét múlva már kezdtem. Senkit nem ismertem innen, még csak közös ismerőseink sincsenek.
és mégcsak zseni sem vagyok, amiért felvettek volna.

tldr: bme

jójó, de te nagyon szerencsés vagy!
és most meg dolgozol ahelyett, hogy lottóznál.

ahh... :/

Így múlik el a világ dicsősége.
Member
Gold: 343.00
Jul 13 2012 11:44am
Mindenesetre valamilyen oknál fogva most tök jól érzem magam, hogy valaki meghallgatott vagy, hogy egyáltalán leírhattam! Köszönöm! :DD
Cserébe elhúzok a gecibe innen, hiszen a jelentős többségnek itt én vagyok a legnagyobb problémája (mint kiderült egy korábbi poll-ból)

Mondjuk pont nem azok tettek értem akik kibaszott faszkalapok voltak végig az ittlétem alatt, de mindegy. Hajtsátok be rajtuk, hogy megszabadítottátok a subot Senee-től. :XDXDX
Törlök minden jsp related cuccot a könyvjelzőkből + megpróbálom vhogy helyrehozni amit annyi időn keresztül elbasztam, így remélhetőleg kevesebb időm is lesz "unatkozni"

kösz mégegyszer,
bb

ps
ha megnyerem a lottót azért visszajövök, utalok pár százezret azoknak akiket szerettem meg nem buziskodtak (annyit)
hisz más közösségem nem is igazán volt ezen kívül. bár ez se volt az enyém
Member
Gold: 1,593.00
Jul 13 2012 11:46am
Quote (Senee @ 13 Jul 2012 17:44)
Mindenesetre valamilyen oknál fogva most tök jól érzem magam, hogy valaki meghallgatott vagy, hogy egyáltalán leírhattam! Köszönöm! :DD
Cserébe elhúzok a gecibe innen, hiszen a jelentős többségnek itt én vagyok a legnagyobb problémája (mint kiderült egy korábbi poll-ból)

Mondjuk pont nem azok tettek értem akik kibaszott faszkalapok voltak végig az ittlétem alatt, de mindegy. Hajtsátok be rajtuk, hogy megszabadítottátok a subot Senee-től. :XDXDX
Törlök minden jsp related cuccot a könyvjelzőkből + megpróbálom vhogy helyrehozni amit annyi időn keresztül elbasztam, így remélhetőleg kevesebb időm is lesz "unatkozni"

kösz mégegyszer,
bb

ps
ha megnyerem a lottót azért visszajövök, utalok pár százezret azoknak akiket szerettem meg nem buziskodtak (annyit)

Ne menj már el. :(
Én szeretlek, de néha azért tényleg egy kicsit sok már az erőltetett trollkodás.
Member
Gold: 33,265.80
Jul 13 2012 11:46am
Quote (Senee @ 13 Jul 2012 19:44)

kösz mégegyszer,
bb

ps

nem kell a penzed csak old mar meg magad
Member
Gold: 26.00
Jul 13 2012 11:49am
Quote (josheide @ 13 Jul 2012 18:46)
nem kell a penzed csak old mar meg magad

:thumbsup:
Member
Gold: 33,265.80
Jul 13 2012 11:53am
Quote (ace07 @ 13 Jul 2012 19:49)
:thumbsup:

Most komolyan a sirankozasaval van tele minden topic

itt vagyok en, atlagos vagy inkabb atlag alatti csaladbol es hol tartok

lehet nem wowozni kene meg itt sirankozni felmeteres postokban hanem csinalni valamit

ja hogy az nehez, nem megy? akkor olje meg magat
Member
Gold: 4.20
Jul 13 2012 12:01pm
Quote (Senee @ 13 Jul 2012 19:44)

kösz mégegyszer,
bb

ps

en kajak birtalak
mind1 gl !
Member
Jul 13 2012 12:04pm
ja ma odajott zaras elott 10 perccel 2 kopasz csavo 1 gyerekkel a karjukba h nekik gyors kell
mondom en nem tudok de probaljatok meg a helyi diszkoban
-jo ne legyel ilyen delipartrol jottunk at fuggo vagyok
-mondom nem tudok bocsi
-figyelj itt a gyerekem szerinted ha rendorok lennenk gyerekkel jonnenk ide, latszik rajtad hogy tudnal
mondom okj
Member
Gold: 411.00
Jul 13 2012 12:05pm
Quote (GoreKnight9 @ 13 Jul 2012 20:04)
ja ma odajott zaras elott 10 perccel 2 kopasz csavo 1 gyerekkel a karjukba h nekik gyors kell
mondom en nem tudok de probaljatok meg a helyi diszkoban
-jo ne legyel ilyen delipartrol jottunk at fuggo vagyok
-mondom nem tudok bocsi
-figyelj itt a gyerekem szerinted ha rendorok lennenk gyerekkel jonnenk ide, latszik rajtad hogy tudnal
mondom okj

jol tartottad magad, buszke vagyok
tipikus zsarutrukk a csecsemo
Member
Jul 13 2012 12:06pm
Quote (SummertimeClothes @ 13 Jul 2012 20:05)
jol tartottad magad, buszke vagyok
tipikus zsarutrukk a csecsemo

ja
amugy sztem nem voltak rendorok de idegeneknek minek kockaztassak akarmit is
Go Back To Magyar Topic List
Prev1321032113212321332145001Next
Closed New Topic New Poll